Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No neopičí on se po mě???? To byl můj nápad!!!! Ale tomu motoru moc nedal.....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Ty chces dat na ten svuj 405 cui motor nebo kolik to je 750ku karbec a chces jen 300hp? nebo sem to nejak spatne pochopil...? S tim tvym objemem, dej max 650. A nebo ti muzu zapujcit 650ku edela jestli chces a muzes to vyzkouset s nim... Kazdopadne nedavej nejake zbesile sani.... a vacku nedavej moc velkou s velkym zdvyhem, jestli chces tech 300hp a mit kroutak od spodu... Upraveno uživatelem čtvrtek 11. března 2010 8:25:09(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
sejki napsal:Ty chces dat na ten svuj 405 cui motor nebo kolik to je 750ku karbec a chces jen 300hp? nebo sem to nejak spatne pochopil...? S tim tvym objemem, dej max 650. A nebo ti muzu zapujcit 650ku edela jestli chces a muzes to vyzkouset s nim... Kazdopadne nedavej nejake zbesile sani.... a vacku nedavej moc velkou s velkym zdvyhem, jestli chces tech 300hp a mit kroutak od spodu... Bez obav chtěli 750 holley bude 650 edelbrok s elektrickým sytičem vačice zůstává ta co tam byla. edit: Není nad to když má člověk pravdu že Ondro:d/ Upraveno uživatelem čtvrtek 11. března 2010 10:13:25(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
sejki napsal:Ty chces dat na ten svuj 405 cui motor nebo kolik to je 750ku karbec a chces jen 300hp? nebo sem to nejak spatne pochopil...? S tim tvym objemem, dej max 650. A nebo ti muzu zapujcit 650ku edela jestli chces a muzes to vyzkouset s nim... Kazdopadne nedavej nejake zbesile sani.... a vacku nedavej moc velkou s velkym zdvyhem, jestli chces tech 300hp a mit kroutak od spodu... No jasně! Baronet už to uvedl na správnou míru. Pokud vím vačka je snad seriová-i když ne asi původní,páč je prý zachovalá. Tak zůstává.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
S tím karburátorem to je holá fáma Michale. Na tvou čtyřstovku se hodně koužívají 750ky ale s 650kou vůbec nic nepokazíš. Já jsem toho holým důkazem. Mám 750ku karburátor na 383 a výsledek je ten, že je uškrcenej co to jde a co to jen tak tak drží volnoběh a při tom je to pořád moc bohaté až ulité. (doufám že se to s těma hlavama s většíma ventilama a ještě o něco ostřejší vačkou zlepší) Pro tvůj motor bych spíš zvolil Holley 650 s dvojitou pumpou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: Jí S tím karburátorem to je holá fáma Michale. Na tvou čtyřstovku se hodně koužívají 750ky ale s 650kou vůbec nic nepokazíš. Já jsem toho holým důkazem. Mám 750ku karburátor na 383 a výsledek je ten, že je uškrcenej co to jde a co to jen tak tak drží volnoběh a při tom je to pořád moc bohaté až ulité. (doufám že se to s těma hlavama s většíma ventilama a ještě o něco ostřejší vačkou zlepší) Pro tvůj motor bych spíš zvolil Holley 650 s dvojitou pumpou. Mam ho na 350, a da se to bohate to ale je
|
|
|
|
|
fik napsal:Mam ho na 350, a da se to bohate to ale je No já měl dvě možnosti. Buď zmenšit karburátor a nebo zvětšit motor. Tak jsem zvětšil motor... Budou 180cc sací ventily na místo 160cc. A ještě o něco ostřejší vačka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: Jí No já měl dvě možnosti. Buď zmenšit karburátor a nebo zvětšit motor. Tak jsem zvětšil motor... Budou 180cc sací ventily na místo 160cc. A ještě o něco ostřejší vačka. Motor resis u pana Barone ?? co ma 3 TA ?? ten by ti mohl vypravet co do toho uz nacpal korun
|
|
|
|
|
fik napsal:Motor resis u pana Barone ?? co ma 3 TA ?? ten by ti mohl vypravet co do toho uz nacpal korun A taky by ti pan Baronet mohl vyprávět kolik už jsem do motoru vrazil já ;-) Myslím že si z toho sedneš. Hlavně jaký byl za ty prachy výsledek :-((( Dále když tak v mé rubrice...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí S tím karburátorem to je holá fáma Michale. Na tvou čtyřstovku se hodně koužívají 750ky ale s 650kou vůbec nic nepokazíš. Já jsem toho holým důkazem. Mám 750ku karburátor na 383 a výsledek je ten, že je uškrcenej co to jde a co to jen tak tak drží volnoběh a při tom je to pořád moc bohaté až ulité. (doufám že se to s těma hlavama s většíma ventilama a ještě o něco ostřejší vačkou zlepší) Pro tvůj motor bych spíš zvolil Holley 650 s dvojitou pumpou. Přesně jak říkáš! Moc bohaté a ulité-tzn.akorát velká spotřeba neúměrná výkonu-a karburátor stažený na minimum. Já původně chtěl Holleye,ale problém byl na Oldse se sáním od Holleye. Tohle sání od Edelbrocku bylo k sehnání bez problémů a i cena normal. Takže i karburátor Edelbrock-at je to jedna firma... Ani nevím jestli by tam pasoval na to jiné sání,možná ano... Ale každý pes jiná ves... Takhle to bude aspon kompaktní a snad i funkční!!!! [-o<
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Přesně jak říkáš! Moc bohaté a ulité-tzn.akorát velká spotřeba neúměrná výkonu-a karburátor stažený na minimum. Já původně chtěl Holleye,ale problém byl na Oldse se sáním od Holleye. Tohle sání od Edelbrocku bylo k sehnání bez problémů a i cena normal. Takže i karburátor Edelbrock-at je to jedna firma... Ani nevím jestli by tam pasoval na to jiné sání,možná ano... Ale každý pes jiná ves... Takhle to bude aspon kompaktní a snad i funkční!!!! [-o<
Přesně tak. Já mám zase Holley sání a proto i Holley karburátor. Akorát že zbytečně velkej...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí Přesně tak. Já mám zase Holley sání a proto i Holley karburátor. Akorát že zbytečně velkej... nestraste!! ja mam Holly sani a budu na nej davat Edelbrock karbec. doufam ze problem nebude!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nebude, neboj. Pokud vybereš díly ze stejné výkonové kategorie, tak se nic nestane. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hmmmm pekne!!
|
|
|
|
|
A tady můj malý "legoland" co čeká na složení! Zítra na to jdu!!!! PS: Pořád mi přebývají ty destičky a uložení stabilizátoru-takže nehlaste se všichni!!!! Upraveno uživatelem středa 17. března 2010 21:49:55(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Pekne. Aj garaz aj ten legoland. Toto bude ina robota.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ty péra byly originálně červený nebo jsi je nechal opráškovat? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ty péra byly originálně červený nebo jsi je nechal opráškovat? Hádej!!!
|
|
|
|
|
Fuj... To je tak nechutně hezký
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Hádej!!! Koupený... ;-)
|
|
|
|
|
Neeee! Normálně jsem je nastříkal sprayem na pružiny! :-) Byly origo černý-ale nic moc lak,spíš nějaká základovka... Ale porovnával jsem to s těmi starými a jsou asi nachlup stejný!!! Průměr,závity,výška asi o půl cm vyšší-ale to bude tím,že jsou fungl. Jinak vše sedí. Takže jsme asi vybrali dobře Johny!
|
|
|
|
|
Máš to pěkný Michal..... Držím palce ať už to máš hotový.
|
|
|
|
|
Jo,díky díky... Fakt už aby to bylo v kupě-moc se těším! A už abychom se někde setkali On The Road!!!!! Dunění!!!!
|
|
|
|
|
Tak to jsem rád, že pružiny sedí. Je stejnej i průměr "drátu"? Měl jsem za to, že jsme vybrali o chlup tužší. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK