Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Tohle auto byl vždycky můj sen a ten se konečně splnil. Zakoupen letos na přelomu ledna a února v Georgii a od května je tady v ČR. Nějaký čas ztrávil v Pelechově a premiéru měl taky v Luštěnicích na American Day. http://cs.pontiac-club.com/car_detail.php?id=1271
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Tohle auto byl vždycky můj sen a ten se konečně splnil. Zakoupen letos na přelomu ledna a února v Georgii a od května je tady v ČR. Nějaký čas ztrávil v Pelechově a premiéru měl taky v Luštěnicích na American Day. http://cs.pontiac-club.com/car_detail.php?id=1271 Gratuluju ke splnění snu, je to krásnej "ohnivák" a hlavně s pořádným motorem |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hmmm krasavec Nedostal jsi naši vizitku za stěrač? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vítej. Krásný auto jen na motoru to bude chtít trochu zapracovat.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak pokud jde motor dobře, nežere olej, nečoudí, tak by nemuselo být nutné do něj zasahovat. Maximálně tak trošku očistit, omýt, vyměnit hadičky atp :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Takovou nějakou kosmetickou úpravu jsem měl na mysli. Zbytek vypadá více udržovaný.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
No jéje to je krasavec a ten motor :) a ten stav moc hezký at slouží
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hmmm krasavec Nedostal jsi naši vizitku za stěrač? Dostal jsem vizitku a díky tomu jsem našel tyhle super stránky :-)
|
1 uživatel blahořečil Firebird CZ za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Práce se na něm najde spousty, ale za ty prachy je v super stavu. Dneska už je těžký sehnat TA za rozumný peníze. Tady v evropě jsem to zavrhnul. Většinou jsou to paskvily plný dílů který tam nemají co dělat a dávat to do původního stavu by byla hrůza. Motor běží celkem dobře, něco se už měnilo, ale čeká mě nový karburátor. Ten starý už nejde pořádně seřídit. Pár věcí v mot. prostoru i chybí, ale teď se mě nedostává peněz :-( Jsem rád že se líbí. Já jsem z něj nadšenej a od té doby co je doma mám pořád dobrou náladu. čím to asi může být?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Dostal jsem vizitku a díky tomu jsem našel tyhle super stránky :-) ti to ale trvalo se sem prihlasit !! jinak gratuluji!! muzes prozradut kolik si za toho krasavce dal?? jestli ne... pochopim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Nádherná kára v origo stavu! Paráda-zcela sdílím tvé nadšení :) Pěkně si ho užívej!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:ti to ale trvalo se sem prihlasit !! jinak gratuluji!! muzes prozradut kolik si za toho krasavce dal?? jestli ne... pochopim Když já neměl na internet vůbec čas a teď jsem byl cca tři týdny bez PC. Nějak se porouchalo. Promiň, ale částku rozebírat nebudu.
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Nádherná kára v origo stavu! Paráda-zcela sdílím tvé nadšení :) Pěkně si ho užívej!! Díky, dneska bych se rád projel tak to doufám vyjde.
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Když já neměl na internet vůbec čas a teď jsem byl cca tři týdny bez PC. Nějak se porouchalo. Promiň, ale částku rozebírat nebudu. To víš tafna je vždycky první kdo se ptá na prachy :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:To víš tafna je vždycky první kdo se ptá na prachy :D no a co preci to neni zadne tajemstvi , pokud to nechce poslat hned dal ..... Jinak ptak peknej , hlavne neni napaden kutilem Upraveno uživatelem pondělí 4. října 2010 16:55:17(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To víš tafna je vždycky první kdo se ptá na prachy :D Až se někde potkáme na srazu, klidně si ovšem můžem pokecat. Příští rok stihnu víc srazů než jen jeden. F-body session jsem nestihl o pouhý týden.
|
|
|
|
|
Před chvílí jsem se vrátil z malé projížďky. Byl jsem se projet a trochu si zablbnout. Je to nádhera, vždyť to znáte :d/ Jen doufám že si nikdo nebude stěžovat, protože jsem si zablbnul u nás na náměstí
|
|
|
|
|
fik napsal:no a co preci to neni zadne tajemstvi , pokud to nechce poslat hned dal ..... Jinak ptak peknej , hlavne neni napaden kutilem Kutilským pokusům jsem se zdaleka vyhýbal.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Bejt pojízdnej tak taky blbnu a i bych u nás nalajnoval nový silnice :) nejlepší je muj táta to je furt stavíš si veterána snad s tim nechceš blbnout :) jo ten kufr a 5.7 je na nákupy do Tesca jako dělanej :) dej taky nějaký videjko zvuk a jízdu :)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 02.09.2010(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Praha
|
Moc krásnej fajrák, hlavní je že je origo a moc hezky zachovalej.
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Bejt pojízdnej tak taky blbnu a i bych u nás nalajnoval nový silnice :) nejlepší je muj táta to je furt stavíš si veterána snad s tim nechceš blbnout :) jo ten kufr a 5.7 je na nákupy do Tesca jako dělanej :) dej taky nějaký videjko zvuk a jízdu :) Myslím že jsem nalajnoval na náměstí kruhák a nebo taky do Lídlu, ale hlavně nekupovat jogurty. Ten bordel v kufru bych pak nechtěl uklízet
|
|
|
|
|
Jo a nějaké to video časem bude. Jen sebou příště musím vzít někoho kdo by ho natočil.
|
|
|
|
|
tak kruháky se dneska rozjížděj vid takže to maj už předkreslený :) já čistil vevnitř ty strhaný koberce atd vypadalo to jako by mi tam vybouchla ovce :) jo video určitě přidej :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ahoj kolego!!! To jsem rád,že přibyl další TA! Ten můj je stále ve stadiu rozpracovanosti.... Raději nebudu rozebírat. Ať se Ti daří a vše co budeš dělat ať klape jak má. Určitě se příští rok někde slezeme a probereme to!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Ahoj kolego!!! To jsem rád,že přibyl další TA! Ten můj je stále ve stadiu rozpracovanosti.... Raději nebudu rozebírat. Ať se Ti daří a vše co budeš dělat ať klape jak má. Určitě se příští rok někde slezeme a probereme to! Zdar a nebudu poslední. Vím o dalším šťastném majiteli který má na cestě z californie taky TA78. Prakticky stejného jak já, ale v jiné barvě. Jestli je tvůj TA ten oranžový na fotkách tak vypadá dobře. Co mu chybí? Já budu až dorazí v listopadu první díly z ameriky rozebírat interiér, vyměňovat a opravovat poškozené díly a doplňovat nějaké chybějící. Nemá někdo navíc originál zapalovač z palubky? Mě chybí a všude byl pěkně mastnej na takovou drobnost.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK