Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí
Nejjednodušší je instalace foukacích tlumičů. Získáš tím tak 10 - 12 cm.
A Jířovi se omlouvám, že jsem doposud nepoděkoval za tip...takže děkuji.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Tak ono to není, že teď jsem se rozhod, hned je jdu koupit. Ještě se plánovala něco málo zjišťování co a jak. Ovšem je pravdou, že ten tvůj link mě celkem nahlodal na "druhou stranu". Mno až bude chvíle, začnu zjišťovat co a jak a uvidíme. Však to není nic, co by spěchalo.
|
|
|
|
|
Tak jsem se rozhodl. Po zvazeni vsech pro a proti, ale hlavne po shlednuti dobovych reklam na Camara, jsem se rozhodl zadnou prdel nezvedat. Je fakt, ze trosku zvednuta prdel by vypadala drsnejc, ale dobove fotky a katalogy vypadaji presne jako ta moje potvurka, takze to taky tak zustane. Howgh:) I na tom 1. bublani sem mel z toho sveho "krapa" radost, pac vypadal nejpuvodnejc z tech vsech Camar tam.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:Tak jsem se rozhodl. Po zvazeni vsech pro a proti, ale hlavne po shlednuti dobovych reklam na Camara, jsem se rozhodl zadnou prdel nezvedat. Je fakt, ze trosku zvednuta prdel by vypadala drsnejc, ale dobove fotky a katalogy vypadaji presne jako ta moje potvurka, takze to taky tak zustane. Howgh:) I na tom 1. bublani sem mel z toho sveho "krapa" radost, pac vypadal nejpuvodnejc z tech vsech Camar tam. Protože jsem tam nebyl já:-)))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Protože jsem tam nebyl já:-)))))))))))))
nejpuvodnejc neznamena mit nejhorsi lak :-P (i kdyz co se Camar tyce, tak byl:)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nejhorší lak z Camar jsem měl já :)
Jaký máš rozměr gum? Stejně bych ti doporučil časem pořídit nová péra a tlumiče. Pokud máš ty turbíny 15x7 jako já, tak je úplně nejlepší obout 235/60 R15 na všechny čtyři. Je to nejpodobnější rozměr originálnímu a přitom to nejsou galuzky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:Tak jsem se rozhodl. Po zvazeni vsech pro a proti, ale hlavne po shlednuti dobovych reklam na Camara, jsem se rozhodl zadnou prdel nezvedat. Je fakt, ze trosku zvednuta prdel by vypadala drsnejc, ale dobove fotky a katalogy vypadaji presne jako ta moje potvurka, takze to taky tak zustane. Howgh:) I na tom 1. bublani sem mel z toho sveho "krapa" radost, pac vypadal nejpuvodnejc z tech vsech Camar tam. nekupoval jsi to své Camaro v garážích Vltava?? |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Nejhorší lak z Camar jsem měl já :)
Jaký máš rozměr gum? Stejně bych ti doporučil časem pořídit nová péra a tlumiče. Pokud máš ty turbíny 15x7 jako já, tak je úplně nejlepší obout 235/60 R15 na všechny čtyři. Je to nejpodobnější rozměr originálnímu a přitom to nejsou galuzky. 235/60R14. To to bylo už tak moc měkký?
|
|
|
|
|
Napsal: Cá nekupoval jsi to své Camaro v garážích Vltava??
Kupoval, přímo od jeho "strýčka", pana Pelecha:) Pročpak?
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:235/60R14. To to bylo už tak moc měkký? No problém je spíš, že jsem moc jinejch Camar s originálním odpružením nezkoušel. Ale houpe se to suprově, jako pravá amerika. Pak záleží na tobě, jestli chceš krajinkařit v maximální pohodě nebo si občas trošku zablbnout. Hádám první možnost ;) Rozměr pneumatik je akorát. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: No problém je spíš, že jsem moc jinejch Camar s originálním odpružením nezkoušel. Ale houpe se to suprově, jako pravá amerika. Pak záleží na tobě, jestli chceš krajinkařit v maximální pohodě nebo si občas trošku zablbnout. Hádám první možnost ;)
Rozměr pneumatik je akorát.
Hádáš zcela správně:) (ne že bys něco vyhrál) Cistokrevnej krajinkář, akorát se na to samozřejmě na rovince občas šlápne, ale to už je zadku celkem fuk. Mně to houpání přišlo ok, ale jak říkáš, nemám také moc s čím srovnávat...měl jsem v Jizbicích chodit okolo Mustangů a houpat s nima:)
|
|
|
|
|
:))))) Dovolíte, si to jen zhoupnu. Dobrý, díky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Okolojedouci napsal:Tak jsem se rozhodl. Po zvazeni vsech pro a proti, ale hlavne po shlednuti dobovych reklam na Camara, jsem se rozhodl zadnou prdel nezvedat. Je fakt, ze trosku zvednuta prdel by vypadala drsnejc, ale dobove fotky a katalogy vypadaji presne jako ta moje potvurka, takze to taky tak zustane. Howgh:) I na tom 1. bublani sem mel z toho sveho "krapa" radost, pac vypadal nejpuvodnejc z tech vsech Camar tam. moje řeč a pochvala za rozhodnutí
|
|
|
|
|
Hele, jak tak koukám, nevykoukávám... chybí mi tu fotky motorového prostoru. Taky by mě zajímalo, jak vypadá podvozek a výfukový systém, v jakém jsou stavu. To víš, zvědavost je metla lidstva :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hele, jak tak koukám, nevykoukávám... chybí mi tu fotky motorového prostoru. Taky by mě zajímalo, jak vypadá podvozek a výfukový systém, v jakém jsou stavu. To víš, zvědavost je metla lidstva :-) Něco málo je vidět v linku níže(opravdu málo). Svody vypadají dost hrozivě, jinak to celkem jde, motorově jsem na žádný problém zatím nenarazil. Zítra stejně plánuju udělat pár kravinek, tak to kdyžtak zkusím oboje nafotit. http://picasaweb.google....2009#5329060020267989634
|
|
|
|
|
Copak to bude za zásadní úpravy? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Copak to bude za zásadní úpravy? :) jo, srandičky, srandičky...vyndat a opískovat blok motoru, vyměnit svody, sání...možná si střihnu mezi šestou a sedmnou i novej lak, vyměnim prasklou trubku klimošky za/pod přístrojovkou a...no vlastně sem chtěl akorát pár věcí v motoru vyčistit a zas zprovoznit navíjení pravého pásu, které začalo stávkovat, zas sundat repráky a ten kus hadru na tom zadnim odkladacim prostoru, at to konecne muzu ve stredu (kdy budu doufam mit tu kozenku) dodelat definitivne.
|
|
|
|
|
To je pár kravinek na jeden den? :))) Když už ten motor bude venku, tak ho nech repasovat |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zkoušel jsem ti to vyfotit, ale mizerné světlo, mizerný foťák a v neposlední řadě mizerný fotograf, takže je z toho znát úplné h... počkej si na sraz, uvidíš to naživo.
|
|
|
|
|
Ok, vezmi s sebou pár heverů :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak testace máme za sebou. S odřenejma ušima. A musím přiznat, že ty námitky byly zcela oprávněné. Ty šílený blinkry ze Švajcu se nelíbily a ty úděsný tuzerský nálepky, co zakrejvaj poškozenej lak na boku. Což mne přivádí k otázce - nevíte o někom v Praze/okolí(no klidně i dál, pokud bude dobrej), kdo by dokázal na kousku místa opravit poškozený lak a zakitovat díry po šroubech po blinkrech?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:Tak testace máme za sebou. S odřenejma ušima. A musím přiznat, že ty námitky byly zcela oprávněné. Ty šílený blinkry ze Švajcu se nelíbily a ty úděsný tuzerský nálepky, co zakrejvaj poškozenej lak na boku. Což mne přivádí k otázce - nevíte o někom v Praze/okolí(no klidně i dál, pokud bude dobrej), kdo by dokázal na kousku místa opravit poškozený lak a zakitovat díry po šroubech po blinkrech? Si děláš prděl, tě jebali za takové kokotiny??
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Počkej, myslíš blinkry vpředu?. To jsou blinkry přímo pro Švýcarsko, já je mám taky takový. A žádný kecy komisař neměl.
|
|
|
|
|
Hele, Cadillac klub má dost přísný testace, to je známo. Myslim, že námitky měli jak na ty vyčumující vepředu tak na ty běďary na bocích že? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK