Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:No tak to díky!!! Je vidět,že F-body je studnice neomezených možností!!!! Taková blbina a jak to potěší!!! Super!!! Mohl jsi mi půjčit tedy i kliku-abych na ní nemusel čekat.... Take care!!! Nemáš zač. Poskytl jsem jen to co mi zbylo z původní 5.7. Proto použitelné věci nevyhazuju. Mohou se ještě hodit. A to nejen mě :-) No vidíš... Kliku máme taky vlastně stejnou :-) Na F-body to bratrství musíme zapít :-DDD
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
O stejnosti kliky bych tedy dosti pochyboval :) Jinak v rámci vašeho bratrství: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:O stejnosti kliky bych tedy dosti pochyboval :)
Já mám vzato že je stejná.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Vždyť jsou to úplně jiný motory... není důvod aby byla stejná, leda tak náhodou :) Měla/mohla by být shodná leda tak s Oldsem 350kou, ale rozhodně ne s Chevy 350kou. Upraveno uživatelem středa 28. dubna 2010 1:39:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Vždyť jsou to úplně jiný motory... není důvod aby byla stejná, leda tak náhodou :) On je to vlastně olds... Ale nezapomínej na to že nemám původní kliku.
|
|
|
|
|
On ani kdyby to byl Pontiac, tak si moc nepomůžeme :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal: Jinak v rámci vašeho bratrství:
a co teprve Blood Brothers nazivo...to bylo nec A uz offtopicove mlcim.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:a co teprve Blood Brothers nazivo...to bylo nec A uz offto!$#@e mlcim. Lol, tak to je odchyt sprostých slov :-D (edit: už jsem to opravil) Já taky byl na "mejdnech", dokonce dvakrát - Zlín a Praha. I když to není zrovna něco, co bych nějak extra poslouchal, hudba je to kvalitní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
|
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Jeste bude video po serizeni motoru a trosku taky pridani plynu :)
|
|
|
|
|
To je panečku traktůrek :-) Dávala se tam jiná vačka nebo ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Já su tak ščastné!!!! [-o<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrew napsal:http://www.youtube.com/watch?v=evIQ-bheTME Koukám že dítko brzy opustí své rodné hnízdo :-) Tleskám
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
andrew napsal:http://www.youtube.com/watch?v=evIQ-bheTME Awesome! Bitchin' ! Ten motor zní tedy vcelku ostře!:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Já su tak ščastné!!!! [-o< Ahoj Mišáku, koukám to je krása, ten zvuk:-) to nemá chybu, to mi bude chybět....ale nemůžu mít všechno:-) Jsem zvědav na nového ptáka, to bude krasavec k pohledání, držím palce, seš borec, že jsi do toho až tak do detajlu šel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
V pátek Ondra přiveze motor ke mě!!! Takže super! Snad se brzy dají věci do pohybu!!!! Jsem nadržený jak stepní vlk!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
wolfow napsal:V pátek Ondra přiveze motor ke mě!!! Takže super! Snad se brzy dají věci do pohybu!!!! Jsem nadržený jak stepní vlk! Odviedol na tom motore kus dobrej prace... Ak to nieje tajne kolko ta to vyslo? Material+praca...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:V pátek Ondra přiveze motor ke mě!!! Takže super! Snad se brzy dají věci do pohybu!!!! Jsem nadržený jak stepní vlk! Stepní vlku snad se letos někde potkáme!!
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Odviedol na tom motore kus dobrej prace... Ak to nieje tajne kolko ta to vyslo? Material+praca... Zdar! Celkem,podle posledních údajů od Ondry to dělá 95.403,- Kč. Doufám,že jsem ted nesebral vítr z plachet ostatním renovátorům,kteří stojí na startovní čáře-to bych nerad!!!! Jsem rád že je to hotové! Poskládat a vyrazit!!!!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Stepní vlku snad se letos někde potkáme!! Jo! To by bylo gut! Já ted mám kontrolu z finančáku 3 roky zpátky-na udání!!! Lidé kolem mne se činí,jen co je pravda! Až přivezu Bandita v plný parádě tak mě tady sežerou za živa!!! Proč si sakra každý nehledí svého??? Už abych i ten uherák žral ve sklepě!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jo! To by bylo gut! Já ted mám kontrolu z finančáku 3 roky zpátky-na udání!!! Lidé kolem mne se činí,jen co je pravda! Až přivezu Bandita v plný parádě tak mě tady sežerou za živa!!! Proč si sakra každý nehledí svého??? Už abych i ten uherák žral ve sklepě!!!! Taky ted u me jsou.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar! Celkem,podle posledních údajů od Ondry to dělá 95.403,- Kč. Doufám,že jsem ted nesebral vítr z plachet ostatním renovátorům,kteří stojí na startovní čáře-to bych nerad!!!! Jsem rád že je to hotové! Poskládat a vyrazit!!!! A kolko z toho vysiel material?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK