Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Můj příběh měl vypadat úplně jinak. Už skoro rok vybírám to "správné" Camaro 1. generace - small block 350, manuální převodovka. Bohužel i přes výraznou pomoc amerického kamaráda zatím marně. A zatímco jsem jednou večer z nudy prohlížel nabídku na mobile.de (dělám to vlastně každý večer ), narazil jsem náhodou na úplně jiné auto. A zatoužil po něm. V Hamburku byl na prodej 1996 Pontiac Firebird Formula WS6 s šestistupňovým manuálem a s T-Tops - jeden ze 115 vyrobených a dost možná jediný v Evropě. Navíc v původním a nadprůměrném stavu, vlastně jediné, co není originál, je rádio. A taky výfukový systém, ale myslím, že Magnaflow je stejně lepší volba. Dál už to bylo podle klasického scénáře: výlet do Hamburku, omrknutí auta, koupě a fantastická cesta už v novém Pontiacu domů. V současnosti vyřizuji docela složitě české značky a dávám dohromady seznam věcí, na které bude třeba se přes zimu zaměřit - mám například poškozenou sluneční clonu, zlobí motorky a tlačítka u stahování oken, prostě jen maličkosti. Další plány jsou jasný, chci auto v nejvíc originálním stavu, žádnej "tuning" a podobně. Pokud něco, tak se pokusím o zvýšení výkonu, i když současný stav mi zatím vyhovuje. Auto při každém pošimrání plynového pedálu předvádí skvělou a hlavně krásně surovou, primitivní šou :) Ale stejně chci ještě 1st Gen. Camaro
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak ještě jednou vítej a chválím za volbu auta, poslední pravej pony car, nádhernej stroj! A jedničkový si samozřejmě dokup taky :D A to jsem si myslel, že WS6 je výsada Trans-Amů |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Konečně mám značky. Uvidíme se v sobotu!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Super, těšíme se! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už se u mě zastavil Ježucha :) A ještě přijde několikrát - musí přinést nové těsnění kolem oken, sluneční clony, klima kompresor... Pánové, můžu vás poprosit o pomoc? Chtěl bych si na jaro pořídit nová kola. Tahle jsou sice původní WS6, ale prostě se mi nelíbí a chtěl bych trochu víc zaplnit blatníky. Jenže jsem docela bezradnej a nějak si nemůžu vybrat vzhled. Koukal jsem po černejch, ale připadá mi, že právě ta černá zmenšuje. A taky nevím, jestli vybrat "devadesátkovej" design, nebo něco moderního. Budu rád za jakékoli názory. Díky moc.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To auto je relativně "moderní", nebál bych se moderních disků, pokud to nebude nějaký extrém :-) Stačí z těch origo vyčíst specifikace (rozměr, rozteč, ET) a můžeš směle shánět jiné. S černou máš pravdu - opticky to kolo o 1-2 palce zmenší. Podle mě by na tom vypadaly dobře i límcový kola. Inspirace: Upraveno uživatelem pátek 23. listopadu 2012 8:20:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
Jo ty jsou bomba, černé, ale límec tu velikost zvýrazní . Taky si myslim, že 17" je ideál. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky za názory, uvažujeme podobně :) American Racing Authentic Hot Rod Torq-Thrust M by na autě vypadala zhruba takhle: černáAntracitLíbí se mi docela i tohle: Ale je pravda, že ten design je už moc "asijsko/evropskej". Poctivě přiznám, že jsem přemýšlel o větších kolech, hlavně dozadu, no Něco takového třeba: Šmarjá, to je hnus... :))) Asi nebude problém kola objednat ze států, ale nemáte někdo dobrou zkušenost s někým tady? Nebo v Německu třeba? Ještě jednou díky! Upraveno uživatelem neděle 25. listopadu 2012 14:14:36(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:ameriky-hk :-) zkusím je, díky moc. Jinak koukám, že jim tam pořád stojí ten nádhernej 1966 Monterey. V únoru jsem se na něj byl podívat ještě u bývalého majitele a málem si ho odvezl (i když je to Ford:)), nebýt jedný docela nepříjemný vady :)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Taky díky, žes ho vyvezl se mnou a taky za fotky. Jen je škoda, že vypadá, jako bych ho vytáhl ze stodoly po roce...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky! Jsou pěkný, hlavně ta s těma tmavýma mrakama :) Upraveno uživatelem úterý 5. února 2013 16:02:29(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
¡No pasarán! Jeden to zkusil a vlevo najdete, co z něj zbylo :)
|
|
|
|
|
:-)
To je nějaký letišťátko za tebou? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Ted kupuju pekny disky z Anglie - pres internet firma Wheelbase. Maj tam paradni vyber. platba kartou, doruceni do 5ti dnu. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK