Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
Na jaře chci nechat změřit výkon na brzdě, tak jsem na to zvědavej, protože nevím jestli mám 200 nebo 300hp. Jsem zvědavej
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:Na jaře chci nechat změřit výkon na brzdě, tak jsem na to zvědavej, protože nevím jestli mám 200 nebo 300hp. Jsem zvědavej pockej to je trosku rozdil ne? ti sednu do auta a reknu ti hned jestli mas 200 nebo 300 hp |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jakou máš motorovou konfiguraci, aspoň zvenčí poznatelnou? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jakou máš motorovou konfiguraci, aspoň zvenčí poznatelnou? karbec,sání a vzduchovej filtr, možná ještě zapalovací káble:-) víc bych asi nepoznal, páč nemám rentgenový zrak jako Superman:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Jakou máš motorovou konfiguraci, aspoň zvenčí poznatelnou? pockej, ted me to doslo, co ma za camaro? vzdyt to je plastak uz ne? kde by tam vzal 300hp nebo co to vlastne ma? ja se v tech vasich f body nevyznam |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No tak třebas fmartas ví, co má uvnitř že.
Sériovej plasťák samozřejmě tak tak dosáhne ke 200hp, ale upravenej může dál že. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No tak třebas fmartas ví, co má uvnitř že.
Sériovej plasťák samozřejmě tak tak dosáhne ke 200hp, ale upravenej může dál že. aha tak ja nevim ze ma delany neco s motorem, ovsem je chyba jestli si nezmeril pred upravama |
|
|
|
|
|
Njn, já taky ne :-) Ale aspoň se můžu srovnat, jak na tom velmi zhruba jsem proti Fábiím :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Popravě jsem zvědav co ze sebe vydá můj motor až to Mirek naladí. A halvně kolik je odhad.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
|
mám tam karbec 4komorák , sání, laděné výfukové svody, výfuky, rozdělovač a možná vačky. To právě potřebuju zjistit jak je to z vačkama. Proto se chci zeptal jestly na těch vačkách poznám jaký jsou, třeba je na nich nejaké čísla jako u motorek poradtě dík.
|
|
|
|
|
f.martas77 napsal:mám tam karbec 4komorák , sání, laděné výfukové svody, výfuky, rozdělovač a možná vačky. To právě potřebuju zjistit jak je to z vačkama. Proto se chci zeptal jestly na těch vačkách poznám jaký jsou, třeba je na nich nejaké čísla jako u motorek poradtě dík. pokud to je kvalitni vacka original a ne kopie, tak na ni budou nejaky cisla podle kterejch to jde dohledat, pokud to je kopie tak nezjistis nic... |
|
|
|
|
|
Předně, vačku tam máš jenom jednu :-)
Nějaký čísla na ní budou, ale podle mě je to bez šance zjistit z nich, o jaký typ se jedná. Když mi vyndavali moji původní vačku, tak jsem se z těch čísel nic nedohledal. Ale to byla beztak nějaká sériová. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Inac orientacne sa da vykon zistit pomerne lahko, staci zmerat cas na 400 m alebo konecnu rychlost a na internete vela kalkulaciek, ktore vypocitaju priblizny vykon na kolesach.
|
|
|
|
|
Už jsem se lekl, že se dá zjistit, co tam je za vačku :-)
Jenomže tohle měření bude bohužel ještě méně přesné než měření na brzdě. Pokud má tu možnost, tak bych na brzdu zajel, proč ne. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Předně, vačku tam máš jenom jednu :-)
Nějaký čísla na ní budou, ale podle mě je to bez šance zjistit z nich, o jaký typ se jedná. Když mi vyndavali moji původní vačku, tak jsem se z těch čísel nic nedohledal. Ale to byla beztak nějaká sériová. mela by mit grind number... u stock vacky to nenajdes.... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
Predosly majitel f.martas-ovho auta s nim bol nedavno na brzde mal aj protokoly atd. Volal som s nim, vecer to pohlada.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Predosly majitel f.martas-ovho auta s nim bol nedavno na brzde mal aj protokoly atd. Volal som s nim, vecer to pohlada. no vida, docela uzitecne informace... |
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Predosly majitel f.martas-ovho auta s nim bol nedavno na brzde mal aj protokoly atd. Volal som s nim, vecer to pohlada. Třeba ho právě proto honem prodal :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No bal skamany z cisel. Myslim ze tam je seriova vacka. Odpovadalo by tomu aj to ze to velmi dobre ide odspodu...
|
|
|
|
|
No vida, nakonec zjistíme, že tam je sotva 200hp a marťas na brzdu nemusí :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:No vida, nakonec zjistíme, že tam je sotva 200hp a marťas na brzdu nemusí :-) orig motor ma max 170HP a to ten nejvykonejsi
|
|
|
|
|
To jo, ale on tam má navíc svody, asi duál výfuky (otázkou pak je průměr trubek), sání a karbec. To by mohlo při správném naladění nějakou desítku koní přidat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:To jo, ale on tam má navíc svody, asi duál výfuky (otázkou pak je průměr trubek), sání a karbec. To by mohlo při správném naladění nějakou desítku koní přidat. tak to jooo tak tech 200Hp to je stejne malo , ale staci mozna lacinejsi cesta je auto odlehcit, treba vyhodit dvere
|
|
|
|
|
No nic, poladím až na přes rok, ted na jaře začneme stavět barák, tak stejně moc guldenu na ladění nebude.
|
|
|
|
|
f.martas77 napsal:No nic, poladím až na přes rok, ted na jaře začneme stavět barák, tak stejně moc guldenu na ladění nebude. nj, taky hypoteku? :( |
|
|
|
|
Měření výkonu
(Zajímavosti)
od xjohny
29.01.2010 14:59:44(UTC)
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK