Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Me je jen divny, ze ti to tam tak tlakuje.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Mám tam jen 40 PSI (tomu budíku docela věřím)... Co jsem hledal rozměry 'O' kroužku na netu, tak párkrát mě to hodilo na thirdgen.org a tam měl někdo stejnej problém jako já a prej když to teče hodně, tak se máme rovnou podívat právě na ten 'O' kroužek na nástavci rozdělovače. Možná je to u 3rd gen tak profláknutá porucha, že všichni jdou hned po tomhle... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Je vidět, že mám po škole a práce se u mě nezastaví... Dneska jsem dodělal předrátování světel a byť na modulu nefungovala jedna věc (nějaká chybička, kerá se dá odstranit; přecijen tam mám pár provizorních součástek), tak sem si moh aspoň vyzkoušet "All lights". Tak jsem si vyhrál se zapojením světel tak, aby fungovaly dálkovky aj se zavřenými světly (rozuměj ve smyslu světelná houkačka). A nakonec modul, kerej to všechno obstarává (těch pár švábů dole obsluhuje mlhovky a funkci DRL). A poznámka nakonec, grill bude, jen je potřeba ho připravit na barvu a přestříkat ho. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak máš řešený DRL? Pomocí tlumených dálkových? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
|
|
|
|
|
|
xjohny: Pomocí tlumených mlhovek (asi 40% výkonu jako ekvivalent k 21W žárovkám; je to v podstatě na hranici svícení těch halogenů). Přijdou mi charakteristikou k DRL nejblíže... Ale "zdravý" prej není ani jedno. sejki: Ano, cítím se trochu jako blázen. Před pár dny jsem na autě udělal jednu naprostou šílenost, fotku radši dávat nebudu. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Jen se pochlub, když si nakous :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To bude určitě ten poník Jinak podle mě jsou lepší jako DRL dálky na 50%, mají totiž kuželový rozptyl světla přímo dopředu, narozdíl od mlhovek, který svítěj spíš dolu. Takhle to maj řešený některý Golfy, Audiny atp.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No nevim, drl je drl a mlhovka je mlhovka, ja na skode OII taky zkousel pres diagnostiku mlhovky jako drl, snizil jsem svitivost a stejne na me blikaly. |
|
|
|
|
|
To je mi jasný, že to není ani trochu zdravý... Možná nakonec seženu nějaký žárovkový DRL (nebo s teple bílejma LEDkama) a nebudu to řešit... Ona Škodovka je profláknutá, kde má mlhovky atd., tak policajti šli možná po tomle. U našich aut to není tak zřejmý (zvlášť, když mám jinej xicht), tak na první pohled se to může zdát jako DRL... No dokud to nebude s flastrem, tak to asi nechám, uvidíme... |
|
|
|
|
|
Po dnešku můžu bejt spokojenej. Koupil jsem novou baterku (74Ah, na zimu by mohlo bejt v pohodě), i s novejma mosaznejma svorkama. Udělal jsem testovací jízdu (13,3 mílí), kde vše fungovalo jak má, žádnej tekoucí olej, žádné rozsvícené SES kontrolky a ještě jsem udělal na jedný křižovatce nějakou tu čáru, jak sem se trochu zběsileji rozjížděl (a mám pocit, že sem i jel dveřma napřed). Prostě pěkný a povedený odpoledne pro zahnání absťáku. |
|
|
|
|
|
Jo tak na tohle si jeste nejakej ten patek budu muset pockat... |
|
|
|
|
|
No vida, je potřeba ty ptáčata prohánět |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jen ať to pěkně šlape. Já si zase říkám, jestli se nemám krotit. Za pár jarních vyjížděk už mám přes 600mil. Bouri, jestli ti to startuje jak má, tak je takováhle baterka skoro zbytečná (moje studený starty jsou pod půl sekundy ). Akorát některý věci jsou asi prokletý - taky mi odpadlo zrcátko ze skla. