Kategorie: Prodal Forda
|
Zdravim vsechny. V sobotu jsem se stal majitelem tohoho zeleneho mazla. Je to rok 97, motor 3.8l, automat. Dostal se ke me jako svatebni dar od bratra, bo jsem ho hrozne okukoval. Ted mam zimu na to, presvedcit manzelku ze neni na prodej. Veteran to neni, ale snad mezi vas muze.[img]http://http://auta.yauto.cz/chevrolet-camaro-targa-1098321.html[/img] Upraveno uživatelem středa 16. listopadu 2011 15:48:13(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jasně, sem může jakékoliv fbody ;-)
Tak pěkně vítám a přeju hodně štěstí při přesvědčování manželky [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dekuju. Dobra zprava je ze v nem jela a libilo se ji to. Mam na to par mesicu tak to snad projde.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vítej do clubu. Takových obětavců kteří se ožení proto, aby dostali Camaro, tady opravdu moc není Hodně štěstí v manželství a potěšení s Camarem.
|
|
|
|
|
Diky, snad mi oboje aspon chvilku vydrzi....
|
|
|
|
|
Ahoj vsichni. Tak se me podarilo projit po 2 letech technickou, emise uz tak dobry nejsou katik uz tam bude tak nejak navic! Jedna eco dan, prihlaseni atd a 10tis v luftu. Vcera projizdka po meste a ted budu setrit na benzin aby nekam na sraz. Barak, 5let stara dvojcata a prace za volantem a netusim kde brat cas jeste na Camaro dobra zprava je ze se doma nemluvi o prodeji!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jakmile se začne mluvit o prodeji, je to skoro konečná. Emise na amerikách nikdy nebudou dobrý, s tím se musí počítat, hlavně že to prošlo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Draha polovicka si totiz myslela ze to auto nepotrebujeme tak jsem ji vyvedl z omylu ja taky nepotreboval suv a mame ho takze tak.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK