Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Nazdar Camarádi! Páč mám ted víc starostí než radostí,posílám aspon fota,co jsem ulovil letmo při probíhání lakovnou. Jo a sháním logo Pontiacu na přední nárazník-ale stříbrné(ted tam bylo červené) a také budík na měření tlaku paliva ke karburátoru-nějaký malý,mechanický,do exteriéru-nechal bych ho někde na vedení u motoru... Kdyby někdo hodil odka-byl bych vděčen. Díky Čaues!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..právě jsem si poslintal klávesnici...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
wolfow napsal:Nazdar Camarádi! Páč mám ted víc starostí než radostí,posílám aspon fota,co jsem ulovil letmo při probíhání lakovnou. Jo a sháním logo Pontiacu na přední nárazník-ale stříbrné(ted tam bylo červené) a také budík na měření tlaku paliva ke karburátoru-nějaký malý,mechanický,do exteriéru-nechal bych ho někde na vedení u motoru... Kdyby někdo hodil odka-byl bych vděčen. Díky Čaues!!!!
tak ta slepice se povedla, už se těším na další foto
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Nazdar Camarádi! Páč mám ted víc starostí než radostí,posílám aspon fota,co jsem ulovil letmo při probíhání lakovnou. Jo a sháním logo Pontiacu na přední nárazník-ale stříbrné(ted tam bylo červené) a také budík na měření tlaku paliva ke karburátoru-nějaký malý,mechanický,do exteriéru-nechal bych ho někde na vedení u motoru... Kdyby někdo hodil odka-byl bych vděčen. Díky Čaues!!!!
To vypadá ale kuwa dobře, jsem zvědavej na komplet výsledek, kdy to odhaduješ v kupě?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Ahoj, tak jak to vypadá s tvým strojem?? Sorry, že jsem jak zimnice...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Ahoj! Díky za optání...Nemámted moc času se tomu věnovat-zavalily mě velké problémy... Ale auto se skládá už do finále,jen majitel lakovny ted odjel na Sardinii se potápět tak ted ani netlačím... Ale nutně sháním emblém Pontiac na přední nárazník-ale STŘÍBRNÝ!!!!! Ten původní je červený-a moc mi k tomu Banditovi nesedí. Potřeboval bych pomoct se sháněním-odkazy a tak.... Budu moc vděčný... Dám pak vědět jak to poročilo-a seriál fotek dodám komplet-až to bude v cajku.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Píca zase překáží kua... Upraveno uživatelem sobota 17. července 2010 1:16:03(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Parada, tak si ho nakoniec kupil... Ako to bude so znackami, da sa to u vas prihlasit, ked to ma biele? Skoda by bolo aby o ne prisiel...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 22.08.2010(UTC) Zpráv: 24 Bydliště: Žďár nad Sázavou
|
Je to krasavec, v tý černý barvě... moc pěkný auto.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pěkný akorát jsem taky na jednoho koukal na Chrom a plameny
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
dobre ty !!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hezkýýýýýýýýý! Další pikouš :-))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Přihlásit by to mělo jít bez problémů,co jsem zjišťoval... Jen ta "ekologická" daň mne asi nemine. Šlo by to přes invalidu... Ale ve slovenském techničáku jsem už psán jako další majitel já,takže to asi nebudu komplikovat. Mimochodem vystaví mi kartu veterána,s ní zajdu na pojišťovnu a platím také 1/12 ročně-což je dobrý. Takže se ta daň časem vrátí. A bílé značky zůstanou. Jinak poježdění perfektní,skvěle brzdí a řadí jak víno. Motor šlape jak hodinky-je to nějaký Stroker prý. Sic jen 305ka,ale vykračuje solidně-gumoval by stále neřád!!!!!! Jo,má nějaké mušky,ale nic zásadního co by se nedalo pořešit. Nejhůř je na tom snad interiér,který je původní,ale už jem viděl o dost horší. Takže další zima ve znamení renovuj a montuj! A wo tom to je!!! Ale na TA se těším jak malý kluk.... Štve mě,že na to tak kašlou,dělají pomalu... No uvidíme.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Přihlásit by to mělo jít bez problémů,co jsem zjišťoval... Jen ta "ekologická" daň mne asi nemine. Šlo by to přes invalidu... Ale ve slovenském techničáku jsem už psán jako další majitel já,takže to asi nebudu komplikovat. Mimochodem vystaví mi kartu veterána,s ní zajdu na pojišťovnu a platím také 1/12 ročně-což je dobrý. Takže se ta daň časem vrátí. A bílé značky zůstanou. Jinak poježdění perfektní,skvěle brzdí a řadí jak víno. Motor šlape jak hodinky-je to nějaký Stroker prý. Sic jen 305ka,ale vykračuje solidně-gumoval by stále neřád!!!!!! Jo,má nějaké mušky,ale nic zásadního co by se nedalo pořešit. Nejhůř je na tom snad interiér,který je původní,ale už jem viděl o dost horší. Takže další zima ve znamení renovuj a montuj! A wo tom to je!!! Ale na TA se těším jak malý kluk.... Štve mě,že na to tak kašlou,dělají pomalu... No uvidíme. tak to je luxus kámo gratuluji:-) moc se mi líbíl ten co byl u ivoše ten byl taky pěkně našlapanej, at ti slouží a zajezdíš si s ním
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:tak to je luxus kámo gratuluji:-) moc se mi líbíl ten co byl u ivoše ten byl taky pěkně našlapanej, at ti slouží a zajezdíš si s ním Díky díky kámo! Taky jsem se u Ivoše do něj zamiloval... Byla to láska na první pohled! Tenkrát jsem byl hodně na vážkách jestli TA nebo tohle Camino... Ale nakonec zvítězil Pontiac. Jenže mne to tak nějak pronásledovalo až... No a je to tady. Za tu cenu to nešlo nevzít. Sledoval jsem týpka už od loňského podzimu kdy za něho chtěl 8.500 eur. Ted už byl na 6.000 a na to jsem čekal. Sice hrozilo že mne někdo předběhne,ale nestalo se. Ještě jsem usmlouval 300 slevu,takže spokojenost. Juchůůůů!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je ale krásně ošklivý auto, takovej seříznutej Caprice :-) Pokud se na něm bude něco dít, tak si o něm založ vlákno třeba v zajímavostech, hnedle vedle Honzovy Vette 72. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Není to náhodou v u vás v Haraticích Michale? To bych možná i tu starostku chápal :-D
|
|
|
|
|
Jo jo... Tak nějak to bylo... Jezdilo se,zpívalo,pilo.... :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to je rachot ten ma ale pod kapotou spousta koniku
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak co Majkl, nepřidáš se brzy taky do klubu dokončených Trans Amů jako Trans79? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Správná otázka-jsem strašně zvědavej na výsledek!!
|
|
|
|
|
Zdar Camarádi! TA je po lakýrnické stránce hotov. Jen ho ted ještě zprovoznit-mechanik má moc práce-tak uvidíme,jestli se to stihne do srazu-budu se modlit! Brzy sem hodím snad fotky!!!! [-o<
|
|
|
|
|
No super, tak hlavně ať to do srazu vyjde!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
majkl fotky fotky |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK