Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Čau mám venku převodovku čistil jsem ji militem a pak mafrou je čistá ale není stále pěkně lesklá nebo jak bych to řekl je stále ten hliník oxidovan. Nemáte nějaký fígl co by fungoval? Dík |
Chevrolet camaro targa 5.7 r.v. 1990 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
|
A co něco chemického nějaký přípravek? |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ja jsem na lesteni chromu a hliniku koupil specialni pastu stala skoro tisicovku. Cisti to chemicky az do poru a melo by to zaroven po urcitou dobu zabranit oxidaci. Na chrom dobry na tu hlinikou cast kterou jsem to hlavne potreboval se to neosvedcilo. Vylesti, nadherne ale do ctrnacti dnu je znovu zoxidovana a to je v interieru. Pokud chces mit prevodovku blejskavou, tak jedine nastrikat. Je ji nastrikal na cerveno spolecne s motorem.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Si říkám, na co chemie a leštění na převodovku. Stačí to obrousit a nalakovat aby to nekorodovalo. Stejně jí je většina schovaná a neni vidět |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ok tedy vezmu barvičky a půjdu malovat |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK