Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jasný kouknu díky. ten kotouč je asi za 450 a vydržel mi tak na 1/6 auta a to sem se snažil....nepočítám do plochy kapotu kufr,dveře a to co šlo odstrojit. Vzáhybech je to fakt na prd...ale viděl jsem někde prodávat podobnej nástavec za pár korun do vrtačky na ty detaily.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:to je jasne :)) muj odhad je 200tis.
To je teď taky můj odhad... ale koupil jsem kompletní auto, jen opravuju, nerenovuju... a nepočítám lak Natož pak nějaký poladění motoru... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nema cenu ted spekulovat kolik do toho narvu pac jak pise Tomcat, nikdy nevis co se muze podelat :)) proste se budu muset nechat prekvapit :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Ja som tiez uz za hranicu 350 000. Nemam interier , lak, predne sklo a tisic drobnosti.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Ja som tiez uz za hranicu 350 000. Nemam interier , lak, predne sklo a tisic drobnosti. Ale ten zbytek... To je něco!!!! ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:O diky pane. Je to tak... :-)
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:tady se zatim vyklízelo Sentinel , ale garaz mas super!!!! Keby som ja mal taku tak by som sa posral od radosti.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
No víš táta má stavební firmu takže garáže jsou defakto skladiště ale jednu jsem si vymanil a uklidim takže auto bude uprostřed a kolem hezky prácička :) Ted jsem brousil skoro všechny hrany tou ´houbou´ a zatim jsem zjistil že je vařenej zadní lem a na měl byly asi 3 cm tmelu takže jedna oprava tam už dřív byla Upraveno uživatelem pondělí 8. března 2010 22:18:30(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Sentinel napsal:No víš táta má stavební firmu takže garáže jsou defakto skladiště ale jednu jsem si vymanil a uklidim takže auto bude uprostřed a kolem hezky prácička :)
Ted jsem brousil skoro všechny hrany tou ´houbou´ a zatim jsem zjistil že je vařenej zadní lem a na měl byly asi 3 cm tmelu takže jedna oprava tam už dřív byla takhle s tim lemem to nejak zaclo u me :) a pak to slo na otryskani!
|
|
|
|
|
tafna napsal:takhle s tim lemem to nejak zaclo u me :) a pak to slo na otryskani! uvidim co ještě objevim :) jedu zatim všechny hrany a tak zatim sme na tom dělali jenom 2 dny je ještě dost zima a ted je to horší jak minulej tejden. Na kolik tě to vyšlo?
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:uvidim co ještě objevim :) jedu zatim všechny hrany a tak zatim sme na tom dělali jenom 2 dny je ještě dost zima a ted je to horší jak minulej tejden.
Na kolik tě to vyšlo? takhle jak to vidis zevnitr i zvenku mimo strechy na 2500,- :) nakonec zjistis ze to bude nejlevnejsi a nejefektivnejsi !! http://img717.imageshack...1/camarokaroserie022.jpgedit: kurna to je dobra fotka! je tam videt i reklama :d/ Upraveno uživatelem pondělí 8. března 2010 22:43:43(UTC)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tomcat1 napsal: Poznam niekolko mustangov, kde len cena materialu je cez 1.500.000 panove zas to tak neprehanejte , dost zalezi na tom jestli renovujete nebo kupujete jen nove znackove dily!! to pak muze jen motor stat milion ostatne kdo chce vrazit 500tis do Camara je blazen ja znam jen dva co utratili 700tis (, pak ho jeden prodaval a nedostal ani 400tis ) za 700tis budes mit dve po renovaci z nemecka v super kvalite !!
|
|
|
|
|
fik napsal:panove zas to tak neprehanejte , dost zalezi na tom jestli renovujete nebo kupujete jen nove znackove dily!! to pak muze jen motor stat milion ostatne kdo chce vrazit 500tis do Camara je blazen ja znam jen dva co utratili 700tis (, pak ho jeden prodaval a nedostal ani 400tis ) za 700tis budes mit dve po renovaci z nemecka v super kvalite !! moje slova!!
|
|
|
|
|
bylo hezky tak jsme ho otáčeli v garáži aby se mohli sundat přední nosníky ...tak jsem si přestavoval jak se projedu :D no a tady jedna radši beze mne :D musim ale říct že ted už je na kozách a nic neni na spodku sežranýho až na 3 šrouby to šlo všechno krásně dolu bez problémů
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak pár věcí tomu chybí, ale hlavně, že to není moc sežraný a má to klimu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
sežraný kromě podběhů a předních blatniků vůbec nic...jo ještě růžek na kufru...já se furt hádal jestli to má topení nebo klimu.....sedačku jsme vyměnili za gumu :D
|
|
|
|
|
kurna!!! ja mit auto bez rzi tak uz jezdim
|
|
|
|
|
ale zase ti to šlape a měl jsi to na začátku víc pohromadě než já...projížděj jsem si tvoje album :) a máš na tom dost velkem kus práce. já začínám úplně od spoda :( a jestli to vůbec dodělám někdy
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:ale zase ti to šlape a měl jsi to na začátku víc pohromadě než já...projížděj jsem si tvoje album :) a máš na tom dost velkem kus práce. já začínám úplně od spoda :( a jestli to vůbec dodělám někdy nojo to byl opravdu asi jedinej plus! ze to bylo cele pohromade. jestli budes navstevovat pravidelne toto forum tak te chut do prace neopusti!! vim ze sve skusenosti :) vzdy kdyz se tu nekdo necim novim pochlubi tak oblikam monterky :))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To moc rád slyším, jako provozovatel děkuji :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tafna napsal:nojo to byl opravdu asi jedinej plus! ze to bylo cele pohromade. jestli budes navstevovat pravidelne toto forum tak te chut do prace neopusti!! vim ze sve skusenosti :) vzdy kdyz se tu nekdo necim novim pochlubi tak oblikam monterky :)) Tak to ti pak musím ukázat co nového jsem koupil já
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak to ti pak musím ukázat co nového jsem koupil já tak delej !!! prave se chystam do dilny. :)
|
|
|
|
|
Když budete něco kupovat tak prosím 2x (jednou pro mě :D ) nemám nic :) Dneska sme sundavali přední tlumiče a pružiny celý odpoledne neměli jsme stahováky tak to bylo dlouhý a nebezpečný :) ale povedlo se tlumiče dávno po smrti :) Upraveno uživatelem pondělí 29. března 2010 0:44:03(UTC)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK