Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já u sebe musel pasovat s jedním sroubem zastrcenym ve starteru, jinak mi tam taky nejde. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Jojo, to zkousim s tim levym, na kterej je tam min mista. Problem je, ze kdyz je starter skoro napasovanej tak je primacklej a mel by jit pripevnit, coz nejde. Mozna sroub nepasuje treba o pul milimetru. Kdyz tam dam ten sroub a napasuju ho do diry (mezera mezi starterem a motorem asi 1 cm abych na diru videl), tak se sroub nechyti a starter nejde primackmout, jako kdyby tam nekde neco prekazelo.Ten tlustej kabel by to bejt nemel protoze jsem si dal pri utahovani pozor aby konektor zapadnul do drazky u civky, tak jak ma. Nakonec to asi budu muset cely znova vyndat a najit tu potvoru, co mi nepreje - mozna je blbe natoceny ocko od toho tenkyho kabliku a v posledni fazi tam vadi, coz ted nevidim. Takze budu dal zkouset. Az Oldu preperu a mise bude splnena tak ihned nahlasim! |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Ty uz povoleny jsou. Jeste kousek a upadnou :-) |
|
|
|
|
|
Je tam a startuje! Motor s novejma svickama krasne drzi volnobeh = tresnicka na dortu . Stacilo pootocit ocko u malyho kabliku a oba kable porovnat, aby neprekazely. Takova blbost, na kterou clovek neprijde pokud si to nevyzkousi. Mission accomplished! |
|
1 uživatel blahořečil Bandit2 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Jojo, nejdriv jeste vymenit altik, aby dobre dobijelo a nastelovat remeny. Ten na vodni pumpu je volnej a blbe to chladi (dneska to po chvili delalo takovej ten zvuk,jako varna konvice - snad je to klinakem a ne pumpou). Mam samostatnej klinak na altik a na pumpu a nevim jak pumpovej nasponovat. Premejslim, ze bych dal jenom jeden na altik a pumpu spolecne a nasponoval ho altikem - nekdo to tak ma. Nevim ale jestli mi ty tri remenice pasujou do rovna. Musim premerit. Pri vymene altiku chci odrezit a prebarvit sani, dat novej karbec a samozrejme chromovej dress kit s novym filtrem aby to bylo hezky. Altik, karbec a dress kit uz mam takze jenom prace. Pak prijde na radu ta prevodovka a asi benzinova nadrz. Netece, ale benzin vzdy postupne mizi - nekudy se vyparuje protoze to v garazi vzdycky trochu smrdi - zub casu zapracoval. No, je toho dost, ale jsem stastnej, ze se starter nakonec povedl a neodradil me :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Olda to má jinak. Altikem nebo servo pumpou. Kdyby klouzal tak by to ale snad bylo slyšet. Upraveno uživatelem neděle 4. ledna 2015 21:04:29(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Esi je to takhle, tak to vypadá, že se dotahuje pomocí vytočení servopumpy. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jojo, nevedel jsem, ze muzu hejbnout servo pumpou. Ja to mam propojeny: jeden klinak motor-voda- servo (ten je volnej). Druhej klinak voda-altik (ok). Tim, ze ten prvni je volnej tak se pak divim, ze altik blbe dobiji :-(. Nasponovani prvniho pres servo by to teda melo vyresit, vcetne toho, ze servo by zase melo fungovat, jako driv (to jeste pamatuju, kdyz jsem mohl otocit volantem malickem). Naposled jsem se nadrel jako vul. |
|
|
|
|
|
Dneska jsem vymenil altik. Je tam novej Powermaster, krasnej chromovej a sedi tam uplne presne! Ted jen koupit novej klinovej remen.Budu muset spojit motor, alternator a vodni pumpu takze delsi nez tam ted byl. Napnuti pres servo se nezdarilo. Nepovedlo se mi povolit sroub na posunuti serva/napnuti remenu k vodni pumpe. Sroub je tesne mezi remenici a pumpou a je nekaj moc zarezlej. Jenom jsem ho vozvejkal, takze do budoucna, az budu se servem chtit neco udelat tak me ceka peknej vopruz. S altikem jsem ale spokojenej. Chtel jsem prilozit fotku, ale img24, ktery pouzivam, dneska nejak blbne a vubec se tam nemuzu dostat. |
|
|
|
|
|
Musíš sestihranym orechem presny velikosti, pak to pude. Taky pomůže to naklepat kladivem nebo nahrát PB plamenem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To je problem. Stelovaci sroub je prikrytej remenici a je tam asi jenom 1 cm na prostrceni placatyho klice. Nevim, jak to tam mohli pridelat. Asi namontovali pumpu a az potom narazili remenici |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
hele sedni si v klidu a nejdřív přemejšlej jestli jsi nezvolil blbej postup a jestli nemusíš mít něco venku |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
takhle to tam vypada - sroub na posunuti je tam videt na konzoli. Samotna konzole je pak napevno pridelana, takze ta se da jen cela odšroubovat is servem. Prolez jsem to cely dokola. Jinak img24 uz funguje, tak tady je ten muj novej altik. Drzak samozrejme projde osmirglovanim a nastrikem. |
|
|
|
|
|
Napsal: MartinG hele sedni si v klidu a nejdřív přemejšlej jestli jsi nezvolil blbej postup a jestli nemusíš mít něco venku Skvely doporuceni, blahorecim. Hlavolam vyresen! Remenice ma v sobe kulate diry. Pri spravnym pootoceni se tam dostane gola s nastavcem a melo by to jit povolit. Ted jemom spravnou dylku nastavce - to uz najdu. Jojo, koukej a premejslej :-) |
|
|
|
|
|
Hele já si kolikrát sednu proti autu a otevřu si pivo a přemejšlím, ušetříš si tím hodně času :)) |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: MartinG Hele já si kolikrát sednu proti autu a otevřu si pivo a přemejšlím, ušetříš si tím hodně času :)) ...to dělám taky,ale žena začíná žárlit, že jsem s autem víc než s ní
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Ono to bude asi všude stejný
|
|
|
|
|
Kratky update: vcera dorazil novej klinak. Na druhy pokus spravna dylka. Servo jsem povolil, natah remeny na altik i na servo utahnul a nastartoval. Altik altikuje, servo servuje (volant jde krasne lehce), vodni pumpa pumpuje. Motor bezi krasne na volnobeh 750 otacek a nemusim se bat, ze zlikviduju baterku. Po dnesku proste spokojenost |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Klakson troubí a ostřikovače ostřikují?
|
|
|
|
|
Tak daleko jeste nejsem, ale sterace mozna stiraji :-) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK