Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Zdravím pánové, mám v zádeli ložiska diferenciálu na Firebirdu 1993 3.4 V6. Při jízdě když pustím plyn a nechám auto jet jenom setrvačností, tak celkem hučí. Rád bych se pustil do výměny ložisek, ale ještě jsem to neměl rozdělaný, tak bych chtěl poprosit někoho,kdo už to dělal o nějaký tip, na co si dát pozor a podobně. Díky |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Podle mě ta náprava bude podobná, ne-li skoro stejná jako u starších. Nic na tom asi není: - otevřít diff a vyndat váleček nebo pérko které zajišťuje poloosy proti pohybu - odjistit poloosy (já mám C-klip, nevím jak to bude u tebe) - vytáhnout poloosy, vyrvat simering a reverzním kladivem vytáhnout ložisko - pokud je poloosa poničená bude potřeba opravné ložisko - vše poskládat zpátky, zalít olejem - jezdit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Objednám sadu ložisek a zkusím to, snad se zadaří. |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK