Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
Zdravím! Chcel by som kúpiť nový karburátor a sanie na moju 5,7 len sa v tom moc nevyznám tak neviem aké. Pozeral som už niečo na summite ale vybrať by som dokázal akurát tak to sanie, s karburátorom je to už horšie... Poradí niekto, prípadne uvítam rovno nejaký link na summit . A ešte sa chcem spýtať čo všetko ešte k tomu potrebujem (tesnenia a tak...) Dík...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ross napsal:Zdravím! Chcel by som kúpiť nový karburátor a sanie na moju 5,7 len sa v tom moc nevyznám tak neviem aké. Pozeral som už niečo na summite ale vybrať by som dokázal akurát tak to sanie, s karburátorom je to už horšie... Poradí niekto, prípadne uvítam rovno nejaký link na summit . A ešte sa chcem spýtať čo všetko ešte k tomu potrebujem (tesnenia a tak...) Dík... Nejjednodušší karburátor - Edebrock - na 5.7 tak 600 - 650 Na výkon Holley - taky 600 - 650 ale je o dost složitější a seřizování docela pakárna. A sání... Nejlepší pro street účely je asi Air-gap od edelbrocku. Ale je vyšší než klasika. Takže buď shaker na kapotu a nebo nízkej filtr. Upraveno uživatelem sobota 3. července 2010 2:12:31(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
|
|
|
|
|
Karburátor dobrej - s el. sytičem... A to sání to první je to air-gap co jsem ti psal. Sací kanály to má o kousek vyvýšený, takže mezi nima proudí vzduch. Tak to tolik nezahřívá směs dopravovanou do válců. Myslím že je to jedno z nejlepších kousků. Má jen tu nevýhodu, že buď musíš říznout do kapoty aby se to tam vešlo a nebo dát ten nizounkej filtřík.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Karburátor dobrej - s el. sytičem... A to sání to první je to air-gap co jsem ti psal. Sací kanály to má o kousek vyvýšený, takže mezi nima proudí vzduch. Tak to tolik nezahřívá směs dopravovanou do válců. Myslím že je to jedno z nejlepších kousků. Má jen tu nevýhodu, že buď musíš říznout do kapoty aby se to tam vešlo a nebo dát ten nizounkej filtřík. Noo to by bolo v pohode kupil by som nejaky nizsi filter a snad by sa to tam voslo...
|
|
|
|
|
Noo mozno by som ho bral ak by nebol s man. syticom... Chcel by som totiz s elektrickym... Prečo zbytočný???
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak ne doslova zbytečný, ale jak píše Jířa, nejspíš by se to neobešlo bez řezání do kastle, protože to sání je protažený do výšky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Na OChcamaro bych zvolil Edelbrock 1406, je s elektrickým sytičem a CFM má 600. Dával jsem si ho tam místo Rochesteru a paráda:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Cá Na OChcamaro bych zvolil Edelbrock 1406, je s elektrickým sytičem a CFM má 600. Dával jsem si ho tam místo Rochesteru a paráda:-) Souhlasím s tebou:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Souhlasím s tebou:d/ Mááám dotaz... Tady se píše "OChcamaro" Co to je?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Ta vačka je docela mild ne? Ta moje mi teda přijde ostřejší. Na scoop se vys.r, pokud tam nedáš kompresor |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Vacka je v pohode, Tu samou mam na Fordu. Nebud se s nicim bit pujdou k tomu i stock komponenty. Je to myslim rozumny kompromis ve vsech parametrech casovani i zdvihu vs. narust vykonu. Dle stavu motoru doporucuji prikoupit i hydrostely. Scoop nekometuju .... Nejsem zrovna priznivcem takovychto uprav.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Vačku mi doporučil Jířa já se v tomhle nevyznám tak si nechám poradit...o scoopu zatim uvažuju mě se to docela líbí i když nechce se mi řezat do kapoty :)
|
|
|
|
|
Do kapoty neřezej, mně se scoopy nelíběj, aspoň ne na 2nd gen. Když už bych říznul, tak kvůli Z28 scoopu ;-)
Ta vačka je podle mě dobrá, bude o chlup lepší než sériová. Jenomže ty asi prd poznáš, protože jsi ještě v sériový 5.7L nejel co? :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
nejel jen ty jsi mi to pučil a jelo to pěkně :) já bych z toho rád dostal co nejvíc aniž bych musel dělat nějaký velký zásahy do něčeho
|
|
|
|
|
Tak nejede mi to zle, ale 5.7 je zase jinde ;-)
Karburátor by ti měl stačit nějakej Edelbrock, 1406 bude akorát, jednoduchej, bez potřeby ladění vakua. |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Tak jo díky měl jsi mě ještě chvíli přemlouvat na ten kompresor :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Když tak na to koukám co tam všichni dávate tak mě snad přemluvíte i na nový lepší hlavy,kompresor atd nechte toho :D asi bych se potřeboval svést v 5.7 seriovce abych věděl jestli do toho jít nebo ne :)
|
|
|
|
|
S kompresorem těžko projdeš veteránskýma testacema, aspoň u 90% vete klubů. Na ten zapomeň, akorát to hyzdí siluetu a zvukový projev. Místo osmiválce je pak slyšet akorát kvílení.
Hlavy si klidně nový kup, tím se nic nezkazí, pokud je vybereš správně. Potom se ti otevře cesta dále za 300 koní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
já to myslel ze srandy s tim kompresorem :) nad těma hlavama přemejšlim ale zas se určitě nezbavim těch svejch a kupoval sem vlastně jen blok no uvidim ještě
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
kdyztak budu prodavat to sve sani. od Holley to co tam ma Jířa
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK