Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Ahoj ve spolek, tak jsem si minulý týden přivezl černého krasavce. akorát neřadí a musí se seřídit motor.Jinak celkem zachovalýo :) .Nejprve musím dát do pohybu a pak na vet.čísla. Postupně začínám schánět informace. Upraveno moderátorem čtvrtek 3. června 2010 15:27:33(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Fido napsal:Ahoj ve spolek, tak jsem si minulý týden přivezl černého krasavce. akorát neřadí a musí se seřídit motor.Jinak celkem zachovalýo :) .Nejprve musím dát do pohybu a pak na vet.čísla. Postupně začínám schánět informace. gratuluji a vitej !!! copak v tom mas za motor ??
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
tafna napsal:gratuluji a vitej !!! copak v tom mas za motor ??
Prý 350ci,ale ještě musím najít čísla,nebyl čas.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Fido napsal:Prý 350ci,ale ještě musím najít čísla,nebyl čas. Tak vic fotek, stahl si ho na cene nebo si za nej dal tech 85 000? Prevodovka zrejme pasove brzdy.... no repasnul bych to uz celek |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nazdár, o tohle Camaro se tu aspoň dva lidi zajímali, ale majitelé nebyli asi moc sdílní nebo komunikativní. Nicméně blahopřeju PS: Taky bych vyměnil nebo aspoň přelakoval ty pouťový kola z Trans-Amu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nazdár, o tohle Camaro se tu aspoň dva lidi zajímali, ale majitelé nebyli asi moc sdílní nebo komunikativní. Nicméně blahopřeju PS: Taky bych vyměnil nebo aspoň přelakoval ty pouťový kola z Trans-Amu Ano ano to je to camaro z chrom a plameny (bazaru)... komunikace s nimi hrozná ... a někdy trošku záhadná ... třeba vysětlení: Proč tam maji světlé sedačky (přední) bylo takové chtěli jsme jinou barvu (divné alespon pro mě) a taky jsem to měl daleko abych to šel okouknout jen tak :/ no snad to budeš mit vše ok!! gratuluji a zavidím ja mam furt prd!!! .. ja se moc pohybuji v podnikatelské svéře takže neveřím nikomu |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
sejki napsal:Tak vic fotek, stahl si ho na cene nebo si za nej dal tech 85 000? Prevodovka zrejme pasove brzdy.... no repasnul bych to uz celek Sli 15t dolu,kola dám chromy,převodovka půjde na repas.ale vše postupně.Nejprv musím dát do pohybu a na čísla.Jinak komunikace byla docela OK.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak to už je pěkná cena za Camaro s 5.7L. Tak přeju ať se neobjeví nějaká závažná bota |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Fido napsal:Sli 15t dolu,kola dám chromy,převodovka půjde na repas.ale vše postupně.Nejprv musím dát do pohybu a na čísla.Jinak komunikace byla docela OK. Docela OK:-) JInak gratuluji také k přírůstku ;-) |
HD's coming |
|
|
|
|
sejki napsal:Tak vic fotek, stahl si ho na cene nebo si za nej dal tech 85 000? Prevodovka zrejme pasove brzdy.... no repasnul bych to uz celek Nevim kam ty fotky nahrát?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fik napsal:http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=123 tak hura do toho Dik za pomoc. Nahrál jsem tam i další moje mazliky
|
|
|
|
|
A já jsem ti to zase naházel do tohoto tématu, protože tady je nepsaný pravidlo, co téma, to něčí Camaro nebo Firebird Fotky bohužel z důvodu blokace stránek v práci nevidím, tak se podívám doma. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Fido napsal:Dik za pomoc. Nahrál jsem tam i další moje mazliky Pekni mazlicci ,a kde jsou 4 a 5 ...... Lak vypada dobre,, co interier a podvozek ?? a motor ? kola jsou uz detail , ty koupis snadno ...... Upraveno uživatelem čtvrtek 3. června 2010 15:23:04(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A já jsem ti to zase naházel do tohoto tématu, protože tady je nepsaný pravidlo, co téma, to něčí Camaro nebo Firebird Fotky bohužel z důvodu blokace stránek v práci nevidím, tak se podívám doma. Tak to se omlouvám a dík.
|
|
|
|
|
fik napsal:Pekni mazlicci ,a kde jsou 4 a 5 ...... Lak vypada dobre,, co interier a podvozek ?? a motor ? kola jsou uz detail , ty koupis snadno ...... Vše se musí doladit. Ale nebude to zas taková fuška-snad
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Oproti mojmu raketa. Vitaj v blazinci.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Gratuluju. Dobrej kauf. Taky jsem po něm koukal, ale nějak jsme neměl dost trpělivosti a koupil jsme to svoje "střešní okno" dřív než roztál sníh na venkově. Ta černá je původní? Připadá mi to jako by majitel nesehnal Firebirda a tak si ho udělal z Camara.
|
|
|
|
|
Neni, je to přestříkaný,ale už z německa.Lak je to slušnej,žadnej vysavač,taky občas stříkám ,tak to mohu posoudit.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ty jo ty raptory tam
|
|
|
|
|
Zdravím, mám asi hloupuo otázku,nemúžeš mi napsat jak ten 8mi válec pálí,asi někdo přeházel kabely. Dík
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Fido napsal:Zdravím, mám asi hloupuo otázku,nemúžeš mi napsat jak ten 8mi válec pálí,asi někdo přeházel kabely. Dík to mas napsany na sani ne? teda vetsinou to tam bejva fire order, treba na fajraku to je jednoduche 1-2-3-4-5-6 ale to je u 6tivalce jinak zkus toto Upraveno uživatelem úterý 8. června 2010 0:55:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK