Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
A ještě komplet nastrojená náprava-včetně trubek a hadic....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
mně by bylo úplně líto ten motor dát do auta, vystavil bych si to v obýváku:) Nádhera!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
wolfow napsal:Další fota z práce na motoru! Ondra se činí!!!!
tak to je mazec, to je paráda
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Krasna prace, posli jim to do USA az koukaj jak se to ma delat uz od vyroby trosku si rejpnu mas na vikach hlav odfuky ?( nebo svedeno do sani ) protoze az to nekde prozenes tak ten krasnej motor bude celej od oleje
|
|
|
|
|
fik napsal:Krasna prace, posli jim to do USA az koukaj jak se to ma delat uz od vyroby trosku si rejpnu mas na vikach hlav odfuky ?( nebo svedeno do sani ) protoze az to nekde prozenes tak ten krasnej motor bude celej od oleje Hele já ani sám nevím,myslím,že na jedné straně sem zahlédl nějaký filtřík,a že by druhá šla do sání??? Prostě nevím-Ondra to asi má vymyšleno....
|
|
|
|
|
Takže polepy na TA dorazily!!! :d/
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Musím se přiznat že ti závidím takovou tou zdravou zívistí :-) Budeš to mít nádherný. Když se kouknu na to moje dílo, tak na té ohnilé kastli mám ještě hodně co dohánět
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
wolfow napsal:Takže polepy na TA dorazily!!! :d/ Ides jak drak.
|
|
|
|
|
Já zase závidím všem,co už to mají za sebou a mohou si v klidu užívat bezstarostnou jízdu s V8... Tolik mi to chybí....Nemůžu se už dočkat. Kor,když vyleze slunce a začne být krásně!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
wolfow napsal:Já zase závidím všem,co už to mají za sebou a mohou si v klidu užívat bezstarostnou jízdu s V8... Tolik mi to chybí....Nemůžu se už dočkat. Kor,když vyleze slunce a začne být krásně!!! Takych co zavidia je vic.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já zase závidím všem,co už to mají za sebou a mohou si v klidu užívat bezstarostnou jízdu s V8... Tolik mi to chybí....Nemůžu se už dočkat. Kor,když vyleze slunce a začne být krásně!!! Já taky no... Na dalším F-body si to patřičně užijem!!! A prolítnem si spolu nějaký pěkný kus silnice :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Krása ten motor fakt že jo [-o<
|
|
|
|
|
Jo-nádhera!!!! Fakt krása!!! Slintám jak hladovej pes!!! Černej je černej....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
|
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
bude to vypadat fantasticky s tou cernou...achich:)
|
|
|
|
|
Tohle je prostě paráda!!! Michal musí bejt nadšenej.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Baronet74 napsal:Pár plachet od Ondry z chodova uááááá tak to je mazec - nádhera
|
|
|
|
|
Super!!! Paráda! Jen ty kabely asi vyměním za černé.... Jinak-ok!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Super!!! Paráda! Jen ty kabely asi vyměním za černé.... Jinak-ok! A víš že v tom motoru máš kus mého camara? :-D
|
|
|
|
|
What????? A co???? To tedy nevím!!!! Se pochlub pane Tajný!!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:What????? A co???? To tedy nevím!!!! Se pochlub pane Tajný!!!! Dva záměčky hydroštelů. Ondrovi prý při čištění popraskaly nebo co. Tak jsem mu poslal komplet hydroštely z mého camara ať ti to dá dohromady z nich. Štěstí že byly stejný :-) Tak, a teď máme z aut sourozence. Pochválen Buď
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Dva záměčky hydroštelů. Ondrovi prý při čištění popraskaly nebo co. Tak jsem mu poslal komplet hydroštely z mého camara ať ti to dá dohromady z nich. Štěstí že byly stejný :-) Tak, a teď máme z aut sourozence. Pochválen Buď No tak to díky!!! Je vidět,že F-body je studnice neomezených možností!!!! Taková blbina a jak to potěší!!! Super!!! Mohl jsi mi půjčit tedy i kliku-abych na ní nemusel čekat.... Take care!!!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK