Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

7 stránek123>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline DAJ  
#1 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 11:02:08(UTC)
DAJ

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 104

Zdravim lidi, na zacatku pristiho tydne bych se mel stat majitelem Camara 1979. Po letech premysleni a vybirani jsem se rozhodl pro tohle. Puvodne jsem chtel 1977 rok, aby se shodoval s datumem narozeni , ale zadne jsem nemohl sehnat co by se mi libilo a bylo v rozumne cenove relaci:)
Hned bych mel na zacatek nekolik otazek. Auto ma veteranske znacky, postup odhlaseni mi je jasny, spis bych ocenil kontakt na KHV v Praze, ktery by mi mohl udelat testaci. Zadruhe bych ocenil kontakt na nekoho kdo Camarum poradne rozumi a poradil mi co je potreba vymenit, kontakt na sikovneho mechanika atd. Auto je plne funkcni, jen ma nekolik drobnosti jako ze pri zpatecce nesviti couvaci svetla, lampicka interieru, podsviceni radici paky, podsviceni ovladace topeni a nekolik malickosti.
Posledni vec je ta, ze auto se nachazi 300 km od Prahy a premyslim, jestli s nim mam do Prahy dojet, nebo by mel nekdo kontakt na nekoho s platakem, kdo by byl ochotny za rozumne penize tam se mnou sjet. Co jsme se ptal, tak klasicka odtahovak by me vysla na temer8-9000 a to se mi da dost, to bych radeji investoval do auta. Rovnez prikladam par fotek, treba se uz nekdo s timto camarem setkal:) Uvitam jakekoliv rady. Jinak jsem z Prahy 9:)
UserPostedImage

Upraveno uživatelem úterý 16. listopadu 2010 1:15:15(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline DAJ  
#2 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 11:07:43(UTC)
DAJ

UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage
UserPostedImage

Upraveno moderátorem čtvrtek 11. listopadu 2010 11:55:52(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline xjohny  
#3 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 12:04:16(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Tak to je nádhernej kousek, na první pohled docela zachovalej Hurraa a vypadá to, že se o něj i někdo staral.

- Ohledně veteránskýho klubu v Praze by ti mohl poradit fik, zdejší pražák se 79Z.
- tady Camarům rozumí plno lidí, tak se můžeš ptát rovnou tady :-)
- ty drobnosti by měly být opravdu jen drobnosti, zkouknout žárovky zadních světel, potom pojistky, potom takovej spínač couvaček, který je umístěný zeshora na volantový tyči pod palubkou.Můžeš ho demontovat a prozkoušet.
- lampička interiéru - nejprve žárovku v ní, potom pojistky, potom prozkoušet její spínač, nic složitého
- podsvícení - dtto - žárovičky, kontakty

Auto vypadá na pohled dobře, pokud motor šlape jako hodinky, převodovka řadí, auto brzdí provozní náplně jsou ok, tak ho převez po ose. Nebo leda sehnat přes známost někoho s podválem, což by tě mohlo vyjít tak na 1000,-

Já pracuju v Praze 9 na Proseku :-)
Camaro se rozskočilo...
Offline adam7c3  
#4 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 12:38:17(UTC)
adam7c3

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 195

Blahořečil: 2-krát
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
Ahoj, Camaro vypadá moc pěkně, nejvíc se mi líbí asi ta barva a svělej vnitřek, jestli je to fakt 350 cui tak je to paráda. Jestli všechno šlape jak má, tak bych to taky vzal po ose, alespoň by ses s ním seznámil a na ten roadtrip jen tak nezapomeneš :D

OT:
"xjohny" napsal:
Já pracuju v Praze 9 na Proseku :-)

Kde přesně? Chci vědět kde mám cestou z práce dělat rámus Ja nic
F-150 XL 4x4

Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28
thanks 1 uživatel blahořečil adam7c3 za tento úžasný příspvěvek.
Jirka_z28 on 29.12.2010(UTC)
Offline DAJ  
#5 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 12:38:58(UTC)
DAJ

Super, o vse brzdi, jede, o to nejde. Spis se mi nechce s tim jet po rozmlacee D1 skoro 300km. K tomu pocasi ted uz take neni zadna legrace, vcera jsem tama jel a mlha jako prase. Jinak na Proseku mam garaz, bydlim v Cakovicich. Super, zkusim to s nim poresit ty papiry. Jinak je to 5,7 motor, jelo to v pohode.
No asi to tak dopadne. Ma to dokonce pneumatiky M+S takze by nemuseli pri nahodne kontrole buzerovat policajti kvuli zimnim gumam. Jen se hrozim, abych nezustal v noci nekde trcet na D1 na vysocine:)

Upraveno uživatelem čtvrtek 11. listopadu 2010 12:40:30(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline xjohny  
#6 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 12:46:26(UTC)
xjohny

DAJ: Ta D1 se dá, jezdíme po ní na srazy do Jizbic nebo tam někam. Jestli se jí bojíš námrazy, hazardérů nebo policajtů kvůli M+S, tak jeď okreskama okolo, aspoň budeš mít šanci, že ti to neumře v pustině na dálnici :-) Ale neboj, pokud to pojede 10 km bez problému, tak to zvládne i 300.

adam7c3: Přímo naproti tomu parkovišti, jak jsme měli sraz do těch Luštěnic. V tý nový kancelářský budově naproti Bille. A o rámus tu moc nouzi nemám, směrem do Vysočan (mám okno) tady jezděj skoro každej den Lamborghini, Nissan GT-R, novej Mustang, občas Chally, občas Camaro... :-)
Camaro se rozskočilo...
Offline Sentinel  
#7 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 17:09:58(UTC)
Sentinel

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 1,118

Blahořečil: 26-krát
Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
Jééé to je krasavec :) ten interier se mi moc líbí :) já bych s tim jel klidně mimo dálnici aby si ho užil :) hned ráno kolem 12 na jídlo a k večeru ho uložit do garáže :)
Offline fik  
#8 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 18:49:15(UTC)
fik

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 1,115

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
Zdar , tak konecne se zakladna v Praze trocha rozsiruje ,, take bych jel po vlastni ose , jinak musis sehnat vlek a velke auto na tahani , a ridice co na to ma opravneni , pocasi je jeste v pohode a 300km neni moc ..

Camaro je pekne , asi po laku , interier od calounika , pekna dobova kola sice ne origo ale to neva, mozna bych casem vymenil zadni svetla za cervena ... Ja nic trocha divokejch barev v motoru Ja nic

Mechaniku co to znaj a jenom nekecaj je v Praze jako safranu , jednoho znam je kousek od Cakovic ...

Jsem take na Praze 9 Horni Pocernice

kolik auto stalo ??????
Offline DAJ  
#9 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 19:07:41(UTC)
DAJ

Fik: super tak to je kousek ode me. Hele 165, zda se mi to rozumna cena si myslim. A co ta testace? nejaky kontakt na komisare ? klub? co by mi udelal testaci? Svetla budu mit v planu take vymenit, pohledam na ebay:)
Offline wolfow  
#10 Odesláno : čtvrtek 11. listopadu 2010 21:24:01(UTC)
wolfow

Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
Pěkný kousek od pohledu! Gratuluji. Ten motorový prostor vypadá dost dobře. Já,a myslím,že i spousta ostatních Ti tak trochu závidí- dostat se k autu v tak čistém-upraveném stavu... To jsme tu měli jinačí že???? Juj Ať Ti slouží kámo!
Offline fik  
#11 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 9:20:09(UTC)
fik

DAJ napsal:
Fik: super tak to je kousek ode me. Hele 165, zda se mi to rozumna cena si myslim. A co ta testace? nejaky kontakt na komisare ? klub? co by mi udelal testaci? Svetla budu mit v planu take vymenit, pohledam na ebay:)

Tak to je dobra cena Hurraa

Testace a klub kde jsou Prazaci je CKMAA http://www.americancars.cz/

Testace jsou bez problemu , kontakt Petr Bellinger , nebo Petr Pelech
Offline V8  
#12 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 15:12:43(UTC)
V8

Kategorie: Hledá svoje místo

Zpráv: 63

fik napsal:
Tak to je dobra cena Hurraa

Testace a klub kde jsou Prazaci je CKMAA http://www.americancars.cz/

Testace jsou bez problemu , kontakt Petr Bellinger , nebo Petr Pelech

Jde to i přes email Slinttt
Offline fik  
#13 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 15:26:54(UTC)
fik

V8 napsal:
Jde to i přes email Slinttt

myslis kontakt ci telefon ?? jojojojo
Offline tomcat1  
#14 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 20:13:23(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
Toto auto vazne stalo 165 000 ? Ja by som ho nepredal ani za 2-nasobok. Aspon podla toho co je vidno na fotkach.

Upraveno uživatelem pátek 12. listopadu 2010 20:14:59(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline Okolojedouci  
#15 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 21:07:10(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
Ha! Další Praha 9, byť jen parkování, vítej!:) Takhle z těch několika fotek to vypadá opravdu moc pěkně a za ty peníze až neuvěřitelně, jak říká tomcat. Jinak pokud to nějak nezlobí, tak bych taky hned vyrazil po vlastní ose, ještě je slušně a přesně jak říkají ostatní, alespoň si užiješ pořádnou první jízdu a ne žádné krátké "šolichání" v zimě a čekání na teplJa nic Se tu rozrůstáme, to už za chvíli budem pořádat pražský Camaro srazy...

ad testace, posílám ti do pošty kontakt na Petra Bellingera z ČKMAA, pokud to už tedy nebylo posláno.

apropo, OT, pán Jeník, mohli bysme někdy na oběd, když už to od sebe máme pár metrů:)
Offline DAJ  
#16 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 23:19:06(UTC)
DAJ

diky chlapi za rady:) obed urcite jsem prJa nic jinak garaz na Proseku a bydlim v Cakovicich coz je kousek. phone na me kdyz tak 608029060 david. hele a potreboval bych pak urcite nekoho se ke me zastavit, az to budu mit v garazi /snad se mi to tam vleze i s motorkou 17,5m2 garaz/ a lehce mi pak poradil a ohodnotil co a dal jak. kontakt na nekoho sikovneho atd. nejsem nejak extremne manualne zrucny a pracuji spis hlavou:) doted jsem na aute tak maximalne na prehodil gumy a zkontroloval olej:) lehce jsem se jen povrtal na motorce a ctyrkolce. takze zadnou velkou opravu samozrejme nezvladnu:) ale jak mi tvrdil predchozi majitel auto jezdi perfektne a zda se , ze o nej opravdu staral /nikdy s tim pry nejel v zime a v desti a zrenovovane to bylo pred 10 lety, ma k tomu i dokumentaci z prubehu renovace/. na zadnejsi zavaznejsi chybky jsem na aute nenasel. nejvic me stvou ty couvacky pri zpatecce, mam obavu, ze bez nich stk pred testaci neprojdu. Jedine co planuji poridit je origo radio, ktere tam neni /na ebay maji ted jedno i s dodelanym jack vstupem, antenu /mozna/ a pravdepodobne nenacernene zadni svetla.
Offline DAJ  
#17 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 23:25:26(UTC)
DAJ

jo a jeste hodiny tam nejsou funkcni:) jinak nejaky cas jsem v americe zil, takze sem par amerik uz projel.) nejdyl jsme jezdil s Oldsmobilem Cutlass a Calais. Nejaky ten Buick a Ford a Cadillac. Camaro jsem ridil ted poprve v zivote:)
Offline DAJ  
#18 Odesláno : pátek 12. listopadu 2010 23:29:03(UTC)
DAJ

tomcat1 napsal:
Toto auto vazne stalo 165 000 ? Ja by som ho nepredal ani za 2-nasobok. Aspon podla toho co je vidno na fotkach.

Jj tak tak. Zdala se mi to fajn cena, tak jsem do toho sel, Lak je dost dobry, je tam jen jeden puchyrek na te liste za kufrem a jeden maly na kufru, jinak asi dva vlasove skrabanecky. Interier celkem v pohode, jen bych ho lehce doladil, mozna casem nove potahy na sedacky. jinak je to ciste a pekne. MOtorum moc nerozumim, ale byl kazdopadne cistsi nez v mojem novem Volvu, majitel mi tvrdil, ze nikde nic netece a olej pry nezere.
Offline V8  
#19 Odesláno : sobota 13. listopadu 2010 0:47:39(UTC)
V8

Kategorie: Hledá svoje místo

Zpráv: 63

fik napsal:
myslis kontakt ci telefon ?? jojojojo

Jak myslíšAni nemluvit Ale když někteří lidé přihlási hot roda. Tak jde všechno.
Offline xjohny  
#20 Odesláno : sobota 13. listopadu 2010 12:56:32(UTC)
xjohny

DAJ napsal:
jo a jeste hodiny tam nejsou funkcni:)

http://forum.chevroletca...t.aspx?g=posts&t=320 Piisk
Okolojedouci napsal:
apropo, OT, pán Jeník, mohli bysme někdy na oběd, když už to od sebe máme pár metrů:)

Tož klidně dáme, můžeme to spojit s prohlídkou DAJova Camara a bude to ideálně romanticky strávená přestávka na oběd :d/
Camaro se rozskočilo...
Offline Okolojedouci  
#21 Odesláno : sobota 13. listopadu 2010 13:38:10(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
Je to (podle VIN) Berlinetta? Jinak 5341 vyrobenych Camar s vinylem v roce 79:)
Offline DAJ  
#22 Odesláno : sobota 13. listopadu 2010 16:46:29(UTC)
DAJ

ano je to berlinetta, VIN jsem rozkodoval a sedi to. jinak je to dovoz z CH a z tovarny to sjelo v Norwood,Ohio. Tak to neni zas tak velke cislo co?

Upraveno uživatelem sobota 13. listopadu 2010 16:52:26(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline DAJ  
#23 Odesláno : sobota 13. listopadu 2010 16:47:36(UTC)
DAJ

xjohny napsal:
http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&t=320 Piisk

Tož klidně dáme, můžeme to spojit s prohlídkou DAJova Camara a bude to ideálně romanticky strávená přestávka na oběd :d/

Jsem pro, jak to bude v garazi tak nejaka ta prohlidka a potom obed, to zni dobre:)
Offline Sentinel  
#24 Odesláno : neděle 14. listopadu 2010 21:12:47(UTC)
Sentinel

Zpráv: 1,118

Blahořečil: 26-krát
Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
Kdyby jste to plánovali tak za 2 tejdny taky bych se přijel podívat :) bohužel tenhle mám plno práce
Offline DAJ  
#25 Odesláno : pondělí 15. listopadu 2010 10:14:02(UTC)
DAJ

Tak dnes odpoledne budu vyjizdet ze Zlina, tak se za me modlete:)
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (4)
7 stránek123>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.