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Ho přilep, taky sem ho lepil, jen to hlavně nedělej vteřiňákem |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Startuje mi to hned na převalení, ale stará baterka to měla už za sebou - nabíjel sem ji přes solární panel, kerej sem odpojil, po tejdnu bez panelu stačilo asi 3x nastartovat, sem tam zkusit světla a pak už jen cvakl stykač ve startéru a nezbyla žádná energie na roztočení... Navíc mám podezření na mrtvej 1 článek, mělo snahu to udržovat kolem 12V i po nabíjení. A zrcátko mi taky upadlo a lepil sem ho nějakým lepidlem na skla (lepidlo měl servisák, já nemám, tudíž nemůžu ani pučit). Měl si to nalepený ještě z výroby? Já tam měl takovou průhlednou oboustranou plastovou pásku, kerá nesnese velký vedra >> dlouho odstavený auto ve velkým pařáku (kerej nedávno byl) = upadený zrcátko a doslova rozteklej plast solárního panelu (divím se, že ještě fungoval). Pro pobavení přidávám fotky toho rozteklýho solárního panelu. Při reklamaci v obchodě to museli ukázat všem pracovníkům, co se při běžném použití stane; ale vyreklamovali to. Ano, tím teplem se zespod udělala aj díra. Upraveno uživatelem sobota 29. června 2013 0:54:20(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Moje zrcátko taky upadlo na vedro (a to jsem měl sundanou střechu), ale vypadalo to lepený epoxidem. Takže asi už opravovaný. Speciální lepidlo se prej prodává v jednorázovým balení, takže snad v pondělí pořeším. Teď bylo auto v pohybu skoro každej den, ale obchod jsem nepotkal... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
A nebylo v návodu k tomu solárnímu panelu "nevystavovat přímému slunci"? :) |
|
|
|
|
|
Zajedte nekde kde lepej okna, reknete jim aby vam to mazli primerem a pak pouzili lepidlo na okna... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:A nebylo v návodu k tomu solárnímu panelu "nevystavovat přímému slunci"? :) Ne, ani nikde nebylo varování, že by se auto mělo alespoň jednou denně větrat nebo jiný varování. Dokonce tam ani nebyly záruční podmínky, kdy záruka padá apod. sejki napsal:Zajedte nekde kde lepej okna, reknete jim aby vam to mazli primerem a pak pouzili lepidlo na okna... Jak sem napsal, já už mám nalepeno a zatím drží. Ještě teda nebyl pořádnej pařák a ještě sem si nechal sehnat tu hliníkovou fólii za okno, aby to aspoň nepálilo na palubku. Ale ono samotný čelní sklo pojme hodně tepla od toho slunka, to je normální? Mám klasický s modrým tónováním na vrchu. Upraveno uživatelem sobota 29. června 2013 12:18:38(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Ja bych si na celni okno nechal nalepit cirou folii proti uv zareni a asi to udelam |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Lepidlo na okna nefunguje, s primerem i bez primeru. Vyzkoušeno na autě, i na trolejbusech, kde nám na skle drží vodítko pro sluneční roletu. Drží to buď chvíli, nebo do prvního pokusu o nastavení zrcátka - odloupne se to od skla. Jediný co opravdu vydrží, je to lepidlo zmiňované Standou, Stojí sice 200 - 300 kopějek, ale funguje. Ideální je samosebou lepit pouze samotný držáček, který je u amerik odmontovatelný od zrcátka pomocí malého imbusu. Dokonce to není jednorázové, já už tím lepil dvě zrcátka. Lepidla je dost, v každém balení je však pouze malý kus té tkaniny, která se mezi držáček a sklo dává. Nicméně stačí to nahradit jinou podobnou tkaninou. Drží to. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Mně tam servisák dával něco černýho v tubě, co se podobá silikonu; bez tkaniny. Ale říkal, že je to něco kvalitního. No zatím to drží a při testovací jízdě to neupadlo. Ještě počkám na pořádnej pařák a uvidíme. |
|
|
|
|
|
Ja mam vyzkousene lepidlo na skla od bernera stejne jako primer s aktivatorem a zatim to vsem drzi... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
To se docela divim, nám se třeba dost často odlupuje už ten primer. Taky to máme od Bernera. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK