Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Daawid napsal:moc pěkný. btw ty zadní lampy jsou u STK ok? vypadaj totiž celočervený Jsou celočervený, ale v záloze mám lampy z 97-02, který maj žlutý blinkry. |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
|
|
F-150 XL 4x4
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
adam7c3 napsal:V sobotu se mi podařilo vyměnit vodní pumpu, celá ta sranda stála 8 tisíc (pumpa a poštovný z RA 6500, zbytek daň) a asi půl dne času. Člověk musí vykuchat půlku čumáku než se k ní dostane Při tý příležitosti jsem udělal i topení, sice je to na léto zbytečný, ale když už jsem to měl rozdělaný tak by byla škoda to nevyužít.[ dobře ty, obdivuju tvou šikovnost - ty jsi automechanik? btw.: směl bych se teda někdy stavit na kukačku? stačí dát do mailu - popřípadě mi třeba jen napiš kde parkuješ a já bych se dojel podívat alespon na to, jak to vypadá z venku :)))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Daawid napsal:dobře ty, obdivuju tvou šikovnost - ty jsi automechanik?
btw.: směl bych se teda někdy stavit na kukačku?
stačí dát do mailu - popřípadě mi třeba jen napiš kde parkuješ a já bych se dojel podívat alespon na to, jak to vypadá z venku :)))
napis mu kde parkujes, vickrat uz ho neuvidis :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Chjo, to bude škody až se to prodá, takový pěkný cámo. Koukej to Davide koupit! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Chjo, to bude škody až se to prodá, takový pěkný cámo. Koukej to Davide koupit! když já nechci automat
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Chceš ameriku? Chceš... podívej se do rubriky Mělník. Tam to žije debatou o sprintech a na ty je nejlepčí stejně automat (pro neprofíky) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Daawid napsal:když já nechci automat Ser na automat, raději pořiď auto s automatickou převodovkou |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Chceš ameriku? Chceš... podívej se do rubriky Mělník. Tam to žije debatou o sprintech a na ty je nejlepčí stejně automat (pro neprofíky) chlapi vy mě jednou přivedete do hrobu ...mě by to bez toho fofrklacku ve sportovním autě prostě nebavilo - ne že bych chtěl závodit (to ani omylem) - jen mám prostě rád motor pod kontrolou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Daawid napsal:chlapi vy mě jednou přivedete do hrobu ...mě by to bez toho fofrklacku ve sportovním autě prostě nebavilo - ne že bych chtěl závodit (to ani omylem) - jen mám prostě rád motor pod kontrolou. tak proc tam vubec jedes na kukacku ??? hlavne Camaro neni sportovni auto , ale spise obrnene vozidlo, kde ten automat zas tak nevadi
|
|
|
|
|
protože se na to chci podívat, protože sem 4th gen Z28 ještě třeba zevnitř na vlastní bulvy neviděl. Jedna věc je to vidět na fotkách a druhá na živo. Prostě bych se kdyžtak zajel kouknout,pokecat, to je celý Tak ta 4th gen. Z28 už alespoň docela slušně jede (dle toho co vím - neseděl sem v tom), ty 2-3ky jsou spíš pěkný, sportovní auta to moc nejsou, to máš pravdu. :))
|
|
|
|
|
Mohl jsi zajet na Mělník, byl tam Havlas se svým faceliftovým 4th-gen. Jsem se do toho zkusmo posadil.... a ono je to úplně stejný jako ve dvojkovym. I ta děsná boule v podlaze na straně spolujezdce (katalyzátor?) tam pořád straší :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Daawid napsal:dobře ty, obdivuju tvou šikovnost - ty jsi automechanik?
btw.: směl bych se teda někdy stavit na kukačku?
stačí dát do mailu - popřípadě mi třeba jen napiš kde parkuješ a já bych se dojel podívat alespon na to, jak to vypadá z venku :)))
Automech nejsem, nebylo to nic složitýho prostě vyndat a dát novou, všechno přidělat zpátky a zapojit pár hadic. Kdybys to chtěl vidět, tak můžu většinou odpoledne kolem 4. Nejlíp asi někde na velkým parkovišti |
F-150 XL 4x4
|
|
|
|
xjohny napsal:Mohl jsi zajet na Mělník, byl tam Havlas se svým faceliftovým 4th-gen. Jsem se do toho zkusmo posadil.... a ono je to úplně stejný jako ve dvojkovym. I ta děsná boule v podlaze na straně spolujezdce (katalyzátor?) tam pořád straší :D no vidíš a právě takový věci bych si rád omrknul. Bohužel sem ted nějak srazy vůůůbec nestíhal - vůbec na nic nemám čas - moc práce, moc povinných (rodinných) událostí, moc povinností atd... zlatej studentskej život plnej pohody a času, že ho měl člověk na rozdávání Upraveno uživatelem pondělí 7. června 2010 13:41:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
adam7c3 napsal:Automech nejsem, nebylo to nic složitýho prostě vyndat a dát novou, všechno přidělat zpátky a zapojit pár hadic. Kdybys to chtěl vidět, tak můžu většinou odpoledne kolem 4. Nejlíp asi někde na velkým parkovišti já sem bohužel každej den do půl pátý v práci - takže já můžu až tak kolem půl šestý někde být - záleží kde bydlíš/pracuješ, nechci tě tím příliš otravovat. nijak na to nespěchám, stačilo by bohatě třeba ted o víkendu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
No já Ti nevím...i ve sporťáku bych raději automat, zkoušel jsem Camaro s manuálem a není to ono :-( a to jsem říkal, že bych někdy rád něco v manuálu. |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá No já Ti nevím...i ve sporťáku bych raději automat, zkoušel jsem Camaro s manuálem a není to ono :-( a to jsem říkal, že bych někdy rád něco v manuálu. vždyť v pohodě, někdo má rád to a druhý zase ono :-))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: Cá No já Ti nevím...i ve sporťáku bych raději automat, zkoušel jsem Camaro s manuálem a není to ono :-( a to jsem říkal, že bych někdy rád něco v manuálu. Presne tak, Camaro len s automatom.... Ja mam tiez v Camare automat, ale jazdil som na nejakych klasickych Mustangoch s manualom a ja to onicom... V Cobre mam manual a je to ok. Ale pre auta typu Camaro jedine automat...
|
|
|
|
|
Ano, fofrklacek nechat v Toledu :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Presne tak, Camaro len s automatom.... Ja mam tiez v Camare automat, ale jazdil som na nejakych klasickych Mustangoch s manualom a ja to onicom... V Cobre mam manual a je to ok. Ale pre auta typu Camaro jedine automat... Je jasný že se spojkou asi trochu naroste i spotřeba, protože se ten motor bude víc vytáčet než u automatu. Ale to mě tak nějak nezajíma.... Ale jestli manuál v camaru 81 a níže (novější mě už moc nezajímají) znamená... tuhá spojka jako v 815ce, řazení které vyžaduje trochu citu, při každém rozjezdu dávat bacha na plyn a spojku atd... tak to je přesně to co chci!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Napsal: Jí Je jasný že se spojkou asi trochu naroste i spotřeba, protože se ten motor bude víc vytáčet než u automatu. Ale to mě tak nějak nezajíma.... Ale jestli manuál v camaru 81 a níže (novější mě už moc nezajímají) znamená... tuhá spojka jako v 815ce, řazení které vyžaduje trochu citu, při každém rozjezdu dávat bacha na plyn a spojku atd... tak to je přesně to co chci!!!
u manualu je vzdy spotreba mensi nez u automatu... |
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
sejki napsal:u manualu je vzdy spotreba mensi nez u automatu... U mě to bude přesně opak. Rád si poslechnu jak ten motor zpívá :-) Akorát ještě nejsem rozhodnutej jestli klasika Borg Warner a nebo Tremec v pětikvaltu .
|
|
|
|
|
Napsal: Jí U mě to bude přesně opak. Rád si poslechnu jak ten motor zpívá :-) Akorát ještě nejsem rozhodnutej jestli klasika Borg Warner a nebo Tremec v pětikvaltu . a co treba Warner Bros :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
sejki napsal:u manualu je vzdy spotreba mensi nez u automatu... To neviem... Mne Cobra napriklad zere 20 l a to ma nejakkych 1000 kg. Camaro zere menej. Je to tym ze manual dovoli cloveku viac to vytacat... A viac prevodovych stupnov znamena ze sa mi castejsie podari dostat motor do oblasti najvyssieho vykonu co tiez spotrebe neprospieva...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:To neviem... Mne Cobra napriklad zere 20 l a to ma nejakkych 1000 kg. Camaro zere menej. Je to tym ze manual dovoli cloveku viac to vytacat... A viac prevodovych stupnov znamena ze sa mi castejsie podari dostat motor do oblasti najvyssieho vykonu co tiez spotrebe neprospieva... ted jde o to o cem se tu bavime... ja se bavim o prumeru...navic musis testovat stejne auta |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK