Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Letos netradičně první červnový víkend 5.6.2010 pořádáme mělnické setkání sportovních automobilů. Fandové sportovních a závodních automobilů se již patnáct let sjíždějí do mělnického autokempu na setkání s obdobně potrefenými kolegy a zajímavými automobily. Sobotní přehlídka vozů na travnaté ploše kempu je kolem 13. hodiny doplněna sprintem na 1/4 míle na nedaleké silnici směrem na Českou Lípu, která je v době konání sprintu cca 2h uzavřena. sobota dopoledne - výstava vozidel v areálu mělnického autokempu sobota odpoledne - sprint na 1/4 míle na hlavním tahu na Českou Lípu sobota večer - posezení s přáteli motorismu http://www.lvovsky.cz/veteranclub/setkani.asppojedte podporit US vozy proti EU
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hm, to je kousek, to by možná i šlo. Akorát já bych dostal od každý lepší evropy na frak :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Pripominam ,, pokud mate nekdo naladu se mrknout na par sprintiku ,, je to zitra a bude slunicko Ja jedu .....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
V kolik tam tak budeš? Možná bych se mohl jen tak juknout se svým civilním vozem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:V kolik tam tak budeš? Možná bych se mohl jen tak juknout se svým civilním vozem. mam v planu na celej den ,, cca od 10:00h ??
|
|
|
|
|
Ok, uvidím... akorát se pak musíme nějak poznat :D Ale podle fotek bys mě poznat mohl ne? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tady v tom tématu jsem se třeba osobně představoval :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Já tam taky jedu, takže můžu někoho vzít. Ale asi pojedu novějším Camarem.
|
|
|
|
|
Něco fotek z Mělníka: (fikus) (rychlý kapr) (šůvl) (nějaký kočky a pár jinejch zajímavejch) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zde je vysledkova listina, cas me moc nepotesil, jelikoz jsem mel podobnej jako se starym ser. motorem ( holt byl asi dobrej ) jeste byl pevnej semafor , mozna jsem dlouho spal na startu, ale zase jsem podjel jine super kary Kapr se 400HP me ulel jen o kousicek Upraveno moderátorem neděle 6. června 2010 0:37:34(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No vida, to ti určitě přičetli trestný setiny za to zagumování Ale on to ten Kapr zase tolik nehrotil, páč jsou pro něj tyhle sprinty o ničom. Příště musím dojet Camarem, ať vím, kam patřím :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No vida, to ti určitě přičetli trestný setiny za to zagumování Ale on to ten Kapr zase tolik nehrotil, páč jsou pro něj tyhle sprinty o ničom. Příště musím dojet Camarem, ať vím, kam patřím :-) jasna , ja jsem cekal cas cca kolem 15 je zrejme ze 150 koniku navic neni zadne terno takze kdo chce ladit auto na sprinty musi prihodit alespon 300HP
|
|
|
|
|
Zajeď si na brzdu a máš jasno, kolik koní tam opravdu je Ale jede ti to fakt krásně, za půlkou trati už jsem chytal bobek Hele, kolik je asi maximum RPM na brzdě při startu, když mám sériovej měnič? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zajeď si na brzdu a máš jasno, kolik koní tam opravdu je Ale jede ti to fakt krásně, za půlkou trati už jsem chytal bobek Hele, kolik je asi maximum RPM na brzdě při startu, když mám sériovej měnič? nevim jak na brzne, ale ser. menic zamkne cca na 1600-1800 RPM docala bych tu brzdu prubnul,, kde je v Praze nejaka slusna brzda ???
|
|
|
|
|
Jo to ti nepovim, oni hlavně často neuměj měřit automaty :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:nevim jak na brzne, ale ser. menic zamkne cca na 1600-1800 RPM
docala bych tu brzdu prubnul,, kde je v Praze nejaka slusna brzda ??? Ty uz mas nejak upravenej motor? Nekde uz sem to tu asi popisoval jak to je s tou brzdou tak aby ses pak nedivil.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Sváťa s Kaprem si taky stěžoval, že ty časy jsou jiný... prý normálně má o vteřinu lepší. Určitě to blbě měřili nebo špatně odměřili trať :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Sváťa s Kaprem si taky stěžoval, že ty časy jsou jiný... prý normálně má o vteřinu lepší. Určitě to blbě měřili nebo špatně odměřili trať :-) Tak merit to muze dobre, ale na zacatku nebylo cidlo ktery ti zacne merit, ale zacne to pocitat hned jak se rozsviti zelene svetlo a jelikoz je nejkratsi reakcni doba cloveka 0.4 vteriny tak tu sekundu to nekomu mohlo v pohode udelat... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:Tak merit to muze dobre, ale na zacatku nebylo cidlo ktery ti zacne merit, ale zacne to pocitat hned jak se rozsviti zelene svetlo a jelikoz je nejkratsi reakcni doba cloveka 0.4 vteriny tak tu sekundu to nekomu mohlo v pohode udelat... Pche seš pomalej, já jsem testoval nejkratší reakční dobu a mám 0.18s |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Pche seš pomalej, já jsem testoval nejkratší reakční dobu a mám 0.18s A Robocop měl reakční dobu -0.1s :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Pche seš pomalej, já jsem testoval nejkratší reakční dobu a mám 0.18s lol, 0.18 ale ve snu ne?:-D |
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Víte někdo objem a výkon toho kompresorového camara?
|
|
|
|
|
fik by měl vědět... ale myslim že tam má 5.7.
fikuuuu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:fik by měl vědět... ale myslim že tam má 5.7.
fikuuuu Slyšel jsem že snad 5.7 a výkon asi 420 koní. Slyšel jsem tam autamat a hodně ostrou vačku.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK