Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
A tím přísahej, že už nikdy nepodceníš kontrolu vozu před zimou .
|
|
|
|
|
Anoano |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napodruhé přišel konečně správný chladič, tak jsem nelenil a ještě tentýž den (neboli dnes) ho tam lupnul :d/ Skutečně je ten správný menší :-) Na detailech záleží: Camaro - a small vicious animal that eats... mechanics? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Již zítra |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Camaro Goes Bye-Bye |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny cumim jak puk. Si macher. Nema to chybu!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Myslim interier atd. No motor je na zaplakanie ale ty to nejako vymyslis.
|
|
|
|
|
Tak ta prasklina je dlouhá, ale tenká. Tekutý kov by to měl zvládnout. Jen je otázka, co to udělá, až se motor pořádně ohřeje a roztáhne. Ale věřim, že nic, protože obsah toho tmelu jsou vlastně kovové částečky.
Jo a vítej zpět, chyběls nám :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ja by som okolie tych prasklin vybrusil karbobruskou na vacsej ploche do cisteho kovu...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Tak ta prasklina je dlouhá, ale tenká. Tekutý kov by to měl zvládnout. Jen je otázka, co to udělá, až se motor pořádně ohřeje a roztáhne. Ale věřim, že nic, protože obsah toho tmelu jsou vlastně kovové částečky.
Jo a vítej zpět, chyběls nám :)) Ty krávo, no já amatér camarista teda na chladící kapalinu na zimu myslel a zkontroloval aspon její barvu a sladkost:-))) Kuwa to sis kámo pomohl co:-( tekutej kov je good, dávají ho i na crossové mašiny, ale na takovej stroj bych s tím nešel, asi bych to dal někde zavařit a zrengenovat...
|
|
|
|
|
Já bohužel nic nekotroloval, protože auto bylo po servisu s vyměněnými kapalinami (krom brzdovky). Tak mě nenapadlo, že tam zůstala voda no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Já bohužel nic nekotroloval, protože auto bylo po servisu s vyměněnými kapalinami (krom brzdovky). Tak mě nenapadlo, že tam zůstala voda no. No a co ten maník co ti to dělal, tě na to mohl aspon upozornit, nebo to tam snad boha jeho dát, to nechápu..sice ho tu vychvalujete, ale já bych z něj moc nadšenej teda fakt nebyl :-(
|
|
|
|
|
To je právě to, já nevim jestli mě na to upozorňoval nebo ne. Jediný důkaz co mám je v historii ICQ, že jsme se na tohle téma bavili ještě než ten motor dal dohromady. Takže pokud mi to říkal (na což já si bohužel nepamatuju), tak by to byla moje chyba. Vyřešili jsme to tak, že mi to opravil/zalepil v rámci jiného upgrade, který mi teď dělá na podvozku.
Holt nikdo není dokonalej a i lidi zapomínaj no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To je právě to, já nevim jestli mě na to upozorňoval nebo ne. Jediný důkaz co mám je v historii ICQ, že jsme se na tohle téma bavili ještě než ten motor dal dohromady. Takže pokud mi to říkal (na což já si bohužel nepamatuju), tak by to byla moje chyba. Vyřešili jsme to tak, že mi to opravil/zalepil v rámci jiného upgrade, který mi teď dělá na podvozku.
Holt nikdo není dokonalej a i lidi zapomínaj no. Jjj ale je to pech, kurna, co rok to motor ven, to mi připomíná můj Velorex, ted už bejvalej ale tam byl motor venku do půl hodky:-)
|
|
|
|
|
Tohle neni o moc težší, díky absenci klimatizace je ten můj venku za 2 hoďky :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tohle neni o moc težší, díky absenci klimatizace je ten můj venku za 2 hoďky :-) Jj už to máš nacvičené:-)))taky jsem poprvé tahal mitor z hadroše asi hodku:-))
|
|
|
|
|
Já osobně jsem ho ještě nevyndaval, kdyby to měl dělat sám, tak to mam na víkend :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dobré zprávy z Chodova - motor otestován na stojanu - půl hodiny běžel, nechal se vychladnout, půl hodiny běžel. Lepený spoj se tváří netknutě! [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dobré zprávy z Chodova - motor otestován na stojanu - půl hodiny běžel, nechal se vychladnout, půl hodiny běžel. Lepený spoj se tváří netknutě! [-o< Ono to vydrží o tom žádná, ale jak dlouho?? Není lepší tp udělat pořádně?
|
|
|
|
|
A já mám konečně hotovo! Už jen na geometrii a šupkydupky domů :-) Motor po delší testovací jízdě drží dobře :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK