chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
2. Sprinty Mustangů & U.S. Cars – Tchořovice 14-15.7.2012
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Kdo přijede sežrat nejakeho konika asi jedina moznost 1/4 mile letos !!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pro mě daleko :-( Ale strašně rád bych někam na časomíru a porovnání... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Pro mě daleko :-( Ale strašně rád bych někam na časomíru a porovnání... ano ano... |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Pro mě daleko :-( Ale strašně rád bych někam na časomíru a porovnání... to zvladnes , jina akce uz nebude ,, pak jedine se zucastnit tuning akce a pomerit se s šikmáčema ja doufam pojedu ! sežrat pár poníků
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tyvole to mam tejden před koncem svobody, to by se pak dalo leda pojmout jako rozlučka :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jestli mi to vyjde, tak tam budu. Bohužel já se svojí seriovkou budu spíš jen paběrkovat než požírat Mustangy Jak je to s povinnou výbavou? ... Je potřeba helma, hasící přístroj, popř. něco dalšího?...
|
|
|
|
|
Tak je nejakej jezdec proti Konikum ?? Ja bych mel dorazit , jeste ladim karburator tak pokud budu pojizdnej a nebude uplne blba predpoved jedu.. http://www.mustangridersclub.cz/
|
|
|
|
|
Já nejedu, je to moc daleko a nechci riskovat, že se s autem něco stane, když ho budu za tejden nutně potřebovat Hlavně ale potřebuju, aby někdo požral toho hnusnýho modrýho Mustanga, co byl v Hoškovicích lepší jak já a od té doby, co mám poladěný rear-end jsem ho zatím nepotkal |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak Mustangove jsou prevalcovani . za veterany 1. Corvette 1978. 2. Mustang 1967 3. Camaro Z28 moje jelo se to na pavouka , Corvette me porazila tak jsem pad az na 3misto. Corvetta, majitel postarsi pan , koupil to nedavno a jelo mu to sluste , hlavne start jak kdyz kopnes do balonu , nez jsem se stacil rozjet byl uz o tri delky pryc ?? motor mel jen jine sani a jeste puvodni karbec. automat. pak jsem ho zacal dohanet , ale o 0,5s byl rychlejsi. Pak jeste jedna Corvette a 5 Mustangu ,, jinak asi na 30 novejch Fordu . Casomerici to nezvladli a trat mela jen 350m , do kopce a sem tam jeste mokra ... a protivitr jako krava... tak cas na 1/4 mile zase nevim ... mozna to jde dopocitat ,, mel jsem 13.4 na 350m cestou jsem zkusil max rychlost, na treti pokus se mi podarilo atakovat 230Km , tedy mereno GPS , nevim jake ma zkresleni, ale na cca seriovou 350 s automatem , docela slusna rychlost. vic to uz neslo i tak to bylo o strach Upraveno uživatelem sobota 14. července 2012 22:28:45(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Ta Vette bude mít určitě kratší převody, zvlášť pokud je spárovaná s manuálem nebo overdrive automatem. Jinak výborný výsledek Co karbec? Chceš si ho nechat? Budeš ho pak muset nahradit tafnovi :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ta Vette bude mít určitě kratší převody, zvlášť pokud je spárovaná s manuálem nebo overdrive automatem. Jinak výborný výsledek Co karbec? Chceš si ho nechat? Budeš ho pak muset nahradit tafnovi :D Mel normalni automat, ale start proste brutalni, majitel nic nevedel. Ale jel na dvojku, prevod mozna vetsi nez mam Ja. Pak uz moc nezrychloval. Karbec uz nechces?
|
|
|
|
|
No já mám od tafny a ten si nechám, tenhle byl určený pro něj na výměnu. Tak se rozmysli, jestli mu ho zaplatíš nebo si koupíš vlastní :-)
Co to bylo za ročník Vette? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No já mám od tafny a ten si nechám, tenhle byl určený pro něj na výměnu. Tak se rozmysli, jestli mu ho zaplatíš nebo si koupíš vlastní :-)
Co to bylo za ročník Vette? 1978.
|
|
|
|
|
Tak podle toho co jsem našel to má vzadu převody: OK 3.08 OM 3.36 OH 3.55 OJ 3.70
Což i v nejslabší verzi je poměrně krátký a musí to být znát oproti tvým 2.73.
Dále pak motor bez úpravy by měl být L82, který ve své době udělal 1/4 míli za 15.3s. 185-195hp. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak podle toho co jsem našel to má vzadu převody: OK 3.08 OM 3.36 OH 3.55 OJ 3.70
Což i v nejslabší verzi je poměrně krátký a musí to být znát oproti tvým 2.73.
Dále pak motor bez úpravy by měl být L82, který ve své době udělal 1/4 míli za 15.3s. 185-195hp. Hmm , L82 mel na kapote , asi mel kratkej prevod jinak nevim ja mam 1/4 za 14.9s , tedy na jine draze ..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no kluci vidite jaky dela sprasky jenom spravnej prevod vid nacelniku ted to je super charget camaro 305 :-DDD |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
2. Sprinty Mustangů & U.S. Cars – Tchořovice 14-15.7.2012
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK