Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ahoj! Poradí mi někdo čím by se dal obarvit koberec na černo??? Je to umělé vlákno-tak nevím co by na tom nejlépe mohlo držet... On ten původní je světle modrý a nehodí se mi-ale je celkem zachovalý,takže se mi nechce investovat do nového. Existuje např.nějaký spray nebo barva na tyhle materiály???
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Někde sem čet že se používá hodně zředěnej balakryl...ale prej pak trochu ztvrdne koberec. Spíš se to používá na tapece ale jde to prej i na koberce.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nojo, ale jak to začneš pucovat třeba vanishem s vodou, tak bych se bál, že ta barva bude slejzat nebo minimálně dělat fleky. Balakryl je totiž vodou ředitelnej. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Vím,že jsem jednou jako malej,vylil doma černou tuš-na koberec... To byl sekec! Už nikdy to nepustilo. Tak nevím... Jde o to,aby se ty chlupy neslepily a spíš se to nezničilo,než vylepšilo... Kdyby nebyl ten tépich tak hezky vytvarovanej přes tunel a do těch lavorů-dal bych nový černý normálně v metráži-ale takhle ho nikdy nevytvaruješ-kdyby ses po...l
|
|
|
|
|
Tak dnes jsem byl u autočalouníka odvézt mu sedačku a tapecírunky,tak jsem se ho zeptal na ten koberec. Dozvěděl jsem se,že opravdu koberec obarvit prostě nejde-aspoň ne kvalitně-prostě se to nedělá. Ale už to několikrát řešil a je jedna možnost,celkem efektivní. Potáhnutí stávajícího koberce kvalitním "Flaušem"(všichni známe-aspoň jednou za život někdo vlastnil flaušovou bundu,jeden čas to letělo.) Tenhle materiál je totiž prý dobře "tažný" takže se dají zkopírovat jednotlivé nerovnosti a prolákliny celkem snadno. Výsledný efekt je prý skvělý,a je to asi nejpodobnější látka(strukturou)koberci. Trvanlivost (si myslím já) nebude asi tak věčná,hlavně v exponovaných místech-ale toto nejsou auta na každodenní ježdění do práce,takže bych se toho nebál. Vždyť se to dá pod nohama vyřešit klasickým koberečkem,který koupíte v každém Lidlu. Takže asi do toho půjdu,poněvadž nový tépich z USA je zatím asi celkem přepych. Vyzkůšáme,uvidíme....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
nemate nekdo predstavu na co by prisel novej koberec do 2kovyho camara a sada gumovyho tesneni do dveri a kufru?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
pro 3ku maj běžně na eshopech, tak by pro starší mohli mít taky... ale je to velký a celkem těžký, takže dopravu bych volil asi kontejnerem... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Není koberec jako koberec. Já mám od Tamraze z eBaye a úplně nesedí, prolisy jsou moc veliké. Když jsem to dřív zkoumal, tak jako jedny z nejlepších (kvalita/cena/jak sedí) jsou od ACC. Mají je dokonce i na RockAutu... Cenově vychází na $160-180. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Není koberec jako koberec. Já mám od Tamraze z eBaye a úplně nesedí, prolisy jsou moc veliké. Když jsem to dřív zkoumal, tak jako jedny z nejlepších (kvalita/cena/jak sedí) jsou od ACC. Mají je dokonce i na RockAutu... Cenově vychází na $160-180. to ja jenom ze se to sehnat da :) jinak jsem po tom nepatral :)
|
|
|
|
|
Tak já jenom doporučuju za sebe :-) Určitě bude lepší kontejner, protože poštovné tuším vycházelo na $100. Ještě se v tom budou minimálně měsíc rejpat a válet celníci a nasaděj clo + DPH, to by jeden blil Samozřejmě doporučím amhk.cz + sleva pro Camaro forum |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ja jsem koupil zátěžový koberec za 100 kč/m2. Trochu nastříhal podle originálu, slepil a zbytek dopasovaly igelitky s pískem. Kompletní sadu těsnění jsem koupil od Eckler/Rick`s Camaro za 290 USD.
|
|
|
|
|
To sem mel taky v umyslu vyrobit svepomoci.nemas naky fotky?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já ho naštěstí teda koupil ještě před timhle debilnim limicem na clu takže sem nic nedostal a stál tušim 120+70 cesta a byl tu za chvíli sbalenej jako spacák :)
|
|
|
|
|
ja mel interier totalne plesnivej sedacky ok ale koberec zelenej byl na nem kozich jak svina a ukrutnej smrad uplne se rozsypal takze nemam ani mustr.nemate jeste nekdo nejakej figl na zatuchlinu?napadlo me nakoupit vonavy stromky ne teda teploussky vune jako kokos nebo vanilka ale neco normalniho a nacpat to do pytlu se sedackama.zkousel sem na ten molitan savo i ruzny avivaze a porad to smrdi a to je mam venku na vzduchu uz pul roku.a jelikoz kozenka je jen minimalne pozkozena tak je nechci nechavat precalounit.
|
|
|
|
|
hele a nechceš ten muj černej? nevim jestli je to origo(dle předchozího majitele je)nic by mu nemělo bejt asi by stačil vyprášit a trochu umejt já ho měnim spíš protože mám novej. je v něm trochu střepů tak sem ho už přivez asi někdo měnil pojistky a rozpadly se :)
|
|
|
|
|
Jasna vec beru ho na sto procent.rekni si cenu.
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Já ho naštěstí teda koupil ještě před timhle troubelínnim limicem na clu takže sem nic nedostal a stál tušim 120+70 cesta a byl tu za chvíli sbalenej jako spacák :) Původně jsem chtěl také koupit originál, ale podle vzorníků které jsou k dispozici jsem nenašel tu správnou modrou aby šla k čalounění. Proto jsem musel jít do vlastní výroby. I tak to byl velký problém sehnat ten správný odstín, aby to barevně ladilo. Přitom jsem musel hodně slevit z kvality koberce.
|
|
|
|
|
Nevim odkud jsi ale nic za něj nechci :)
|
|
|
|
|
Ja sem od turnova a ty?alespon lahvinku neceho dobryho jinak ho nechci.
|
|
|
|
|
dobře to nechám na tobě :) no já sem od Slaného(kladno) občas teda muj chlebodárce jezdí do boleslavi.Nebo jestli máš cestu.jinak bych to musel poslat.ještě ti ho nafotim až budu mít chvilku Upraveno uživatelem středa 30. listopadu 2011 20:47:57(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Ta posta by pro me byla nejlepsi reseni ale do boleslavi neni pro me problem dojet.barvu ma jakou?
|
|
|
|
|
tak já zjistim jestli tam zase někdy jede jinak to zabalim.je černej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK