Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Moc pěkný
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Objednal jsem si z Ebaye fajnovej doplněk do Birda, takže čekám na poštu jak malej kluk na ježíška Stav: Nové, nepoužité Upraveno uživatelem středa 28. srpna 2013 12:40:09(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
|
Měnil jsem olej v diferáku. Takže když už bylo víko dole, tak jsem si s ním trochu pohrál |
|
|
|
|
Koukám pro nějakých svíčkách, tak by mě zajímalo, jestli vůbec má význam kupovat Denso Iridium Power za zhruba 270,- kus, nebo jestli je to pouze takovýto "placebo" zbožíčko. Nemáte někdo s těmito svíčkami zkušenost?? http://www.motops.cz/svi...power-zapalovaci-svicka/ |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Budou mírně lepší, ale rozdíl nepoznáš. Taky budeš mít delší interval výměny oproti klasickým měděným svíčkám, otázka jestli to za tu cenu stojí.
Jinak měly by ti do motoru pasovat i moje svíce, co mám na prodej, nemáš zájem? Jsou platinový a za mrzký peníz ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
O těch tvých jsem uvažoval, ale podle aplikační tabulky co jsem zkoumal, tak mi tam bohužel nejdou. Ohledně těch iridiových - delší interval výměny mi je prakticky na dvě věci vzhledem k tomu, že za poslední dva roky jsem najel jen něco málo přes 2000km. Takže asi koupím klasický svíce. Našel jsem platinový Boshky za 74 kaček za kousek. |
|
|
|
|
Jdou, jsou totožný s ACDelco #1. Na webu výrobce jsem nenašel mezi 1 a 2 jedinný rozdíl, možná leda "teplotu". Ale nemyslim si, že by to dělalo na tvým motoru nějaký rozdíl. Můžu třeba zapůjčit ty jeté na vyzkoušení / přeměření. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska motor nafasoval nový svíčky - iridiový Denso a nový 8mm silikonový kabely. Sada kabelů byla tak trochu dodělej si sám, páč dva kabely byly dlouhý jak tejden před vejplatou, takže se musely zhuba o 30cm zkrátit. Takže prodám dva kusy tuningových svíčkových kabelů na fichtla, nebo babettu Zítra by měla pošta přivýst balíček s novýma lambádama |
|
|
|
|
Nový lambda sondy Bosch (výroba USA) už jsou v autě. Zrovna šel ven alternátor, kterej dostane nový ložiska. |
|
|
|
|
Dají se na ten altík sehnat uhlíky? Neviděl jsem totiž repasní sadu na novější altíky např. u mýho trucku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Startéry, altíky a podobný věci dávám svýmu šikovnýmu elektrikáři kterej říká, že sehnat se dá vždycky všechno, a když už to náhodou sehnat nejde, tak se to dá vždycky nějak upravit z něčeho podobnýho. Já jsem ložiska podle auta do altíku taky nesehnal, on je vyndal a podle starých někde koupil nový, takže už mám altik hotovej. |
|
|
|
|
O víkendu jsem auto zvednul a pustil jsem se do příprav na nastříkání spodku. Výfuck, tepelný štíty, kardan, prostě všechno co šlo snadno sundat šlo dolů. Byl jsem docela mile překvapenej, jelikož kromě drobný povrchový koroze jsem nenašel nikde nic rezavýho . Takže podvozek je zbaven zbytků původního bordelu, očištěnej, lemy prahů okousaný od heveru jsou srovnaný a v sobotu, nebo v neděli se bude stříkat černým UBS sajrajtem |
|
|
|
|
Předpokládám, že do soli toho moc ale nenajezdíš |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Předpokládám, že do soli toho moc ale nenajezdíš V říjnu už bejvá pod plachtou a z dílny většinou vyjedu až v dubnu, takže moc asi ne :-D |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Já sem se rozhod, že to natřu až v létě, mám jen zadní podlahu ( natírám to nestříkám) a do zbytku se mi fakt teď nechce, tak ať se daří |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Dneska jsem sundal stabilizátor, příčné rameno a výztuhu ze zadní nápravy, takže někdy v týdnu to odvezu na opískování a pak lak. Při demontáži stabilizátoru se mi povedlo ukroutit oba jednadvacetiletý třmeny, za který je připevněn k nápravě. Aby toho nebylo málo, tak se ukroutila taky jedna tyčka stabilizátoru. Naštěstí tyčky stabilizátoru jsou podle rozměrů úplně stejný s Oplem Kadettem, kde jedna stojí kolem 150kč od Delphi a třmeny jsou úplně stejný jako klasická spojka výfuku s rozměrem 70mm. |
|
|
|
|
Konečně už jsem dneska sundal Birda z koz zpátky na kola. Spodek celej nastříkanej, zadní stabilizátor je po opískování láknutej do červena a dostal nový tyčky, gumy a třmeny uchycení. Ramena zadní nápravy opískovány a následně olakovány na černo. Tepelný štíty nad výfukem a celý výfuk stříknutý hliníkem. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Speee napsal:Konečně už jsem dneska sundal Birda z koz zpátky na kola. Spodek celej nastříkanej, zadní stabilizátor je po opískování láknutej do červena a dostal nový tyčky, gumy a třmeny uchycení. Ramena zadní nápravy opískovány a následně olakovány na černo. Tepelný štíty nad výfukem a celý výfuk stříknutý hliníkem. cim si ten spodek strikal? myslim znacku... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Kde to šlo, tak jsem to obrousil až na plech a natřel tímhle základem a další týden jsem to stříknul tímhle sajrajtemNa celej spodek včetně podběhů mi stačilo cca půl plechovky základu a použil jsem dohromady zhruba 5kg bodýčka Upraveno uživatelem neděle 6. dubna 2014 19:51:50(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Pták dostal před chvilkou nažrat z kanystrů. necelých 50 litrů zahučelo do nádrže jako prd |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
mi povidej, taky sem tam nalil o víkendu pade a nikde to nebylo znát :))) Prius by se v tom utopil :)) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
nooo to jo hned to sundej jinak mistr v lesteni pekna prace
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
ehm... a nebylo by lepší to dodatečný osvětlení udělat stylem, aby se na to dalo koukat/nebylo to zbytečně vidět? :)
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK