Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 33 Bydliště: Most
Blahořečil: 3-krát
|
Poradí někdo: Při startování točím na několikrát dohromady cca 30 vteřin až minutu a pak normálně nastartuji. Prý spadne benzín a než se napumpuje, hledal jsem jestli nemá čerpadlo ruční pumpičku (jako mělo MB 1000 ), ale NEmá :-). Pak už to startuje normálně, je to jen když to déle stojí (týden). Je to normál? |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
nejsou v pumpě nějaký ventilky jako v jinejch autech? buď v nich může bejt bordel nebo jsou vadný, můj názor, že by ti padal benzín |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Tys koupil to camaro za 250? že ho máš v avataru ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 33 Bydliště: Most
|
jo jo, to je ono. Něco jsem udělal špatně? V avataru, nevím co to je? |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
neudělal jen se ptám, avatar je ten obrázek :))))))) |
|
|
|
|
JJ mám ho v avataru. :-)) Jsem se lekl jestli to není nějaký podfuk s tím autem. Jinak docela asi dost dobře udělané, ta cena asi dobrá (podle mě), když slyším co co stojí. Je ale pár věcí kterým nerozumím a tak se učím, už jsem objednal i nějakou beletrii. Dělal jsem destičky, mám rozebraný přední světla a objednaný nový, tak hledám návod přidělání. Hledám rozměr "klíňáků" (do rezervy) a na přístrojovce mám budíky, které nevím jestli běhají a k čemu jsou. Můžu se zde ptát na vše, začínám, něco je podobné jiným autům, ale tohle je něco malinko jiného.......
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
to sme dva taky vim prt co je co, mám auto od konce léta, zatím jen opravuju a upravuju, ale kluci tady poraděj |
|
|
|
|
JJ dík, uvidím jestli někdo něco napíše na ten benzín |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mně to dělá taky. Vylepšilo se to trochu, když jsem přetěsnil přívod paliva do karburátoru.
Když to auto stojí víc jak týden, tak je potřeba chviličku točit naprázdno (stačí tak 7-10s max). Pak vytáhnout sytič, našlapat to několikrát a už naskočí na brnk. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tenhle rok jsem točil 2 tejdny :D a nakonec to byl rozdělovač :D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Rover: Jakej tam máš karburátor? Nějaké foto motoru? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Mě to dělá taky... tak těch 10-20 s. Delta tak dlouho točit nepotřebuje. Taky podezřívám palivovou pumpu. Snad by běžně neměla palivo pouštět zpátky, ne? Možná zkusím na jaře koupit novou. |
|
|
|
|
|
Zkusím se na to ještě podívat, ale musí za mě někdo startovat, nemůžu byt všude. :-)) Ještě sytič - o žádném nevím, nemá tento model už elektrický?
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Mě padal benzín už po pár minutách. Pak jsem vyměnil hadici k nádrži a už to pár dní drží. Když to padne tak ale dlouho netočím. Používám injekční stříkačku ;-)
|
|
|
|
|
Rover 22 napsal:Zkusím se na to ještě podívat, ale musí za mě někdo startovat, nemůžu byt všude. :-)) Ještě sytič - o žádném nevím, nemá tento model už elektrický? Záleží na karburátoru - může být podtlakový, elektrický nebo mechanický. Když je sytič zatažený, tak by měla být zavřená škrtící klapka na karburátoru a lehce přidaný plyn. I když hodně lidí funguje i bez něj... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Koukám Třebenice znám, jezdím přes ně každý týden na barák. Něco budu zkoušet a zase se ozvu na co přijdu a jestli se to zlepšilo. Zkoušel jsem a neumím vložit foto ani po přečtení nápovědy mi to fotku nevložilo. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
No, snažil jsi se možná vkládat spíš odkaz (URL) na celou stránku. Obnovil jsem ten smazaný příspěvek a opravil. Pokud chceš vložit fotku, musíš mít odkaz končící .jpg, např. Kód:http://obrazek.com/obr.jpg
a ten vložit pomocí tlačítka "Vložit obrázek" |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jinak určitě se někdy zastav, zavolej a já tě navedu ;-) Upraveno uživatelem neděle 24. února 2013 14:44:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo, to jsem zkoušel dát i z sauta kde je na něj ještě inzerát. Stejně jsem to nevložil. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
Oni totiž ty jejich obrázkový adresy trošku upravují, takže nejdou takhle snadno přímo odkazovat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
JJ, díky, někdy až bude tepleji zavolám a zastavím se, určitě pokecat a budu potřebovat pár rad. :-))
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Rover 22 napsal:JJ mám ho v avataru. :-)) Jsem se lekl jestli to není nějaký podfuk s tím autem. Jinak docela asi dost dobře udělané, ta cena asi dobrá (podle mě), když slyším co co stojí. Je ale pár věcí kterým nerozumím a tak se učím, už jsem objednal i nějakou beletrii. Dělal jsem destičky, mám rozebraný přední světla a objednaný nový, tak hledám návod přidělání. Hledám rozměr "klíňáků" (do rezervy) a na přístrojovce mám budíky, které nevím jestli běhají a k čemu jsou. Můžu se zde ptát na vše, začínám, něco je podobné jiným autům, ale tohle je něco malinko jiného.......
Konecne naslo noveho majitele, ale trvalo to cena odpovida , auto proslo renovaci , jen skoda ze je trocha upravene a neodpovida originalu.. Jinak benzin pada normalne , zalezi na tesnosti komor v karburatoru a na celkovem privodu paliva, reseni je elektricka pumpa..
|
|
|
|
|
El. pumpa tenhle problém určitě vyřeší, ale její zprovoznění už tak triviální není. Hlavně se musí nějak ošetřit její vypnutí v případě, že chcípne motor a zůstane zapnutý zapalování. Takže já kromě vyřešení padání benzínu v ní nevidím žádný jiný benefity |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK