Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak panove, vim ze vetsina z vas ma svuj krest svezt se s V8mickou uz davno za sebou. Ja jsem si musel chvili pockat, ale preci jen se jsem se dnes poprve dockal. Dali jsme dokupy brzdy, problem s nefunkcni prevodovku se ukazal nadmiru jednoduchy a spocival pouze chybejicim oleji. Trochu bude treba postelovat rizeni vyvazit kola, ale co je halvni auto jezdi.... :d/ Na oslavu dnesniho dne prinasim kratke videjko
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jééé, pfff, a já už se těšil, že uvidim popojíždět rozdělanýho Mustanga :)) EDIT: Aha, jsem si nevšiml názvu tématu, koukal jsem jen na jméno přispěvatele :D Upraveno uživatelem sobota 27. března 2010 23:10:28(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
xjohny napsal:Jééé, pfff, a já už se těšil, že uvidim popojíždět rozdělanýho Mustanga :))
EDIT: Aha, jsem si nevšiml názvu tématu, koukal jsem jen na jméno přispěvatele :D Ten jezdi taky , ale jak vidis zatim pozue na stolici na rucni pohon
|
|
|
|
|
Tak pridam neco od nas. Corvette je na spalkach, 70 cisel vysoko. Heverovali jsem to v nedeli cele odpoledne. Vymslel jsme akcni plan renovace v 7mi dnech ,tzv. overhauling po cesku. Pekene poporade, natrit podvozek, pretesnit motor, prevodovku, lak , interier... a zacali jsme vejfukama. Pujdou do srotu.... Tak drzte palce. V sobotu delam na Mustangu a v nedeli na Corvette. V lete budu jezdit.... a posledni videjko pred renovaci...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ja bych chtel byt Honzou a vrtat se v aute celej den konkurence uz na kolech Jizbice 2010 Upraveno uživatelem středa 14. dubna 2010 0:28:26(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Je to nádhera!! V tom prvním videu to vypadalo, jakoby ti šla vzdát holt celá vesnice : )
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Je to nádhera!! V tom prvním videu to vypadalo, jakoby ti šla vzdát holt celá vesnice : ) to ne, to bylo jenom pribuzenstvo , ale je fakt, ze kluci na navsi koukali s otevrenou hubou. Ilegalni projizdly radsi nechci moc pokouset, preci jen papiry mam jen jedny Puvodne jseme chteli delat Corvette az dodelame Mustanga, ale vzhledem k tomu jaky je stav veci a nebylo by jiste jestli bych si vubec letos do auta sednu, rozhodli jsem delat obe dve paralelne. Coz bude trochu slozitejsi na koordinaci , finance i praci ale myslim ze minimalne jedno auto bude letos provozuschopny a prihlaseny na papirech. Corvetta je na tom docela dobre, takze udelam zakladni renovaci podvozku. a funkcnich dilu. Pretesneni motoru a prevodovky. Dale vycisteni a oprava nekterych interierovych casti, nachromovani narazniku a opravu laku. Za dva tri mesice muze byt hotovo. Pozdeji , treba za rok nebo za dva se muze prikrocit ke kompletni renovaci. Delam jen o vikendech a priznam se, ze vse ostatni jde starnou. Pekne budicek v 7 hodin a konci se v 8 - 9 vecer.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Honza T napsal:. Delam jen o vikendech a priznam se, ze vse ostatni jde starnou. Pekne budicek v 7 hodin a konci se v 8 - 9 vecer. chtel bych mit tvoji pevnou vuli!!! fakt jo!
|
|
|
|
|
Dlouho jsem nic nenapsal, ale o vikednu jsem se dokopal a zporovoznil sekci na webu tykajici se Vette http://www.mach172.cz/indexVetteCZ.htmlZatim je to prozatimni a mouchy na webu se musi postupne odchytat.
|
|
|
|
|
Tak pridam neco ode me... - sundany puvodni lak - natreny ram - nastrikany motorovy prostor - natahany nove brzdove a palivove trubky - pretesneny a nalakovany motor doplneny nekolika novymi chromovymi doplnky. Zadne velky vykonove upravy se konat nebudou , jen pribudou nove headery a 2,5 " vyfuky s Dynomax rezonatory. Ted jdu delat lak. Jsem 100 % rozhodnut to strikat doma tak drzte palce...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Dobrá práce. Zas bude o jednoho bakeliťáka na silnici víc. Take it easy, mluví ze mě závist. Až dodělám Camaro, tak bych se chtěl také do nějaké trojkové Corvety pustit.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Dobrá práce. Zas bude o jednoho bakeliťáka na silnici víc. Take it easy, mluví ze mě závist. Až dodělám Camaro, tak bych se chtěl také do nějaké trojkové Corvety pustit. Já do corvette určitě ne
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To radši Mustanga viď :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:To radši Mustanga viď :-)) Ne... Chevelle 70
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jednou ti to povyprávím ;-)
Jinak paráda... Co bych dal za novej lak na Camaru. Už je to bída s hroznou spoustou drobných vad.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jednou ti to povyprávím ;-)
Jinak paráda... Co bych dal za novej lak na Camaru. Už je to bída s hroznou spoustou drobných vad. No to jsem zvedav... se necham prekvapit :d/ Klidme i to Camaro privez ja ti ho laknu aspon se natrenuju pred temy mymi auty
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Honza T napsal:No to jsem zvedav... se necham prekvapit :d/ Klidme i to Camaro privez ja ti ho laknu aspon se natrenuju pred temy mymi auty To bych bral, horší než teď by to nebylo |
|
|
|
|
|
Honza T napsal:No to jsem zvedav... se necham prekvapit :d/ Klidme i to Camaro privez ja ti ho laknu aspon se natrenuju pred temy mymi auty Tak schválně... Na kolik bys to viděl? Je to Camaro s vinilem... Takže necelá střecha...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak schválně... Na kolik bys to viděl?
Je to Camaro s vinilem... Takže necelá střecha... Vim ja :-) .... kdzy vidim co to da prace navic kdyz to nemam v ruce tak se ani nedivim, ze lakovny za to chtej takovej ranec. S materialem se vejdes do 10 tis. ale praci nedoplatis. Navic me to nezivi...... to byla jen sranda. Nemam tu odvahu zprznit auto nekomu jinymu Tak se nestavte do fronty...
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Vim ja :-) .... kdzy vidim co to da prace navic kdyz to nemam v ruce tak se ani nedivim, ze lakovny za to chtej takovej ranec. S materialem se vejdes do 10 tis. ale praci nedoplatis. Navic me to nezivi...... to byla jen sranda. Nemam tu odvahu zprznit auto nekomu jinymu Tak se nestavte do fronty... Aha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lakování samodomo, ale lepší jak od profíka
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Honza T napsal:Tak , auto jde do barvy a takhle vypada lak strikany v domacich podminkach.... Kapota, dvere, T panely lakovany minuly vikend sytemem 3x barevna baze 3 vstvy kryci lak. Pouzita barva i lak zancky RM.
Karoserie je na kolech a pripravena na lak. Caru pres rozpocet mi udelala Ceska posta nebot mi zadrezali v Praze zasilku odlucovacich cartidgi pro muj lakyrnicky system, ktere nutne potrbuju vymenit. A to bylo prosim v hodnote do 200 USD. Jestli to nedoruci tento tyden (jako ze asi ne) , tak budu muste odlozit planovane lakovani karoserie na zari...
Samo domo lakyrnicky box...
Tak to je luxus:-) kurna hoši fakt pěkná práce, čím se vůbec živíte, když ne lakováním?
|
|
|
|
|
Zivime se necim uplne jinym , k autom to ma daleko.....:) Ja dalam do technologe vyroby PC a bracha dela doktorat na VS :) Mozna ale diky tomu jsem az moc peclivy a vse jsem nejdrive teoreticky do detialu nastudoval a pak teprve praktikoval...
Technika lakovani neni zas takova veda, kdyz se pouzije kvalitni material a nastroje. Nejhorsi je mit abosultne cisto. 3 dny jsem uklizel dilnu. Postavil igelitovej box. ale stejne tam nejakej prach spadnul. Jeste se to musi prebrousit a prelestit ,tak doufam ze to zmizi. Celkova priprava zabrala asi 400 hodin. Naklady na material cca 20000-25000,-
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK