Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Farba namiesana ! A je doma. Vecer sa pustim do toho nech ta dlho netrapim. Tak to je zpráva kterou teď potřebuju!!!!!!! Už se těším na fotky [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: Jí Tak to je zpráva kterou teď potřebuju!!!!!!! Už se těším na fotky [-o< Na fotky, alebo hlinikovy odvar ???
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Na fotky, alebo hlinikovy odvar ??? Na fotky tvé nádherné práce!!! Neuvěřitelný jak může být někdo tak šikovnej...[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Nechval ma budem pysny. Werich to vystihol prirozene a presne : Ten dělá to a ten zas tohle. Ale fotky poslem.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Nechval ma budem pysny. Werich to vystihol prirozene a presne : Ten dělá to a ten zas tohle. Ale fotky poslem. A všichni dohromady udělají moc :-)
|
|
|
|
|
Tak ze to poznas dobre. A je to tak.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Tak ze to poznas dobre. A je to tak. Kdo by to neznal :-)
|
|
|
|
|
Je to hotove ale fotky poslem az zajtra. Ked budem mat istotu ze je to suche. Uz sa mi stal pruser u Johnyho gulicky ze som to posral s tuzidlom alebo neviem cim skratka nebolo to suche. Takze istota je gulomet!!!!
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Je to hotove ale fotky poslem az zajtra. Ked budem mat istotu ze je to suche. Uz sa mi stal pruser u Johnyho gulicky ze som to posral s tuzidlom alebo neviem cim skratka nebolo to suche. Takze istota je gulomet!!!! Napjatej jsem jako kšandy :-D A vypadá to zatím dobře? - Vkusně?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Napjatej jsem jako kšandy :-D A vypadá to zatím dobře? - Vkusně? Myslim si ze je to OK. Teda az to zaschne. Tak potom balicek pá pá nach czech republik
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Myslim si ze je to OK. Teda az to zaschne. Tak potom balicek pá pá nach czech republik Paráda... Já jen jestli jsme to sladili dobře.... :-)
|
|
|
|
|
Fotky ti teraz neposlem. Poslem ti balik. Aby si si uzil posledne 4-5dni cakania. Fotky poslem az v nedelu.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Fotky ti teraz neposlem. Poslem ti balik. Aby si si uzil posledne 4-5dni cakania. Fotky poslem az v nedelu. To není žadonění o fotky :-))) Jen dotaz o názor jek se ti to líbí :-) O.K. Budu se těšit ;-)
|
|
|
|
|
Balik nachystany ,3x hlinik. 2x Jira 1x Johny.Rano to posielam postou.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Balik nachystany ,3x hlinik. 2x Jira 1x Johny.Rano to posielam postou. Tak a uz to nemam doma. Uz to prcha na zapad.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Tak a uz to nemam doma. Uz to prcha na zapad. Den "D" se blíží :d/ Kdo z nás dvou to má očekávat?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Den "D" se blíží :d/ Kdo z nás dvou to má očekávat?
No to si ma zaskocil. Teraz neviem komu som to poslal. Pozrem do toho papiera. Tych adres mam docela dost. Snad som sa trafil, popripade spravim nove.
|
|
|
|
|
Tak Peter, nadešel čas odplaty!!! Teď jsem vymyslel jedno překvápko zase já :-) Není to sice takového rozsahu jako u tebe, je to spíš taková drobnost ve srovnání s tvou prací, ale myslím že tě to potěší :-) Už na tom s Jeníkem pracujem ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak Peter, nadešel čas odplaty!!! Teď jsem vymyslel jedno překvápko zase já :-) Není to sice takového rozsahu jako u tebe, je to spíš taková drobnost ve srovnání s tvou prací, ale myslím že tě to potěší :-) Už na tom s Jeníkem pracujem ;-) A co spekulujete? Jaka odplata?
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:A co spekulujete? Jaka odplata? Nech se překvapit ;-)
|
|
|
|
|
Zacal som robit remenice.Nevie niekto v akom pomere ma byt kluka,vodna a servo pumpa? V katalogoch je kazda remenica ina ale v sade neni popis ake priemery maju.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Zacal som robit remenice.Nevie niekto v akom pomere ma byt kluka,vodna a servo pumpa? V katalogoch je kazda remenica ina ale v sade neni popis ake priemery maju. myslis ze by ti pomohlo kdybych zmeril obvody tech svejch na mi 305tce ?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Nevim jestli to v manuálu je ale jestli to najdu tak ti to naskenuju a pošlu pokud tam budou uvedený nějaký míry
|
|
|
|
|
tafna napsal:myslis ze by ti pomohlo kdybych zmeril obvody tech svejch na mi 305tce ?
Myslim ze by sa dalo s toho nieco urobit. Ak nezabudnes ta zmeraj. Dik.
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Nevim jestli to v manuálu je ale jestli to najdu tak ti to naskenuju a pošlu pokud tam budou uvedený nějaký míry OK skus to pozret. Dik za ochotu.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK