Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..nerad bych ti kecal, ale domnívám se, že bych ho někde v archivu mohl najít :) V sobotu to budu vědět
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Trans79 napsal:..nerad bych ti kecal, ale domnívám se, že bych ho někde v archivu mohl najít :) V sobotu to budu vědět Super, doufám že budu mít štěstí a v archivu ho najdeš
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
..je to dobrý, našel jsem ho :) Je z ročníku 1979, ale furt je to asi lepší než díra v přístrojovce Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..je to dobrý, našel jsem ho :) Je z ročníku 1979, ale furt je to asi lepší než díra v přístrojovce Uploaded with ImageShack.us To je skvělý Ty zapalovače se dávaly celý roky stejný takže je to přesně to co potřebuju Beru ho, za kolik mě ho prodáš? Upraveno uživatelem sobota 30. října 2010 21:11:53(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Tak jsem se pokusil nahrát nějaké to videiko alespoň stojícího birda, ale ta moje primitivní technika to moc nezvládá. Příště to snad bude lepší. Dneska jsem nalítal cca 70km. ale připadá mi, že mě přibržďuje pravý buben. Budu se na to muset podívat.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
To ti běží na sytič? Máš ten zvuk takovej uhlazenej. Mě to zní jak remorkér... Upraveno uživatelem pátek 29. října 2010 20:09:57(UTC)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To ti běží na sytič? Máš ten zvuk takovej uhlazenej. Mě to zní jak remorkér... No, když je studenej tak běží v trochu vyšších otáčkách po zahřátí ale klesnou do normálu. Pak ale zase někdy na volnoběh chcípá. ale jinak šlape jak hodinky
|
|
|
|
|
Já to teda mám celé překopané. Taky to zlobilo... Ale Baronet to seřídil a chodilo to jako hodinky... Má to komplet sportovní výfukový systém od Pypes, ale zní to jako loď...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Já to teda mám celé překopané. Taky to zlobilo... Ale Baronet to seřídil a chodilo to jako hodinky... Má to komplet sportovní výfukový systém od Pypes, ale zní to jako loď...
Dobrej zvuk. To já si chci nechat výfuky originál, ty ho taky nemaj špatnej. Až budou peníze dostane novej karburátor a hned na tom bude líp.
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Napsal: Jí Já to teda mám celé překopané. Taky to zlobilo... Ale Baronet to seřídil a chodilo to jako hodinky... Má to komplet sportovní výfukový systém od Pypes, ale zní to jako loď...
Dobrej zvuk. To já si chci nechat výfuky originál, ty ho taky nemaj špatnej. Až budou peníze dostane novej karburátor a hned na tom bude líp. Tak jest pravda že Trans AMy nezněj špatně... Tak trochu těžkopádně. Každopádně na Camaru mi lépe zněly duály.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak jest pravda že Trans AMy nezněj špatně... Tak trochu těžkopádně. Každopádně na Camaru mi lépe zněly duály. Mě kupodivu Camara nikdy neučarovala, vždycky mě víc braly Firebirdy. I když podle zvuku jsem to nehodnotil. Tenhle má taky duály ale sériový takže nikdy nebudou znít jako tuningový, ale mě to nevadí. Už takhle je na silnici pěkně slyšet, hlavně při odpichu na křižovatkách Kupodivu jsem s birdem ještě nikdy nepotkal cajty a to ani v MB.
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Mě kupodivu Camara nikdy neučarovala, vždycky mě víc braly Firebirdy. I když podle zvuku jsem to nehodnotil. Tenhle má taky duály ale sériový takže nikdy nebudou znít jako tuningový, ale mě to nevadí. Už takhle je na silnici pěkně slyšet, hlavně při odpichu na křižovatkách Kupodivu jsem s birdem ještě nikdy nepotkal cajty a to ani v MB. Tak to jsem na tom opačně... Mě víc učarovalo Camaro než Firebird. Měl jsem na výběr buď (nyní mé) Camaro a nebo Formulu 400 kterou teď vlastní Colin. Víc mě vzalo to Camaro. Tady jsou obě auta jak vypadají teď... (Ty podprahové výfuky už tam nemám.) Upraveno uživatelem sobota 30. října 2010 18:34:23(UTC)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak to jsem na tom opačně... Mě víc učarovalo Camaro než Firebird. Měl jsem na výběr buď (nyní mé) Camaro a nebo Formulu 400 kterou teď vlastní Colin. Víc mě vzalo to Camaro. Tady jsou obě auta jak vypadají teď... (Ty podprahové výfuky už tam nemám.) Ty podprahové výfuky bych taky dal pryč. Nelíbí se mi to a jak se znám měl bych pořád nějakou spáleninu. Pěkná fotka ta s Camarem. Taky bych potřeboval udělat nějakou v pohybu. Nevím jak auta vypadala dříve ale já bych bral Formulu Taky jsem ji už loni v Luštěnicích "oblejzal" a na Hradecký V8 taky. Tenhle facelift mě bere ze všech nejvíc. Každýmu se holt líbí něco jiného. Proto tady taky jezdí tolik krásnejch amerik a každá jiná.
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Napsal: Jí Tak to jsem na tom opačně... Mě víc učarovalo Camaro než Firebird. Měl jsem na výběr buď (nyní mé) Camaro a nebo Formulu 400 kterou teď vlastní Colin. Víc mě vzalo to Camaro. Tady jsou obě auta jak vypadají teď... (Ty podprahové výfuky už tam nemám.) Ty podprahové výfuky bych taky dal pryč. Nelíbí se mi to a jak se znám měl bych pořád nějakou spáleninu. Pěkná fotka ta s Camarem. Taky bych potřeboval udělat nějakou v pohybu. Nevím jak auta vypadala dříve ale já bych bral Formulu Taky jsem ji už loni v Luštěnicích "oblejzal" a na Hradecký V8 taky. Tenhle facelift mě bere ze všech nejvíc. Každýmu se holt líbí něco jiného. Proto tady taky jezdí tolik krásnejch amerik a každá jiná. Kdybys měl Fajráka dřív, tak jsi mohl jezdit s náma a být u toho i vyfocen :-) Tady je video z xjohnyho camara... http://vimeo.com/1830732Jinak bez těch podprahovejch výfuků to tomu camaru sekne víc. To souhlasím... Je to takové elegantnější. Upraveno uživatelem sobota 30. října 2010 22:58:22(UTC)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Kdybys měl Fajráka dřív, tak jsi mohl jezdit s náma a být u toho i vyfocen :-) Tady je video z xjohnyho camara...
Jinak bez těch podprahovejch výfuků to tomu camaru sekne víc. To souhlasím... Je to takové elegantnější.
To jo, bylo by to super. ale nebyly peníze, dokonce i teď jsem si na něj bral půjčku. Pěkný videjko a fotečka. Takhle camaro vypadá určitě líp. Koukám že zezadu vykukuje nějaký fajrák se sedmipalcovejma snowflakema.
|
|
|
|
|
Jo... To je Michalovo pekelnej stroj... Zvuk tohohle auta se prostě musí slyšet live... Postaví se ti i chlupy na jazyku :-)
|
|
|
|
|
Tak tohohle birda jsem už myslím viděl před pár roky v Ch&P. Byl naprodej jestli dobře pamatuju za cca 200tis. Ale naživo jsem ještě neměl tu čest. Třeba příští rok na nějakém srazu. To tam má něco speciálního, že má ďábelskej zvuk? Upraveno moderátorem pondělí 1. listopadu 2010 9:47:16(UTC)
|
|
|
|
|
Má custom výfuky... No hlavně už je teď po černým laku a motorem po G.O.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Výfuky má Michal udělané pouze z nerezových trubek, bez tlumičů a s H-propojkou. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Aha a v noci má nejspíš zakázáno jezdit, protože by vzbudil půlku okresu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Tak hrozné to zas není.... Je teda fakt,že jsem měl nepříjemný pohovor se starostkou-něco v tom smyslu,že prý to dělám naschvál! Ale znalci ví,že to tak není!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Tak hrozné to zas není.... Je teda fakt,že jsem měl nepříjemný pohovor se starostkou-něco v tom smyslu,že prý to dělám naschvál! Ale znalci ví,že to tak není! Je mi to jasný Tak jsi jí vysvětlil, že to je poctivá amerika a ne nějaká po.... honda prius nebo jak se ten kříženec jmenuje.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Tak hrozné to zas není.... Je teda fakt,že jsem měl nepříjemný pohovor se starostkou-něco v tom smyslu,že prý to dělám naschvál! Ale znalci ví,že to tak není! To je naopak velká pocta, že jsi šel kvůli autu až na radnici-je vidět, že v lidech budí stále vášnivé emoce a nenechá nikoho chladným
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Aha a v noci má nejspíš zakázáno jezdit, protože by vzbudil půlku okresu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK