Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vítej! Vypadá povedeně, pěkná a rychlá renovačka Ještě bych tomu posadil na zadek křídlo, když už má pruhy Co tam je za motor a co na něm bylo potřeba udělat? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Křídlo bohužel nemám ale počítám s ním. Co se týče motoru, původně tam byla 305ka ale minulý víkend jsem jí vyměnil za 350 z corvette c3. Renovace je vlstně kompletní, kromě interieru, na který také dojde až zas něco našetřím. Komplet opískováno včetně rámu i náprav (nové čepy, gumy, veškeré uložení, tlumiče, brzdy), nový lak atd.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vitej. Vypada to velmi zdarile a profesionalne. Rychlost renovace v porovnani se mnou kosmicka. Co ten interier budes jen repasovat nebo i vylepsovat?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Fakt pěkný.moc se mi líbí ta barevná kombinace.
|
|
|
|
|
Díky moc.Interiér chci jenom zrepasovat,on natom není zas ta špatně pouze potrhané sedadlo řidiče,utrhaná madla na dveřích a někdo do dveří zadělal repráky.Jinak po vyčištění celkem OK.O barvě a pruzích jsem měl jasno jaště dřív než jsem ho koupil.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Krása a rychlost taky bomba 7 měsíců jsem dělal jen motor :D
|
|
|
|
|
Díky.Motor jsem naštěstí koupil už hotovej od kamaráda,takže kromě lakování a nějakýho toho zkrášlování jsem na něj nemusel sáhnout,ale jinak jsem na tom camaru dělal všechno sám,za podporxy manželky a dětí.Myslim si že to šlo tak rychle právě proto.Nemusel jsem shánět žádný řemeslníky (klempíře,mechanika,lakýrníka).No a taky jsem hrozně nedočkavej a neumim přestat dokud není hotovo,peněžně mě to málem zrujnovalo.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak doufám, že to auto bude s 5.7 rychlejší než "snail" :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To taky doufám,dnes jsem to byl porvé projet a zdálo se že to docela upaluje.Zatím s tím nemůžu na žádné větší vyjíždky,protože ještě nemám značky.Měl bych jeden dotaz.Nemám tam zadní stabilizátor,je to normální neboho někdo předemnou vymontoval a už nevrátil?
|
|
|
|
|
Já ho tam měl taky, nějaký aftermarket. Ale auto s nim tak blbě hopsalo, že jsem nakonec vyhodil a prodal dál. Teď 2 roky bez něj a žádný problém s trakcí nepozoruju. Nicméně záleží asi na podvozku jako celku. U sériovýho bych ho tam spíš dal. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Rank:: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Pěkný pruhy, něco mi připomínaj :)) fešák |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Hodně pěknej fešák, smekám před tak rychlou renovací. Nebyly problémy kolem zápisu té 350ky do papírů místo té 305ky? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Hezké !!!! 7 měsíců wooow ... ja to rok už rozebírám :D |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
U veterána to problém není. Mohl by být problém s big blockem, pokud je testační komisař znalejší nebo podezřívavý. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Děkuju za pochvalu.. S tím motorem nevím, já papíry ještě nemám. Udělal jsem testace s 305kou a den na to jsem dostal nabítku na koupi té 350ky.. a za další 2 dny jsem ho vyměnil.. Teď nevím, jestli ty testace mám dělat znovu a nebo to mám zatím necht být.
|
|
|
|
Rank:: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Nic s tim nedelej vubec to neres |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie ve fóru:: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Souhlas, neřeš to. Bez kodu motoru to nikdo nepozná. Pěkná práce
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Safra, taková fofr renovace... Hustá kára, lepší hodnocení mě nenapadá. Bude později nějaký ladění? :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Díky,ono to zas tak super není.Hrozně jsem to honil abych s tím ještě letos vyjel,třeba na laku už vím o dvou místech co budu muset předělat,protože se to seschlo.Přípravu a lak jsem stihl za šest dní,ale chtělo to tomu dát víc času.Na ladění taky dojde,motor prý má 300HP.Asi to bude pravda,protože to vůbec nemůžu přenést na asfalt takže první je na řadě samosvor.Nějaký věcičky už mám doma připravený,ale to až zase přes zimu. http://imageshack.us/photo/my-images/692/owz8.jpg/Upraveno uživatelem neděle 4. srpna 2013 16:36:41(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Konečně!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
gratulace! o jedno vyšší číslo neměli? to by byla dokonalost :) |
|
|
|
|
|
No to jo :-) Gratulace a ukaž se na srazu ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
a klidně už zejtra v Hradci :) |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK