Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No, čtyřky byly hodně v menšině... Hodil by ses tam i Camarem. Tak doraž aspoň na Konopáč, tam nás bude snad ještě víc. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Tak po skouknutí fotek jen tiše závidím. Doufám, že do Konopáče mi nic nevleze (hlavně aby značky byly:( )
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
Kluci, parádní akce napoprvé za mě :-). Škoda toho deště, ale ještě že začal až po 14hod. Perfektní organizace MP na spanilce. Koukal jsem na videa z předešlých ročníků a spojení s blbnutím na letišti byla ještě větší paráda - za pěkného počasí.. Tak třeba následující rok :-) |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Taky díky za příjemně strávenej den (i když bez vlastního auta, ale dík Dejfovi za svezení), jen to počasí se mohlo objednat lepší, ale buďme rádi, že začalo pršet až chvilku před spanilkou. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Pro ostatní přátele, kteří nejsou na ksichtoknize: Děkuji převelice všem co se na tomhle podíleli, aniž bych cokoliv takového tušil. Z toho nejvíce mé ženě a kamádům Sentinelovi a MartinoviG, kteří to zprocesovali. Všem vám jsem moc vděčný a sakra, nutíte mě ty srazy pořádat dál. Tak tedy opět za rok a v lepším počasí. ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Seš naměkko? tak to z něj žena musí mít radost :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Chudák paní teda... |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK