Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Co ten pontiac gto delal ze jste ho museli klidnit :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Strasil seniory co tam byli na lecebne kure vytacenim motoru a slehajicima plamenama z tunackyho vyfuku.majitel a jeho pani vystupovali dost zastydle.vzal bych si z letosniho srazu ponauceni a priste takovyho trotla z akce bez milosti vykazal.uprimne tvrdim ze me pekne sral stal vedle me.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Aha asi nejaky zastydly pubertak ... On asi nebude tady z fora ze? Pockejte az jednou dorazim ja ... Memu stylu se rika anglicky no stres.. :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Puberťák s věkem hodně dospělýho chlapa... přes 40 určitě... Za volant pustil ještě paničku (svoji?) a tý to zezačátku nešlo, takže taky strašila důchodce... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Zedusi ty ale prijedes poradnym autem a ne takovou sragorou.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Četl jsem report z akce na úvodní stránce a nakonec trochu lituju, že jsem se nestavil aspoň na kukačku. Program i množství zúčastněných musely bejt zajímavý ingredience. Tak příště snad určitě, i když na oslavnej příjezd camárem to zatim přinejlepším nevypadá. Ale svůj jednostopej křáp bych na vejlet vzít mohl, i když to taky neni zrovna žádnej harley. A třeba někoho z vás poznám i osobně, pokud nebudu zas úplně ujetej focením jako na 3rd srazu :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Xjohny? Dnes jsem si zašel pro CH&P a co nevidim - reportáž ze srazu. Proč o tom píšu? Protože mam silný podezření, žes to psal ty. Netušim jestli se jmenuješ v civilu a bez camara Neumann, ale dvě indície naznačujou skutečnou podobu autora. První je jméno Honza (což krásně ladí s xjohny) a druhá je slovo lovci přímo v nadpisu. Dosud si pamatuju filozofickou debatu na tohle téma. Nastává otázka: napsal článek náčelník nebo nikoliv? Já si myslim, že jo, když dokážeš napsat hezky čtivý články na hlavní stránku. A já si můžu v klidu nadávat do blbců, že jsem tam nejel, protože podle fotek to vypadá na skvělej sraz :-) A co to červený Camaro? Je to Z/28 nebo klon? I kdyby to byl klon, tak je nádherný (snad jsem teď neurazil majitele) :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Máš to za zlatýho bludištáka :D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
;-)
Ano, to červený Camaro je pravá Z28. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Pěkný fotky jsi do toho článku vybral! :-D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To já ne, to jsem se právě nechal překvapit, co tam vybere Petr :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak ráno jsem se mrknul na článek znova a našel jsem tam i to camaro 60. let. To neni nikdo z Lovců, co? A taky by mě zajímalo, čí je to černý matný monstrum, který je vidět jen zčásti :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No jó, vidim ho dokonce na tvý profilovce! Někdy TO musim vidět naživo :-) Máš ještě to červený, se kterým jsi se ukázal v Praze? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
mam.a kdybych umel vkladat obrazky tak se pochlubim namontovanym poradnym kompresorem.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
pošli mi na mejla fotky a já ti ho naházim na net :)
|
|
|
|
|
No to chci vidět! Dřív jsi tam měl to řemenový dmychadlo s tou monstrbednou Edelbrock, co si teda ze srazu pamatuju. Můj mail: Yenko427.RH@gmail.com ; mam ještě oficiální mail napsanej u svýho profilu, ale aspoň si to takhle budu moct prohlídnout i v telefonu :-) Upraveno uživatelem neděle 9. prosince 2012 19:57:11(UTC)
| Důvod úpravy: Ta hloupá androiďácká klávesnice totiž neumí přemejšlet za mě a píše s |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Aha, to nebylo na mě, píšu z telefonu, mam zúžený okno a nevidim vaše profilovky. Ale co, aspoň mi to můžeš hodit na mail :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Zejtra,dneska pecu pernicky V8.
|
|
|
|
|
Cooože?!! Tak je nafoť a pošli mi je mailem s tim hlavním chodem. Bože rychlosti, on peče perníčky V8! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK