Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.01.2014(UTC) Zpráv: 29 Bydliště: Hradec Králové
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zdravím příznivce F-Body.Nevíte kde seženu ptáka na kapotu pontiac firebird.Zkoušel jsem ameriku a tam je to docela mazec s cenou Nebo nevíte o schopné reklamní agentuře,která by to zvládla??? |
Pontiac Firebird Esprit V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud chceš jenom ptáka, tak by snad bylo možné najít na netu (ideálně zadarmo) vektorovou kresbu a tu potom poslat jako poptávku nějakému místnímu grafickému studiu. Ostatní samolepky máš nebo neřešíš? Jaký je to ročník a barva emblému? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
A hele, Hradec, dyť tady máme reklamek 3 prdele jen si stačí vybrat |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
haga napsal:Zdravím příznivce F-Body.Nevíte kde seženu ptáka na kapotu pontiac firebird.Zkoušel jsem ameriku a tam je to docela mazec s cenou Nebo nevíte o schopné reklamní agentuře,která by to zvládla??? Pro mě dělaj polepy tyhle: http://www.pep-in.cz/ seděj ve Wonkově ulici, Chtěj p. Tázlera mladšího asi se s ním dohodneš ale jak psal Xjenda tak nejlepší by bylo mít předlohu ve vektorech |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.01.2014(UTC) Zpráv: 29 Bydliště: Hradec Králové
|
Díky za tipy .Udělal jsem si radost a sehnal jsem Pontiac Firebird Esprit 1979 v modré barvě.Je to model Esprit a ty na dobových fotech mají i nemají ptáka.Ještě konzultuju s testací, jestli je možné dát polepy ptáka na kapotu,sloupky,víko kufru a nápisy Firebird,Esprit dát na nárazníky, boky auta ve formě Trans Amu. Polepy by měli být tmavě modrá,světlě modrá,černá.Jsou k vidění na PHOENIX A JINÝCH .... US stránkách. Jaký na to máte názor VY????? Upraveno uživatelem úterý 14. ledna 2014 12:52:38(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Gratulace! Já bych řekl, že slepici Esprit spíš neměl, mohli si to tam třeba lidé dodělávat. Musel by se k tomu vyjádřit nějakej místní ornitolog :-))
Nicméně to auto vypadá i bez těch ornamentů poměrně elegantně a nic neruší ty krásné linie. Já bych to klidně nechal bez ptáka :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
S kým tady v HK řešíš testace ? |
|
|
|
|
Jsem nováčkem mezi amerikami ,ale 15 let jsem byl v sedle,naposledy Honda Goldwing 1800 o :) .Jinak info beru od znamých,tady na fóru jsou taky zajímavý věci atd...Konzultace proběhla přes mechanika na renovace US cars ve Dvoře Králové nad Labem(radil při koupi,doporučení typu,díly atd...).Mechanik spolupracuje s veteránským klubem ve Dvoře Králové.Kde jsi ty zaregistrovaný v Hradci Králové?Každé info přivítám. |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Nazdarek nejaky foto auta by jiste nebylo na skodu.
|
|
|
|
|
Ahoj,nafotím ,dodám do životopisu. |
1 uživatel blahořečil haga za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Screaming chicken decal byl u verze 79-81 jenom na T/A a Formula. U Espritu tady v Cesku bych tam ale ptaka klidne dal, protoze ta dlouha kapota bez shaker hood a bez ptaka mi pripada tak nejak moc prazdna. Je ale jasny, ze pokud je to cely original, tak je lepsi to zachovat tak, jak to je. |
|
|
|
|
|
Jasně, naper tam ptáka, vždycky de sundat bez následku |
|
|
|
|
haga napsal:Jsem nováčkem mezi amerikami ,ale 15 let jsem byl v sedle,naposledy Honda Goldwing 1800 o :) .Jinak info beru od znamých,tady na fóru jsou taky zajímavý věci atd...Konzultace proběhla přes mechanika na renovace US cars ve Dvoře Králové nad Labem(radil při koupi,doporučení typu,díly atd...).Mechanik spolupracuje s veteránským klubem ve Dvoře Králové.Kde jsi ty zaregistrovaný v Hradci Králové?Každé info přivítám. V HK je vete klub naprt, jak nemáš auto 1940 tak se s tebou nechtěj ani bavit, pokoušel sem přejít sem do HK a rok 79 jim přijde mladej a než poslouchat ty přechytraly pindy tak sem zatím radši zůstal kde sem, u Českého klubu majitelů Amerických automobilů. Seš přímo z HK? odkud, já z Malšovic |
|
|
|
|
MartinG napsal:V HK je vete klub naprt, jak nemáš auto 1940 tak se s tebou nechtěj ani bavit, pokoušel sem přejít sem do HK a rok 79 jim přijde mladej a než poslouchat ty přechytraly pindy tak sem zatím radši zůstal kde sem, u Českého klubu majitelů Amerických automobilů. Seš přímo z HK? odkud, já z Malšovic jsem přímo z Hradce Králové,vedle tebe,slezského předměstí.Včera jsem přivezl slepici z bazaru od Týnce nad Labem,takže krásně na duši.Slepice musí projít G.O. brzdy,náplně,svíčky+ kabely,utěsnění spodku(je to hrozná olejnička atd...,polepy a hurá na testaci . Mám problém s testací,kam dát slepici?Původně jezdila 6 let na veteránských značkách v Kolíně a ex majitel si už nevzpomíná jméno komisaře.Majitel byl zaregistrován taky ,jako ty v pelechově klubu a tam je komisař s číslem 11.Prý tam auto znají a bez problémů ,projde testací.Známy mi nedoporučují přecházet mezi kluby z důvodů uznání testace(detaily,rok,náhled na kvalitu veterána) Jaký máte nato názor VY ?????? Nevíte jméno komisaře ????? Jsem z HK mužu být zaregistrován v pelechově ???? |
|
|
|
|
Přechod mezi kluby není žádný problém. Je pravda že se co komisař, to jiný názor na auta, pokud ale víš ke komu jdeš a je mezi lidmi známý, tak v tom žádná potíž nebude. Místo bydliště (nebo registrace auta) není pro testace důležité. Jestli chceš, jeď rovnou do Pelechova, jsou to dobrý lidi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jsem taky u Pelecha, v HK ti to fakt neudělaj, zkoušle sem přejít a nebudu to víc komentovat, Pelechově dělá prohlídky Bellinger a Pelech dává razítka :) sem koukal že je tam i dost známejch, i zlaťák tam je |
|
|
|
|
A Až bude čas přijel bych ti to přes Orlici vokouknout :) |
|
|
|
|
MartinG napsal:A Až bude čas přijel bych ti to přes Orlici vokouknout :) Ok,až bude čas tak se domluvíme nebo můžem provětrat ameriky okolo mechova |
|
|
|
|
ja mam ted pojizdnyho akorat Mopara Camaro je rozebrany :( delam na nem |
|
|
|
|
MartinG napsal:ja mam ted pojizdnyho akorat Mopara Camaro je rozebrany :( delam na nem Koukal jsem ti na profil a jseš fakt dobrej,takhle si s tím hrát...obdiv |
|
|
|
|
No když to děláš pro sebe tak ti nic jinýho nezbyde, jen počkej po první proježděný sezóně zjistíš, co všechno musíš přes zimu udělat |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já myslím, že bysme mohli udělat nějakej F-body minisraz hned jak se udělá hezky. Okolí HK je rozumný. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK