Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Kdož jedete a kdyk? pokud bude auto v chodu jedu uz v patek
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Na přespání? Tam ale moc aut nebude ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:Kdož jedete a kdyk? Chtěl bych v pátek večír dorazit, ale jak se znám tak tam budu až na sobotu okolo oběda ... Nejede někdo ze z Plzně, či blízkého okolí ?? |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Kdož jedete a kdyk? Já snad už jo...aspoň jeden sraz letos
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Já snad už jo...aspoň jeden sraz letos co s tím máš nejede?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal:co s tím máš nejede? Jo...od března je motor venku .... tak teď už je zase vevnitř a snad tento víkend pro to pojedu. To je tak..v březnu to daš do servisu.. bude to do konce dubna v pohodě máme to naplánovaný na 10 dnů...no a v půlce srpna "už to musíme dodělat, nám to tu překáží....."
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Jo...od března je motor venku .... tak teď už je zase vevnitř a snad tento víkend pro to pojedu. To je tak..v březnu to daš do servisu.. bude to do konce dubna v pohodě máme to naplánovaný na 10 dnů...no a v půlce srpna "už to musíme dodělat, nám to tu překáží....." Hlavně se ale chlubíme v Ch&P jak jsme vyměnili difec co :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hlavně se ale chlubíme v Ch&P jak jsme vyměnili difec co :-) Hmm...a realita .... difec rozebranej, pekne nafocenej a lozisko vymeneny na jedny strane.... kdyz jsem prijel a rikam...ukaz mi ten slozenej difec, tak nic nebylo :))
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:robertone shitstop :-) je to teda trochu off topic...ale pak koukas, jaka je realita..a ze mu to ale vsichni okolo zerou...no nic..ted je pro me priorita dostat auto domu..pak o tom neco napisu na forum jako info pro ostatni.
|
|
|
|
|
Založím nějakou rubriku o servisech, kde bychom si mohli posdílet pozitivní a negativní recenze o jednotlivých servisech nebo nadšených mechaniků. Teď jsem si teprve všiml, jak máme podobný avatary :D EDIT: Tady, i pro všechny ostatní. Upraveno uživatelem pátek 13. srpna 2010 15:37:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Zlumik napsal:je to teda trochu off topic...ale pak koukas, jaka je realita..a ze mu to ale vsichni okolo zerou...no nic..ted je pro me priorita dostat auto domu..pak o tom neco napisu na forum jako info pro ostatni. co to je za trotla?? bych mu nic nezaplatil, sezona v hajzlu...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..tak o podobne zkusenosti bych mohl take leccos povypravet. To, jak se kolem auta vsechno zamotalo a nakonec vse probihalo podle dost silenych scenaru, v zivote by me to nenapadlo. Ale chce to holt vydrzet, ikdyz byste uz nejradsi vzali do ruky klacek a pretahli nekoho za necinnost pres tlamu. Nynejsi mechanik-Petr c.II odvedl skvelou praci a ja si za tyden vyzvednu svuj dream car-brzy sem hodim nejakou tu fotecku pro predstavu...
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..tak o podobne zkusenosti bych mohl take leccos povypravet. To, jak se kolem auta vsechno zamotalo a nakonec vse probihalo podle dost silenych scenaru, v zivote by me to nenapadlo. Ale chce to holt vydrzet, ikdyz byste uz nejradsi vzali do ruky klacek a pretahli nekoho za necinnost pres tlamu. Nynejsi mechanik-Petr c.II odvedl skvelou praci a ja si za tyden vyzvednu svuj dream car-brzy sem hodim nejakou tu fotecku pro predstavu... A už bude jezdit??? Dáme sraz?? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
ja taky ASI pojedu ale civilnim autem, tak kdyz tak vase auta nafotim. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Jeste ze mám autoservis na zahradě :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
V8 napsal:Jeste ze mám autoservis na zahradě :d/ :-D:-D |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:robertone shitstop :-) :-D to jo se chlubi jak umi ale pak skutek utek taky jsem mu to zral v chrom-plamenech sama chvala ale uz vim ze az budu mit ameriku tak knemu ani dotahnout svorku na hadici na privod paliva :-D chudak zlumik |
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Teď jsem si teprve všiml, jak máme podobný avatary :Da s fikem taky Upraveno uživatelem neděle 15. srpna 2010 16:52:55(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Hmm...a realita .... difec rozebranej, pekne nafocenej a lozisko vymeneny na jedny strane.... kdyz jsem prijel a rikam...ukaz mi ten slozenej difec, tak nic nebylo :))
Oni o tobě píšou aji v Chromu?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
K servisu nic nevim, s tímhle zkušenosti nemám. Ale taky jsem dospěl k názoru, že radši se s tím patlat dlouho v domácích podmínkách, ale udělat to pořádně (nebo to aspoň pokazit sám...)
Na sraz se chystám, příjezd v sobotu, snad tak v 10, nejdýl v 11. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Já v Luštěnicích budu otravovat taky, a vzhledem k pátečnímu Friday night ride v Brně přijedu až v sobotu. Osmiválce třeste se! |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
OndraS napsal:Já v Luštěnicích budu otravovat taky, a vzhledem k pátečnímu Friday night ride v Brně přijedu až v sobotu. Osmiválce třeste se! Hele co to je vůbec za tu noční jízdu v Brně? Koukal jsem a je to snad každej pátek [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Na přespání? Tam ale moc aut nebude ne? loni to bylo fajn , koncertik , vecerni auto kino , pivko atdd.... jen me auticko nejako vazne ,, zacalo to servo pumpou , ted se muselo schodit sani , vika , dat jinou podlozku pod karbec atdd.. mistri co delali ten motor , to trocha nezvladli jeste pretesnit kardan a kontrola difa , no a jeste ceka pradni naprava na repas , tak nevim jak to dopadne , ale asi nedopadne.... pojedu jinou karou ....
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK