Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
jsem pro letiste staci i tech 500 metru aspon zkusime i brzdy a start muze bejt i z pole aspon bude sranda
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ještě neni nic dohodnuto a uzavřeno... ani ten termín není pevný. Ale už máme název akce a obrázek, to je hlavní :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Napsal: Robert jsem pro letiste staci i tech 500 metru aspon zkusime i brzdy a start muze bejt i z pole aspon bude sranda Bobe to se fakt nevyplatí, nikdo pak nechce jezdit, posledně spíš každej jen koukal a nikdo nejezdil, ale mužeš si to letiště zaplatit :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Chtělo by to jedině vymyslet nějaký další zajímavý soutěže kromě slalomů. Na sprint je to fakt krátký, užuž se ti zdá že se to rozjíždí a je konec. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak jako v Rychle a zběsile 2.Na konec k barelu a zpátky :D
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Chtělo by to jedině vymyslet nějaký další zajímavý soutěže kromě slalomů. Na sprint je to fakt krátký, užuž se ti zdá že se to rozjíždí a je konec. by se neco vymyslelo staci rum a bude sranda
|
|
|
|
|
Na 95% to finálně inklinuje k půlce léta, tj. 25.7. Takže si podle toho naplánujte dovolený! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
No tak to uvidím, jednak bych měl jít dopoledne do práce a jednak tu máme veteránskej závod Memoriál Františka Jokla Tak ještě uvidím jak se s tím poperu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
mně by se líbila třeba nějaká jízda zručnosti, jako v Luštěnicích (ale tam se mi to mezi lidma zkoušet moc nechce), nebo jet s kelímkem a nevylít... nicméně i na to je potřeba spoň velký parkoviště no |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Napsal: Robert by se neco vymyslelo staci rum a bude sranda jo a ty se zas sebereš a ujedeš, to bude prdel :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Napsal: Jirka_z28 mně by se líbila třeba nějaká jízda zručnosti, jako v Luštěnicích (ale tam se mi to mezi lidma zkoušet moc nechce), nebo jet s kelímkem a nevylít... nicméně i na to je potřeba spoň velký parkoviště no no hlavne nesmis stat vedle martina jinak ti kelimek vyleje kdys nastartuje
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já si taky myslím, že slalom a jízda zručnosti by byla fajn (ta zručnost klidně i s kelímkem, nebo nějakou misku a tenisák). Na to i malá dráha bude stačit. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Jen dotaz pánové, kdo z Vás tam pojede ? minule to byl jen Jirka, Honza, kluci "Čajani" a ještě jedna čtyřka ostatní zmehli :( |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Jízda zručnosti a kravinky okolo, to zní pěkně. MartinG: Jo, tento rok bych mohl přijet i po vlastní ose, pokud se mi něco nerozsype (už se mi rozsypala zadní mlhovka a nebudu ji tam vracet). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Bouri: Tak já neměl snad ani jednu cestu klidnou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
No jo, ale tobě aspoň nehrozí, že ti za jízdy upadnou kola... Nějaký prase přede mnou použilo na přední nápravy blbý štefty se špatnými závity (stoupání), takže když jsem našrouboval origo matice, tak se ty závity trochu do****ily a bojím se to víc utahovat (co jsem to zkoušel dotáhnout, tak to vždy trochu šlo oproti zadním kolům, na kterých to už prostě nešlo utáhnout). A ano, mám to v řešení včetně ND, jen není volnej "servisní plac" a do Jizbic to se to už nestihne. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: MartinG Jen dotaz pánové, kdo z Vás tam pojede ? minule to byl jen Jirka, Honza, kluci "Čajani" a ještě jedna čtyřka ostatní zmehli :( Za naší rodinu by 3 trojky bejt měly ;) |
|
|
|
|
|
Ajo vlastně, ty jsi vloni jezdil, no takže jak, letiště ?
|
|
|
|
|
Když si ho zařídíte, tak s tim nemam problém :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Chtělo by to jedině vymyslet nějaký další zajímavý soutěže kromě slalomů. Na sprint je to fakt krátký, užuž se ti zdá že se to rozjíždí a je konec. Třeba mě napadla blbost, ale lepší nějakej nápad, než žádnej: Co zkusit takovej jakoby orientační závod. Závodníci by dostali slepou mapu s třeba pěti checkpointy, který by museli najít (třeba nějaká dopravní cedule, nebo reklama, kterou vyfotí telefonem) a po nalezení všech pěti cílů by se vrátili zpět na start. ?? |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Napsal: Speee Třeba mě napadla blbost, ale lepší nějakej nápad, než žádnej: Co zkusit takovej jakoby orientační závod. Závodníci by dostali slepou mapu s třeba pěti checkpointy, který by museli najít (třeba nějaká dopravní cedule, nebo reklama, kterou vyfotí telefonem) a po nalezení všech pěti cílů by se vrátili zpět na start. ?? napad dobrej ale mam telefon za 1 kc ten moc nefoti
|
|
|
|
|
Ti Danča půjčí, ta má za dvě kačky |
|
|
|
|
Napsal: MartinG Ti Danča půjčí, ta má za dvě kačky ta ma horsi nez ja ten ani nefoti snad
|
|
|
|
|
Pokud telefonuje tak to staci ne ?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK