Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Dnes namontovány opravené hodiny a zatím jdou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
sis hodiny opravoval sám, nebo si je přenechal hodinářovi?
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Opravoval mu to Mikuláš z Kadaně, akorát mu pak nechal vypíchnout oči, takže smůla :( |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
koukám že neon má tiskovýho mluvčího.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Dělal to kolega z práce a docela se mu to povedlo, zatím jdou. Vytvořil jsem pokus o barevnou telefonofotografii ( našel jsem barevné pozadí) Upraveno uživatelem pátek 6. listopadu 2015 23:24:23(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Tak jsem to byl dnes projet. Jede to pěkně, ale za mnou se nedá jet,protože pravá strana hulí jako lokomotiva a to i když se to ohřeje. Tak nevím co s tím, vypadá to na rozborku motoru a do toho se mi vůbec nechce. Dělá to studené na volnoběh a teplé po přidání plynu, když plyn prošlápnu, aby to podřadilo, tak za mnou není vidět. Obávám se, že nastavením motoru to nebude a chyba bude někde uvnitř, ale netuším kde. Máte někdo nějakou zkušenost nebo nápad?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Začni měřením kompresí. Karburátor máš nastavený podobně pro obě strany? Porovnej taky svíčky, levá VS. pravá strana. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jestli je to bílý kouř, tak by ti tam mohla jít voda, tj. těsnění pod hlavou. Ale to bys měl taky poznat že se ti ztrácí voda z chladiče. Upraveno uživatelem sobota 13. února 2016 8:38:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
musis bejt rychlejsi nez ten kour aspon te nikdo nebude predjizdet
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já bych to viděl na olej do spalovacího prostoru.
|
|
|
|
|
Pokud bílej kouř jde ti olej do spalováků, a buď spodem nebo horem začni hlavama a pak směrem dolů, chlape jeden ty máš takovou smůlu :( ale jak píše kolega je to olej v spalovacím prostoru :( kroužky nebo simerinky :( |
|
|
|
|
hmm... se asi pos...u, no nic teď dám dohromady Wranglera a uvidím co s tím.
|
|
|
|
|
Až pojedu do Prahy tak se u tebe zkusím zastavit a kouknem na to :) |
|
|
|
|
Neděs se, začni měřením kompresí, to je jednoduchý. Možná jen problém v hlavě nebo v těsnění, to není zase tak závažná závada Já mám půjčený kompresometr od Sentinela, tak třeba bych ti ho mohl s jeho svolením přeposlat, ale ještě přemýšlím, jestli ho nebudu v následujícím týdnu potřebovat |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pokud máš v hajzlu simerinky na ventilech kompresiometrem nezjistíš nic |
|
|
|
|
Zjistíš fouklý těsnění, kroužky, špatný ventil. Ale jinak vlastně nic Akorát Neon nenapsal barvu kouře jestli bílý (voda) nebo spíš šedý (olej). Každopádně sundat hlavu může, je to podle mě snažší než třeba měnit měnič na převodovce |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díkec za rady, o víkend vyndám svíčky, kouknu na barvu a endokamerou okouknu vnitřek válce, simerinky na ventily mám ve skříni, takže pohoda , já se spíš děsím, že bude blbnout hydroštel, (kamarádovi to občas fungovalo, občas ne, protože byl přidřený), takže to budu muset stejně rozhodit, to bych pak udělal hned i rozvoďák shodil palice a udělal sedla ventilů, ale to předbíhám, třeba to vyřeší ty simerinky na ventilech.
|
|
|
|
|
Hydroštelem ti nebude motor chlastat olej :) |
|
|
|
|
A na simeringy na ventilech bys taky měl shodit hlavy. Ono se to teda dá dělat i s hlavama na motoru no, ale když už bych to dělal... Upraveno uživatelem čtvrtek 18. února 2016 9:13:21(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Pěkně dobře ty Koukám, že si se do toho pustil ve velikým stylu Takže co všechno si naplánoval dělat? A odhalil jsi závadu s kouřem?
|
|
|
|
|
Zdá se mi to, nebo máš docela čistý písty? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nezdá docela dobré, v 8 válci trocha vody, některé tyčky kratší, hydroštely lehce přidřené, vytahanej rozvoďák a vačku se bojím vyndat co uvidím. Zítra vezu hlavy na repas, tak uvidím co a jak.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK