Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.07.2013(UTC) Zpráv: 43 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
teče mi převodka řízení, na konci jak už jde tyč k volantu.., dají se ty převodky nějak repasovat, nebo sehnat novou? |
chevrolet camaro 1985 5,7 nepojízdné, motor venku pontiac trans am 1981 7,4 pojízdné chevrolet g30 sportvan 1986 5,7 pojízdné chevrolet caprice 1970 6,6 nepojízdné motor venku |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.07.2013(UTC) Zpráv: 43 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
je to na trans am 81, jestli je to stejné jak na camaru, nemáte doma někdo třeba dvě? |
chevrolet camaro 1985 5,7 nepojízdné, motor venku pontiac trans am 1981 7,4 pojízdné chevrolet g30 sportvan 1986 5,7 pojízdné chevrolet caprice 1970 6,6 nepojízdné motor venku |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
sady na přetěsnění se tuším prodávaj, koukni na rockauto... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Hele me do kamara 77 pasovala prevodka z grand cherokee 96
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: holanuvstatek Hele me do kamara 77 pasovala prevodka z grand cherokee 96 pasuje bez uprav ??
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
akorát mi tam nejde nasadit ten plastovej dekl co kreje hardy spojku jinak tam sedla jak hrnec na prdel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pánové mám dotaz. Na převodovce řízení mám vůli na volantu z jedné krajní polohy do druhé cca do 10 min. Kdysi dávno mě tady někdo poradil vymezit ji excentrem na tělese převodovky. Pokus se nezdařil a později jsem se dočetl, že s tím excentrem by se nemělo vůbec hýbat. Máte někdo detailní návod jak se ta vůle vymezuje?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
mala vule se asi trocha vymezit da, ale vlastne utahujes ten prevod , cim vic utahnes tim to jde hure otacet a pak je to jeste horsi nez to nechat povolene .. reseni je sehnat jinou .... ja mam taky tak 10min Napsal: Cestovatel Pánové mám dotaz. Na převodovce řízení mám vůli na volantu z jedné krajní polohy do druhé cca do 10 min. Kdysi dávno mě tady někdo poradil vymezit ji excentrem na tělese převodovky. Pokus se nezdařil a později jsem se dočetl, že s tím excentrem by se nemělo vůbec hýbat. Máte někdo detailní návod jak se ta vůle vymezuje?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK