Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Kluci řeším teď jeden problém úplně mimo mísu a na sto honů daleko od F-body, ale principem to bude stejný. Mám Peugeota 607 3,0 V6 automat (4HP20 čtyřkvalt) a začal dělat kravál. Náplň v automatu jsem včera vyměnil, převodovka nekope, řadí jak má, sekvenční řazení taky ok, diagnostika bez chyb. Začaly z toho lízt hrozný zvuky (na volnoběh takový hučení s lehkým poklepáváním), když to jde do otáček, tak čím vyšší otáčky, tím hlasitější zvuk leze od měniče (přirovnal bych to zhuba ke zvuku přešponovanýho rozvodovýho řemenu na benzínu, akorát podstatně hlasitější). Od projevu závady jsem s tím najel cca 15km. přijde mi, že ve vyšších rychlostech ten kravál ustává. Tipuju to, že převodovce nic nebude, ale že jde do háje měnič. S automatama nejsem moc kamarád, takže se radši zeptám, než se do toho budu pouštět. |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK