Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Anty napsal:Jakej podíl a v jaké anketě??
Mějte se mnou ještě strpení ... za pár dnů už tu budu lítat jak počítačovej mág, ale v tomhle fóru se zatím moc nevyznám ... V pohodě, žádné stresy. http://forum.chevroletca...t.aspx?g=posts&t=308
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Kde je vlastně ono letiště Kámen??
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Anty napsal:Kde je vlastně ono letiště Kámen??
Na Kameni :-D ZDE |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Anty napsal:Kde je vlastně ono letiště Kámen??
cca 10 km od města Pacov v jižních Čechách, cca 3 km vzdušnou čarou od hradu Kámen
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Akce se pořádá (férově) v pupku Republiky. Kromě Slezáků si na místo nikdo nestěžuje :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Akce se pořádá (férově) v pupku Republiky. Kromě Slezáků si na místo nikdo nestěžuje :D Tak jo, super, už se těšim! Vyplívaj z mé účasti nějaké povinnosti? Mám něco zařizovat nebo co ... nikdy jsem takhle na srazu nebyl ?? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Anty napsal:Tak jo, super, už se těšim!
Vyplívaj z mé účasti nějaké povinnosti? Mám něco zařizovat nebo co ... nikdy jsem takhle na srazu nebyl ?? Staci kdyz prijedes:) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:Staci kdyz prijedes:) No tak to je krááásný :o))) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Anty napsal:Tak jo, super, už se těšim!
Vyplívaj z mé účasti nějaké povinnosti? Mám něco zařizovat nebo co ... nikdy jsem takhle na srazu nebyl ?? Jo, umej si auto :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Nádhernej Fajrák, mám obrovskou radost, že je tu další posila!!
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Nádhernej Fajrák, mám obrovskou radost, že je tu další posila!! No ... koukám, že nás tady moc není ... Pojedeš na sraz (Kámen)? Ať tam nejsem sám ... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Chci fakt moc, ale auto ještě není složený-věřím, že déle jak měsíc to nepotrvá, pak ještě absolvovat kolotoč s úředníky kvůli značkám..
|
|
|
|
|
Anty napsal:No ... koukám, že nás tady moc není ...
Pojedeš na sraz (Kámen)? Ať tam nejsem sám ... Neboj, určitě tam bude wolfow s čerstvě renovovaným 79TA. Pak by se mohl objevit i Colin s červeným 78TA, akorát už jsem ho dlouho neviděl, tak nevím.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Neboj, určitě tam bude wolfow s čerstvě renovovaným 79TA. Pak by se mohl objevit i Colin s červeným 78TA, akorát už jsem ho dlouho neviděl, tak nevím.. Tak jo ... už se nebudu bát ... |
|
|
|
|
|
Potřebuji radu! Sháním kola na mýho ohniváka, dal jsem inzerát a tyhle se mi ze všech nabídek líbí asi nejvíc ... American racing Torque Thrust D, 15", s pneu 235/60 BF Goodrich (viz. foto), skoro nové, najeto 500 km za 25OOO.- komplet. Dobrá cena či co??? Jezdím Mercedesem a u něj se kola pohybujou v trochen jiné cenové relaci tak nevim ... |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Potřebuji radu! Sháním kola na mýho ohniváka, dal jsem inzerát a tyhle se mi ze všech nabídek líbí asi nejvíc ... American racing Torque Thrust D, 15", s pneu 235/60 BF Goodrich (viz. foto), skoro nové, najeto 500 km za 25OOO.- komplet. Dobrá cena či co??? Jezdím Mercedesem a u něj se kola pohybujou v trochen jiné cenové relaci tak nevim ... Za ty moje cragary jsem dával 20 + 1O gumy. Vše nové. Takže podle mě je to slušná cena.
|
|
|
|
|
fik napsal:Pekne , kamarad ma podubne nafoukle blatniky , ty mas jeste jinej predni naraznik A jak to vyřešil s kolama? Podložky, megaširoké gumy, či co ??? Upraveno uživatelem sobota 22. května 2010 13:09:32(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Anty napsal:A jak to vyřešil s kolama? Podložky, megaširoké gumy, či co ??? Čim jiným... Ale musíš u toho trochu přemýšlet. Někteří tam nacpou bago podložek, a pak matici chytí na dva a půl závitu. Jinak ty podložky vypadají takto... http://cgi.ebay.com/ebay...ckQ5fPartsQ5fAccessories
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Neexistuje obchod v čechách, který by je měl ... nebo nemá někdo nákres těch podložek s rozměrama? Nechal bych si je vyrobit ... Upraveno uživatelem sobota 22. května 2010 13:36:04(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tak to není takovej problém ne? Každej šikovnej děda soustružník a frézkař Ti je udělá:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Anty napsal:Neexistuje obchod v čechách, který by je měl ... nebo nemá někdo nákres těch podložek s rozměrama? Nechal bych si je vyrobit ... Změř si to přímo podle ráků ne? A nebo mám doma duralové profi. podložky na změnu rozteče. Měl jsem je na autě když jsem jezdil MANGELSy a zbyly mi. Ty ty kola pěkně vystrčily ven. Tak ti je buď můžu nějak obkteslit a nebo kdybys chtěl mangelsy tak prodat.
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Tak to není takovej problém ne? Každej šikovnej děda soustružník a frézkař Ti je udělá:-) Napsal: Jí Změř si to přímo podle ráků ne? A nebo mám doma duralové profi. podložky na změnu rozteče. Měl jsem je na autě když jsem jezdil MANGELSy a zbyly mi. Ty ty kola pěkně vystrčily ven. Tak ti je buď můžu nějak obkteslit a nebo kdybys chtěl mangelsy tak prodat. No jasně ... jen jsem si to chtěl ulehčit ... Jsem od rána do večera v práci ... teď taky a na shánění a domlouvání se s někým nemám moc času .... No nic, uvidim co pořídím a kdyby ty Mangelsy ... koupím ty podložky, ok? Prozatím se tu mějte - jdu konečně umýt fajráka a udělám pár fotek :) |
|
|
|
|
|
Anty napsal:No jasně ... jen jsem si to chtěl ulehčit ... Jsem od rána do večera v práci ... teď taky a na shánění a domlouvání se s někým nemám moc času ....
No nic, uvidim co pořídím a kdyby ty Mangelsy ... koupím ty podložky, ok?
Prozatím se tu mějte - jdu konečně umýt fajráka a udělám pár fotek :) Kdyby ses pro ně rozhodl, tak dej vědět. Já ti prve ty podložky pošlu, abys náhodou nekoupil špatnou rozteč :-) Každopádně by tě ty mangelsy vyšly asi levněji. Uvidíš sám. Každopádně to rozšíří auto o 6 cm celkem. Upraveno uživatelem sobota 22. května 2010 14:56:24(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK