Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tak trenovat
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ken Block umí teda asi líp :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
fik napsal:No nejsem zavodnik :o) provozuji Camaro na normalnich silnicich, ale stejne zadni kyvna naprava bez ulozeni se v zatackach kejve sem a tam do toho nerovnosti silnice a motor nema zas takovej vykon aby utrhl kola jen na pridani pedalu, ostatne z jinou zadokolkou se mi to nedeje :o)) jaste ze vim ze camaro je auto bez podvozku, ale chtel bych to trosku poladit kdyz jsem uz utratil za motor, ted mi to podvozek uz nezvlada mam tam vse puvodni, tak poradte co nahradit!!!! Uz jsem objednal kit na repas predku.....
Myslím že nová prera, sportovní tlumiče a tužší stabíky udělají hodně znatelné práce.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
krasna cista prace!!!!! takhle to ma vypadat!!! ale neco to stat muselo :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fourlink, nejlepsi pro drag, na okruh bych asi volil nezavysle zaveseni a ne tuhou napravu.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:fourlink, nejlepsi pro drag, na okruh bych asi volil nezavysle zaveseni a ne tuhou napravu.... Tak ono se dřív jezdilo jen na tuhejch nápravách. A z dobovejch nahrávek závodů co jsem viděl, tak jim to jezdilo vělice dobře.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Tak to je mazec , ale neni to v mojich moznostech, momentalne jsem v levelu femily , 2 male holatka to bych doma neprosadil
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Napsal: Jí Tak ono se dřív jezdilo jen na tuhejch nápravách. A z dobovejch nahrávek závodů co jsem viděl, tak jim to jezdilo vělice dobře.
vis co je tohle? kdo vi nepovi... respektive z ktereho auta... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
#$^%& to ma tak riesene pokial viem... edit: tomcat na to správně přišel, teď ještě Jirka :-)Upraveno moderátorem středa 17. února 2010 12:14:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:@#$^4 to ma tak riesene pokial viem... ale jen na predku Upraveno moderátorem středa 17. února 2010 12:13:29(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
fik napsal:ale jen na predku co to meles? to je zadni naprava z [XY] nezavisla.... :) Upraveno moderátorem středa 17. února 2010 12:13:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
sejki napsal:co to meles? to je zadni naprava z [XY] nezavisla.... :) melu ze @#$^# ji ma na predni naprave , to listove pero
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pššššt, neprozrazovat jméno auta, třeba na to Jirka taky přijde :-D Upraveno uživatelem středa 17. února 2010 12:22:00(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
fik napsal:melu ze @#$^# ji ma na predni naprave , to listove pero no me jde o to ze @#$^# ma nezavysle zavesena kola :) o to listove pero me fakt nejde :) A je to original. Jirka tu jen psal ze tuha naprava ma taky neco do sebe u zavodeni tak ja mu jen posilam, ze v te dobe to aplikovali uz na @#$^# :) Je to proste zajimavost :) Nic vic. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
nevite jestli se da nekde koupit diferak s uzaverkou ????
|
|
|
|
|
tafna napsal:nevite jestli se da nekde koupit diferak s uzaverkou ???? jako na co? da se koupit diferak kterej funguje tak, ze pokud je rozdil otacek kol tak se na tvrdo zamkne... ale pokud chces nejakej kterej by sis ovladal ty tak to ne... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Vyborny je Truetac. Toto mi napisal vyrobca. We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a 912A556 http://www.summitracing.com/parts/DTL-912A556/Seriovo sa montovali lamelove diferencialy, ale ti nevydrzia ak je motor upraveny... Ja mam samosvor v Cobre a je radost s tym jazdit...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Vyborny je Truetac. Toto mi napisal vyrobca. We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a 912A556 http://www.summitracing.com/parts/DTL-912A556/Seriovo sa montovali lamelove diferencialy, ale ti nevydrzia ak je motor upraveny... Ja mam samosvor v Cobre a je radost s tym jazdit... Já ho mám na camaru a radost je s tím hlavně na mokru kdy tě natře každek kadet :-)
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Vyborny je Truetac. Toto mi napisal vyrobca. We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a We do have a Truetrac for a 79 Camaro. That rear should be a 10 bolt 8.5 with 28 spline and the part number for 2.73 and up gears is a 912A556 http://www.summitracing.com/parts/DTL-912A556/Seriovo sa montovali lamelove diferencialy, ale ti nevydrzia ak je motor upraveny... Ja mam samosvor v Cobre a je radost s tym jazdit... presne toto jsem mel namysli :) dik
|
|
|
|
|
tafna napsal:presne toto jsem mel namysli :) dik
si mohl rict ze chces samosvor, ty uzaverko :-D nejlepsi je snekovy, to je ten true trac tusim... lamelovy neni spatny, ale dlouho nevydrzi a pak je ten locker, ale ten proste zamkne a rozbijes si hubu :-D |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
sejki napsal:si mohl rict ze chces samosvor, ty uzaverko :-D nejlepsi je snekovy, to je ten true trac tusim... lamelovy neni spatny, ale dlouho nevydrzi a pak je ten locker, ale ten proste zamkne a rozbijes si hubu :-D Myslím,že tam mám taky samosvor... Hrabe to oběma kolama.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Myslím,že tam mám taky samosvor... Hrabe to oběma kolama.
Vítej do klubu samosvorných diferenciálů ;-)
|
|
|
|
|
sejki napsal:si mohl rict ze chces samosvor, ty uzaverko :-D nejlepsi je snekovy, to je ten true trac tusim... lamelovy neni spatny, ale dlouho nevydrzi a pak je ten locker, ale ten proste zamkne a rozbijes si hubu :-D to jsem mohl! :) hlavne ze jste to pochopili :)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
wolfow napsal:Myslím,že tam mám taky samosvor... Hrabe to oběma kolama.
myslím znamená že máš na víku nápis "Limited slip" |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK