Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já mám od toho betonáře diferák Pěkně si na nás mastí kapsu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Včera jsem převod objednal a zaplatil . 3.23 je na cestě :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Napsal: MartinG Včera jsem převod objednal a zaplatil . 3.23 je na cestě :) Já už mám rozebranej diff a namlácený pouzdra od nových ložisek na hrušku. Teda to větší byl pěknej ojeb Doufám, že zbytek věcí přijde nějak brzo, chci to stihnout, než se mi budou dělat v garáži rampouchy u nosu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
tyjo dedku ty to ještě letos zajedes hlavne drz volant az budes vyjizdet z garaze ad ji nezbouráš Napsal: Dědula Já už mám rozebranej diff a namlácený pouzdra od nových ložisek na hrušku. Teda to větší byl pěknej ojeb Doufám, že zbytek věcí přijde nějak brzo, chci to stihnout, než se mi budou dělat v garáži rampouchy u nosu
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK