Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Kdo ma chut se svest na profi draze , je tu moznost cca za 500kč opravdu zavodit ve tride majitel US vozu , amater... dale 1.6. velky program pro deti , v ramci detskeho dne takze akce pro celou rodinu !!!! ja pojedu asi i zavody čtvrtý ročník dragsterového klání v Bechyni. Pro ty co ještě nikdy v Bechyni nebyli: jedná se o extrémní sportovní podnik - jedinečnou akci, která v ČR nemá obdoby. Všem bláznům do silných strojů mohu vřele doporučit! Redakce CHROM&PLAMENY bude na místě v sobotu 1. června. Web pořadatelů: http://www.dragsters.cz/Facebook: http://www.facebook.com/dragstersAkce na Facebooku: http://www.facebook.com/events/126285890897521/ Web s důležitými informacemi pro jezdce i diváky: http://www.dragrace.cz/Najdete na něm ke stažení přihlášku do vloženého závodu pro majitele motocyklů Harley-Davidson a amerických automobilů s chutí zazávodit si. Taktéž nejnutnější informace pro účastníky vložených závodů H-D Cup a US Cars Chrom & plameny CUP. Máte jedinečnou možnost! Videa z loňského ročníku: Upoutávka: Ptačí perspektiva: Upraveno moderátorem neděle 19. května 2013 11:02:48(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kim jede 100%, já uvidím, ale asi bych taky jel. Pokud mne čerstvá rodinka pustí :-D
Já ale nejspíš jen na kukačku a tankem, Camaro je nějaký divný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
co si cekal kamaro zarli.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No dneska jsem to projel, posunul se kousek předstih na 12°, přichudilo se to a myslim že je to lepší. Něco v hloubi motoru občas klepne, možná hydroštel ale nevím. Nedá se to moc rozpoznat co to je. Takže najezdim sezonu a uvidim jestli se to zhorší. Kdyžtak náhradu tady mám, jen ty finance :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
No přemejšlím nad tím, ale je i Aviatická pouť takže promyslím do středy kdy se musej do Pardubic odeslat přihlášky. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
zalezi co mas radeji , letadla nebo US cars ?? Bechyne je v CR top akce !! MartinG napsal:No přemejšlím nad tím, ale je i Aviatická pouť takže promyslím do středy kdy se musej do Pardubic odeslat přihlášky.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
US cars, o tom žádná ale ty jsou na aviatický pouti taky |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Za mě teda je taková B-17 mnohem zajímavější, než dragstery. Navíc je taky z USA a válců, motorů i objemu má víc, tak není co řešit :) |
|
|
|
|
|
Každému po chuti, výhoda krytí akcí je v tom, že pak nejsou přeplněný :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to ja akce o letadlech , to je zas jine tema , take moc pekne... Bechyne je prilezitost videt na vlasni oci neskutecnou techniku , a ty stare draky jsou nadherne , motory uzasny , a hluk ohromujici.. MartinG napsal:US cars, o tom žádná ale ty jsou na aviatický pouti taky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
V Bechyni jsem se byl dvakrat podivat a je to opravdu zazitek. Pro milovniky letadel. Jezdi tam "auto" s leteckou turbinou. I kdyz clovek ceka, ze po odstartovani se stane neco zvlasniho, tak tohle vam doslova vyrazi dech. Je zajimave,ze kdyz si chcete s nekym popovidat o jeho technice, tak vas v 90% nikdo neodmitne.
|
|
|
|
|
Tak já nakonec asi nepojedu :( Vlezla mi do tejdne pracovní cesta a víkend radši strávím doma s ženou a malou křížalou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jak pokracujes? uz mas hotovo ? Cestovatel napsal:V Bechyni jsem se byl dvakrat podivat a je to opravdu zazitek. Pro milovniky letadel. Jezdi tam "auto" s leteckou turbinou. I kdyz clovek ceka, ze po odstartovani se stane neco zvlasniho, tak tohle vam doslova vyrazi dech. Je zajimave,ze kdyz si chcete s nekym popovidat o jeho technice, tak vas v 90% nikdo neodmitne.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
kdepa pak budou s chlednuti vase casy?? ve 1/4 mili asi nekde na netu nebo asi v ch-p. vet?? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
fik napsal:jak pokracujes? uz mas hotovo ?
Hotovo jeste nemam i kdyz uz toho moc nechybi. Elektrika je skoro hotova vcetne ruznych vychytavek jako dalkoveho otevirani kufru atd. Par mechanickych malickosti jeste chyby. Tak tyden soustavne prace. Ale, kde ho vzit. Jsem velmi zaneprazdnen vydelavanim penez a na konicky nemam cas. Letos ale urcite vyjedu.
|
|
|
|
|
Jede nekdo ???? bohuzel pocasi je zas na h
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
predpoved je kruta ,zima a dest na celej den , holt nam neni prano
|
|
|
|
|
Tak jsem v sobotu vyrazil, prselo ale veril jsem ze na jihu treba min, cca po 1km se odporouceli sterace , tak jsem jel zase domu ... jelikoz leje celej vikend tak nevim zda zavody nezrusili ....
|
|
|
|
|
Nemáš je náhodou koupený jako repas? Mně novej motor stěračů vypověděl službu po pár týdnech Tak jsem to musel udělat tak, že se předělala ta elektronika a musím je zapínat a vypínat ručně, jinak samy nedojíždí do parkovací pozice. Cyklovač je taky vyřazený. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ne mam jeste puvodni motor, sterace jdou strasne pomalu , nez prejedou sklo tak to trva 2min.. asi vadnej motor , neutahne ten odpor , bez steracu funguje .. xjohny napsal:Nemáš je náhodou koupený jako repas? Mně novej motor stěračů vypověděl službu po pár týdnech Tak jsem to musel udělat tak, že se předělala ta elektronika a musím je zapínat a vypínat ručně, jinak samy nedojíždí do parkovací pozice. Cyklovač je taky vyřazený.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK