Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:A máš je ještě? k mani to porad je! dej kdyztak vedet. Upraveno uživatelem pondělí 7. června 2010 1:37:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
1 uživatel blahořečil tafna za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Mám tady informaci pro všechny, kteří renovují auto. Dnes jsem jednal s obchodním zástupcem firmy BERNER a zjistil jsem, že firma nabízí pro auta celou řadu šroubů, vrutů, plastových čudlíků a různých upevňovacích úchytek. Vše jsou jen korunové položky. Tímto jsem zavrhnul očišťování a zinkování původního karosářského spojovacího materiaálu a nakoupím nový. Máte li někdo zájem můžu vám tento materiál také koupit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Cestovatel napsal:Mám tady informaci pro všechny, kteří renovují auto. Dnes jsem jednal s obchodním zástupcem firmy BERNER a zjistil jsem, že firma nabízí pro auta celou řadu šroubů, vrutů, plastových čudlíků a různých upevňovacích úchytek. Vše jsou jen korunové položky. Tímto jsem zavrhnul očišťování a zinkování původního karosářského spojovacího materiaálu a nakoupím nový. Máte li někdo zájem můžu vám tento materiál také koupit. hmm to zni lakave! na co vse je to spojovaci material? maji nejaky katalog ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Mám tady informaci pro všechny, kteří renovují auto. Dnes jsem jednal s obchodním zástupcem firmy BERNER a zjistil jsem, že firma nabízí pro auta celou řadu šroubů, vrutů, plastových čudlíků a různých upevňovacích úchytek. Vše jsou jen korunové položky. Tímto jsem zavrhnul očišťování a zinkování původního karosářského spojovacího materiaálu a nakoupím nový. Máte li někdo zájem můžu vám tento materiál také koupit. To je dobry.... ale ja zustanu u ocistovani sroubku a naslednem zinkovani... jinak v usa prodavaj sroubky na cele auto asi za 250 usd |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
tafna napsal:hmm to zni lakave! na co vse je to spojovaci material? maji nejaky katalog ?? Mají a docela tlustý. Mají ho i na CD.
|
|
|
|
|
sejki napsal:To je dobry.... ale ja zustanu u ocistovani sroubku a naslednem zinkovani... jinak v usa prodavaj sroubky na cele auto asi za 250 usd Já Nééééé. Vše má nános asfaltového nátěru a hlavně takové ty plechy co slouží jako matice jsou dost zkorodované.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Cestovatel napsal:Já Nééééé. Vše má nános asfaltového nátěru a hlavně takové ty plechy co slouží jako matice jsou dost zkorodované. no ja nevim ale radsi bych veril 31let staremu Detroitskemu zelezu nez moderni cine... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:no ja nevim ale radsi bych veril 31let staremu Detroitskemu zelezu nez moderni cine... Na šroubu do plechu se nedá nic skazit ani v číně.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Na šroubu do plechu se nedá nic skazit ani v číně. to ne, az na to ze to je blato a nedrzi zavit |
|
|
|
|
|
sejki napsal:to ne, az na to ze to je blato a nedrzi zavit kdyby jsi vedel co vse je z ciny :))) ja s tim nemam problem!!!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ahoj Libore. Nechal bys mi teda tři hydra? Když tak hoď do pošty bankovní kontakt aby jsme to mohli hnedle srovnat.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ahoj Libore. Nechal bys mi teda tři hydra? Když tak hoď do pošty bankovní kontakt aby jsme to mohli hnedle srovnat. Jak už jsem psal vem si z toho co vyndali co potřebuješ. Peníze neřeš ještě tě čeká dost výdajů. Protože nevím jaká tam byla vačka (prý ostrá) tak by možná stálo za to jí změřit. Možná je i lepší než jsem koupil. To by mě ale mrzelo. Domluv se v Chodově.
|
1 uživatel blahořečil Cestovatel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Jak už jsem psal vem si z toho co vyndali co potřebuješ. Peníze neřeš ještě tě čeká dost výdajů. Protože nevím jaká tam byla vačka (prý ostrá) tak by možná stálo za to jí změřit. Možná je i lepší než jsem koupil. To by mě ale mrzelo. Domluv se v Chodově. Dobrý... Vačku mám koupenou už od ledna. Jde jen o ty hydra. Víc potřeba nebude :-) O.K. předám tedy informaci do Chodova. Dík moc :-)
|
|
|
|
|
Dnes jsem odvezl Camaro spíše jen jeho torzo klempířovi. Do týdne by to mělo být hotové. Původně jsem to chtěl nechat udělat u Tafny, tem mě ale odmítnul. Bojí se aby nevyšlo najevo, že fotky co nám ukazuje je práce někoho jiného. Už se těším, až to začnu dávat do hromady. Ta špinavá práce s čistěním, odrezováním a mytím mě už začíná vadit.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dnes jsem odvezl Camaro spíše jen jeho torzo klempířovi. Do týdne by to mělo být hotové. Původně jsem to chtěl nechat udělat u Tafny, tem mě ale odmítnul. Bojí se aby nevyšlo najevo, že fotky co nám ukazuje je práce někoho jiného. Už se těším, až to začnu dávat do hromady. Ta špinavá práce s čistěním, odrezováním a mytím mě už začíná vadit. teda...... tak to je pekna podpasovka
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dnes jsem odvezl Camaro spíše jen jeho torzo klempířovi. Do týdne by to mělo být hotové. Původně jsem to chtěl nechat udělat u Tafny, tem mě ale odmítnul. Bojí se aby nevyšlo najevo, že fotky co nám ukazuje je práce někoho jiného. Už se těším, až to začnu dávat do hromady. Ta špinavá práce s čistěním, odrezováním a mytím mě už začíná vadit. Rozebírání je vždycky hnus.... Ale jak se to přehoupne přez rozebírání k sestavení, tak už to je paráda :-)
|
1 uživatel blahořečil Guest za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Pánové chtěl bych slyšet váš názor na následující: na doporučení jsem bez předchozí kontroly objednal těsnění pod hlavy. Později jsem zjistil, že těsnění má průměr o 6 mm větší než válec a jeho tlouštka je 1.54mm (původní bylo 0.9 mm). Po přerovnání hlavy která byla dost křivá jsem s novým těsněním o 0.2 mm v plusu což může být na kompresním poměru pokles na 8.1 a mezi hlavou a blokem vznine ve válci vlivem těsnění zápich 1.54 mm vysoký a 3 mm hluboký. Bylo mi řečeno že to nevadí. Co vy na to?Upraveno uživatelem čtvrtek 1. července 2010 2:14:11(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Pánové chtěl bych slyšet váš názor na následující: na doporučení jsem bez předchozí kontroly objednal těsnění pod hlavy. Později jsem zjistil, že těsnění má průměr o 6 mm větší než válec a jeho tlouštka je 1.54mm (původní bylo 0.9 mm). Po přerovnání hlavy která byla dost křivá jsem s novým těsněním o 0.2 mm v plusu což může být na kompresním poměru pokles na 8.1 a mezi hlavou a blokem vznine ve válci vlivem těsnění zápich 1.54 mm vysoký a 3 mm hluboký. Co vy na to? nove tesneni, nad cim premyslis? |
|
|
|
|
|
sejki napsal:nove tesneni, nad cim premyslis? Proč, bylo mi řečeno že to nevadí.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Proč, bylo mi řečeno že to nevadí. jak proc? ja myslel ze si chtel vedet nas nazor, kdyz o nej nestojis tak se tady neptej..... Upraveno uživatelem čtvrtek 1. července 2010 13:57:55(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No mohl jsi svůj názor trochu rozvést. To by taky někdo mohl říct, že problém s malým výkonem vyřešil koupí novýho auta |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No mohl jsi svůj názor trochu rozvést. To by taky někdo mohl říct, že problém s malým výkonem vyřešil koupí novýho auta proc proc, asi se snizi kompresni pomer ne? to pak nemusel snizovat hlavy |
|
|
|
|
|
sejki napsal:proc proc, asi se snizi kompresni pomer ne? to pak nemusel snizovat hlavy Jenže ony nebyly snižovány záměrně. Já jsem četl jen něco o zarovnávání. A nebuď zase nascranej :-) To si schovej až zase do sebe budem rejpat :-D
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jenže ony nebyly snižovány záměrně. Já jsem četl jen něco o zarovnávání.
A nebuď zase nascranej :-) To si schovej až zase do sebe budem rejpat :-D ja zas slysel ze se snizovaly hlavy a lestily kanaly.... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:ja zas slysel ze se snizovaly hlavy a lestily kanaly.... Tak to jsem asi přehlédl... Ale i tak.... 0.2 mm nebude ždná trága. Podle mě se nepozná rozdílu. Leda na nějaké mašině. A i tak to nebude nic hrozného. Tohle bych řešil na malejch motorech. Ale ne na Vé-osmičce.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK