Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Zareaguji, nechal jsem si poslat přes AMHK zadní křídlo, vše přišlo OK, ale dostat od člověka, co mi zboží vydával jakýkoliv doklad s rozpisem ceny ( sám ani nevěděl z čeho se cena , kterou po mě požaduje skládá ), byl neprosto nesplněný sen a utopie, sám nevěděl kolik si říct, handrkovali jsme se jak báby na trhu. Proto i mám strach dál využívat služeb AMHK, protože po těhle zkušenostech je to loterie. Honzo H. pokud by vše šlapalo jak má, vozím každou chvíli něco, ale takhle, po zkušenosti mám zábrany, je to škoda :(
Martin |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Je to zasilka z roku 2012, divam se na to. Od te doby se v systemu, jakym to delame hodne zmenilo, nicmene kdyz informace nedojdou az k zakaznikovi, je to spatne. Ceny jsou jasne dane - doprava dle kalkulacky a dane podle sazeb. Zpetna vazba je dobra, takze od dalsiho kontejneru budou ke kazde zasilce primo na krabici prilozene rozpisy.
|
1 uživatel blahořečil AMHK za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
OK, blíží se zima takže se zase budou vozit díly tak to prubnem. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Je i moznost, ze pokud by nekdo nevedel, jaka bude cena a chtel by ji vedet dopredu, pak staci napsat - je nutne znat cenu zasilky a typ zbozi a alespon hruby odhad rozmeru, pak se na cene dopravy da domluvit predem a clo a DPH zpocitam hrube (nebude uplne presne, protoze samozrejme nebudu znat aktualni celni smenny kurz)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Z jiného fóra (www.bigblock.cz): http://www.bigblock.cz/f...t-codes/30/?&count=4xseja napsal:Čas od času beru něco kontejnerem, tak kdo by chtěl nějakou drobnost, tak dejte vědět. Bez cla a dph. ;-) Kód do placu: (sice už jen na den,ale třeba někomu pomůže) 2373656821959446 5% 9/14/2014 druhý: 2456485322894504 5% 10/18/2014
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK