Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Fotka z dnešních atestů v Luštěnicích, vedle stojí Martinův Turbo TA.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Zlatí bratři :-) Pěkný. Závidím značky.
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Zlatí bratři :-) Pěkný. Závidím značky. Ty zatím bez značek? Jak jsi na tom?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
No zatím jsem neměl odvahu o ně škemrat. Pořád to není úplně hotový.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Prosimtě, máš to hezčí než já :-) U veterána je pochopitelný, že jsou na něm pořád věci k dotažení, takže rozumnej testační komisař s tím problémy mít nebude. Pokud to jezdí, brzdí, svítí, a vypadá dobře, tak není důvod tomu značky nedat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Prosimtě, máš to hezčí než já :-) U veterána je pochopitelný, že jsou na něm pořád věci k dotažení, takže rozumnej testační komisař s tím problémy mít nebude. Pokud to jezdí, brzdí, svítí, a vypadá dobře, tak není důvod tomu značky nedat. Přesně tak! A jak se říká, veterán není nikdy hotový, pořád je na něm co dělat
|
|
|
|
|
28.5.2011 Rumcajsova 8 s vyjížďkou pod Trosky
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Firebird CZ napsal:28.5.2011 Rumcajsova 8 s vyjížďkou pod Trosky pěkný káry to Camino je stjeně neuvěřitelný !! pochválen buď
|
|
|
|
|
Zdar kolegové, mám jeden problém. Když je bird studenej startuje jedna báseň, ale když po jízdě zastavím, chcípnu ho a chci zase nastartovat startér se těžko otáčí. Musím pár minut počkat než se ochladí a je to v pohodě. Co by to mohlo být? Uhlíky nebo se mi něco přehřejvá? Díky za nějaké info
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Čau-může to být špatně nastavený předstih. Zkus to dát někomu aby Ti to sešteloval-kdyby to dělalo dál,zkus bádat na startéru.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Čau-může to být špatně nastavený předstih. Zkus to dát někomu aby Ti to sešteloval-kdyby to dělalo dál,zkus bádat na startéru. Zdar Díky za tip. Jak pojedeš na konopáč? Že by jsme se někde cestou sjeli? Ještě přesně nevím jak, ale nejspíš kopidlno, poděbrady atd Upraveno uživatelem neděle 5. června 2011 21:47:17(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Zdar Díky za tip. Jak pojedeš na konopáč? Že by jsme se někde cestou sjeli? Ještě přesně nevím jak, ale nejspíš kopidlno, poděbrady atd me tento problem vyresila nova baterka !!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Baterka nebo startér, pokud máš starou baterku, klidně kup novou, tím nic nezkazíš |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Baterka je z roku 2006 americká ještě s bočními vývody, ale drží dobře. Ani jsem ji nemusel na jaře dobíjet, ale pořídit novou neuškodí to je fakt. Už se mě parkrát stalo, že mě starší baterka zničehonic zkapala.
Po konopáči je o zábavu postaráno, už si můžu psát seznam co je potřeba udělat.
|
|
|
|
|
No, ono že drží napětí ještě neznamená, že je v dobré kondici, to se právě pozná až při zatížení.
Na druhou stranu, já mám v Camaru baterku Exide, už snad 10 let! starou a vůbec nevypadá, že by se někdy chtěla loučit :-) Přes zimu jí občas lehce dobiju, nebo když mám pocit, že se nemůže stíhat dobít (třeba časté startování nebo testy s elektrikou).
Můžeš si zkusit tam dát třeba baterku z civilního auta a otestovat to, jestli se to změní. Taky pro jistotu změř nabíjecí napětí, co dává altík. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Někdy mi to dělalo taky špatné ukostření- motor(startér)-versus kastle.Polevit,osmirkovat,namazat vazelínou a dotáhnout. Ale to dělalo i studené. Jakmile to startuje,nebo točí hůř ohřáté-zavání to tím předstihem. Někdy stačí pootočit lehce rozdělovačem-a je po problému. Měl jsem to na audi. Na Konopáč pojedu asi směr Jičín atd... Ještě domluvíme třeba ve čtvrtek. Ale jel bych v sobotu ráno-do neděle. Na 3 dny nemůžu kvůli zvěři doma!!!
|
|
|
|
|
Koukám je spousta možností Taky by se po větším zahřátí mohl přidírat motor na kroužkách jak se teplem roztahuje. Startér to asi neutáhne, ale stačí pár minut v klidu na ochlazení. včera mě to říkal Radek a ještě pár dalších věcí. Mám teda co zkoušet Já jedu na konopáč taky až v sobotu ráno. Tak ve čtvrtek to dohodnem.
|
|
|
|
|
Lucky Cruisers Weekend 201111.6. cesta do konopáče na srazu v Chrudimi 12.6. před odjezdem domů
|
|
|
|
|
Paráda Máš krásnýho ptáka :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Paráda Máš krásnýho ptáka :D ehm ptaka?? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Tohle auto byl vždycky můj sen a ten se konečně splnil. Zakoupen letos na přelomu ledna a února v Georgii a od května je tady v ČR. Nějaký čas ztrávil v Pelechově a premiéru měl taky v Luštěnicích na American Day. http://cs.pontiac-club.com/car_detail.php?id=1271 Vopravdu nádherný auto! To teda gratuluju. Vypadá, že je v supr stavu, má silnej motor, co víc si přát? [-o< |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Firebird CZ napsal:Lucky Cruisers Weekend 2011
11.6. cesta do konopáče
Nádhernej Ohnivák, toho někdy musim fakt vidět naživo Edit XJ: prosím, v rámci přehlednosti, necituj příspěvky s obrázkama :-)Upraveno moderátorem úterý 14. června 2011 17:38:14(UTC)
| Důvod úpravy: - |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Jasně že myslí ptáka ale ohnivýho A Michalovo el camino je taky skvělá kára.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Jasně že myslí ptáka ale ohnivýho A Michalovo el camino je taky skvělá kára. oooo jej ty mas ptaka ohniveho??? :-D to chci taky |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Jasně že myslí ptáka ale ohnivýho A Michalovo el camino je taky skvělá kára. El Camino je taky úžasnej Chevy, na to má zálusk kámoš, ale ten poslední dobou ujíždí na BMW, takže trochu odklonil vod naší společný víry, ale aspoň, že chce furt zadokolky. No, a nejvíc se tyhle káry líběj jeho holce, ta je do těhdle pick-upů úplně ujetá a naprosto šílí po těch australskejch UTEčkách. Na ženskou víc než slušný! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK