Kategorie: Prodal Forda
|
Poraďte mi prosím někdo jak seřídit předstih- tedy spíš na jakou hodnotu. Je mi jasný, že základ je 14 stupňů bez připojenýho podtlaku. Připojím podtlak a předstih na volnoběh samozřejmě stoupne. Ale na 25 stupňů ???? To je na můj vkus nějak moc. Seřídil jsem tedy podtlakovou regulaci tak aby se po připojení toho podtlaku nezměnil předstih ale z mýho stroje se stal tupej pomalej hadr. Tak teda nevím... opravuju mladý kárky , na starejch strojích jsem odkojenej ale tohle mi hlava nebere.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
neni základ 4-8 bez podtlaku? Kim mi to tak ted nastavoval a jede to jako bejk :)
|
|
|
|
|
na édlbroku píšou 14 st. bez podtlaku- ale moje ingliš není úplně dobrá....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jen tak mimochodem... máš krásný auto v tý nejlepší možný barvě :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska jsem mluvil s člověkem co si ladil taky motor. Poradil mi vše dělat po sluchu a ne z tabulek- to by mi šlo, takže už vím co budu dělat o velikonocích.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ja sem koupil vacku udajne prvni stupen upravy od edelbrocku predstih musim mit minimalne 3O stupnu jinak se to ani neudrzi na 1200 otackach jak zaradim kvalt tak otacky spadnou na 500 a to jeste musim stat na plynu jinak to zdechne.a tak mam pocit ze sem koupil zajice v pytli.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Podla mna to bolo v poriadku uroven podtlakovej regulacie neznizuj. Akurat zakladny predstih daj oklo 10 stupnov. Ono ani tak nejde o to kolko je ten zakladny ako o to aby celkovy nebol prilis velky, mal by byt tak oklo 36-38 stupnov pri cca 3800 ot a dalej uz nestupat. 30 stupnov na volnobehu s podtlakom je v poriadku. Predstih by mal byt co najvacisi ale nie prilis velky - aby motor nedetonoval. Ak sa tak stane- trosku znizit.
|
|
|
|
|
Kdyz odpojim podtlakovou regulaci a dam predstih 10 stupnu tak to zdechne.tomcate nevis jak zmerit casovani vacky na motoru?udelat nejakou stupnici na remenici a podle toho?samozrejme kdyby se vyndala tak by to bylo jednoduzsi treba v delicce na frezce.ale vacka by se mi samozrejme vyndavat nechtela.
|
|
|
|
|
Tak jsem si s tím dneska pohrál. Už to jede jak střela(aspoň mě to stačí). Mám tam ještě malinkou díru v plynu ale to asi už půjde doladit až se auto pořádně projede. Až ho dodělám dostane pořádnou čočku aby se vyhnali pavouci z výfuku.
|
|
|
|
|
tak kolik mas predstih s podtlakem a bez podtlaku?a volnobezny otacky?koukal sem ze vacku mas celkem ostrou 280 na 290.
|
|
|
|
|
volnoběh cca 800 obratlí, bez podtlaku mám fóra 14 st, s podtlakem to mám omezený na cca 20 st. Volnoběh byl předtím dost hrbatej, teď se to zlepšilo. Do odstředivky v rozdělovači jsem dal lehčí závaží aby to při zápřahu v otáčkách nemělo detonační spalování. A jdu na pivo...
|
|
|
|
|
V ty nabidce od edelbrocku sem nasel misto karbce takovy jednoduchy vstrikovani s par kabelama ale nenasel sem co by za to chteli.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK