Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:Camarádi, třetí sešn před námi. Podle mě by to chtělo změnu - jednodenní program a třeba i někde jinde. Ideálně, pokud by byla poblíž nějaká plocha zadarmo a nebylo to na kraji republiky (aby to někteří neměli tak moc daleko).
Sprinty to ani být nemusí, beztak jsme do nich lidi museli nutit :-)
Nějaké návrhy? Jsem pro 2 dny a tu školu smyku - to je fajn nápad. Sprinty nerušte - vy s těma "nabušenejma" motorama si někde musíte vybít komplexy ... Co se týče peněz, rád je pošlu předem, je fakt, že je to motivující a 99% těch co zaplatí opravdu přijede. |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Anty napsal:Jsem pro 2 dny a tu školu smyku - to je fajn nápad. Sprinty nerušte - vy s těma "nabušenejma" motorama si někde musíte vybít komplexy ... Co se týče peněz, rád je pošlu předem, je fakt, že je to motivující a 99% těch co zaplatí opravdu přijede. ja bych prijel na 1 den , sprinty urcite skola smyku no nevim , to akorat bude camaro tancovat jak zmatena koza a jeste znicime drahu penize predem bez problemu .. letiste za velke penize asi zbytecne,, zjistim moznost u Pribrami tam je to snad dostupne letiste Dlouha Lhota ....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak přesně tam jsem měl školu smyku , tam vpravo nahoře (SV) je takovej polygónek k tomu určenej. Jinak zbytek letiště je snad normálně využívanej a myslím si, že to pronajmout nepude. Upraveno uživatelem čtvrtek 6. ledna 2011 11:44:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Anty napsal:Jsem pro 2 dny a tu školu smyku - to je fajn nápad. Sprinty nerušte - vy s těma "nabušenejma" motorama si někde musíte vybít komplexy ... Co se týče peněz, rád je pošlu předem, je fakt, že je to motivující a 99% těch co zaplatí opravdu přijede. je hele stracenej soused zije a co hele anty skusit letiste u nas v plany krizenec vis ne?? poradaji se tam kazdorocne auto moto party. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
za mě bych byl pro školu smyku a spíš jednodenní akci. Co třebas Vysoké Mýto - nemáte někdo zkušenost - je pronájem cenově mimo mísu ? |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jednodenní akce spojená se školou smyku zní dobře. Byla by dobrá potom možnost ubytování pro ty, co by rádi zůstali přes noc. Takže víte někdo něco? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
V Mostě na automotodromu májí zařízení na školu smyku, známej tam jezdil školu smyku i s kamionem.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jednodenní akce spojená se školou smyku zní dobře. Byla by dobrá potom možnost ubytování pro ty, co by rádi zůstali přes noc. Takže víte někdo něco? No já nevím, abych si ve škole smyku nerozbil tlamu [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jednodenní akce spojená se školou smyku zní dobře. Byla by dobrá potom možnost ubytování pro ty, co by rádi zůstali přes noc. Takže víte někdo něco? odkaz tady: http://www.autodromvmyto...kurzy-bezpecne-jizdy.phpubytování by se určitě nějaký našlo... |
|
|
|
|
|
No, když už na autodromu, tak mi přijde sympatičtější nějaké kratší pozávodění než škola smyku |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
tak to by třeba šlo domluvit taky... já to sem dal, protože tahle škola smyku byla zmiňována ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hoši, jak to tak vidím, tak to budu mít zase daleko :-D |
HD's coming |
|
|
|
|
Máš Camaro? Nemáš. Tak pomlč :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Mám, na fotkách a mám nápisek Camaro Berlinetta :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Hoši, jak to tak vidím, tak to budu mít zase daleko :-D No zrovna to Mejto od Brna není nějak extra daleko, horší by to bylo pro jiho a západočechy... Ale pro mě dobrý |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:No zrovna to Mejto od Brna není nějak extra daleko, horší by to bylo pro jiho a západočechy... Ale pro mě dobrý Mejto je tak střed pro všechny si myslím...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
Anty napsal:Přemlouvat jste museli asi jen mě, ne?? Předem jsem věděl jak to dopadne a nechtěl jsem fajráka zbytečně trápit na sprintech ... ale co, nakonec se mi to líbilo.
Jinak co se týče mě tak dvoudenní program vyhovuje, příště jen sebou vemte někoho, kdo se rád napije ať vás nemusím přemlouvat ..:) Tak to budu já... |
|
|
|
|
|
Camarádi, přátelé, obávám se, že letos z důvodů časové tísně nebudu schopen uspořádat podobný sraz jako loni. Poslední dobou navíc návštěvnost fóra poněkud pokulhává a tak mám stejně obavy, že když už bych něco zařizoval, tak aby přijelo dost lidí... na druhou stranu vykašlal bych se zase na to nerad :-(
Suma sumárum, co kdybychom se letos dohodli na něčem komornějším - tedy na klasickém srazu automobilů, bez speciálního programu na nějakém zajímavém místě? Existuje určitě spousta areálů či autokempů, kde by se dalo zařídit dostavení řádově max. 20ti automobilů s případným noclehem.
Nějaké návrhy, tipy? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
marek parek napsal:je hele stracenej soused zije a co hele anty skusit letiste u nas v plany krizenec vis ne?? poradaji se tam kazdorocne auto moto party. Letiště v Planý není problém pronajmout za "pár" peněz, ale pochybuju, že by brňáci a spol. chtěli jet přes celou republiku do nejzápadnějšího kouta západu ... :) Nebo snad jo ...? |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
MartinZ28 napsal:Tak to budu já... No konečně se někdo ozval :o))) |
|
|
|
|
|
Já bych s tím problém neměl, ale aby to taky bylo fér vůči ostatním. Zase nutně letiště podle mě být nemusí, pokud se sraz koncipuje jako "statický", tj. podobný Luštěnicím aspol. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mě je to jedno ... letiště, kemp, stan, kdekoliv ... hlavně, že se s váma alespoň jednou za rok uvidim ... Když vyjedu tady u nás tak dělam, že nejsem bo většina pohledů by mě spálila na popel ... Takhle budu chvilku mezi ostatníma "exotama" a budu si připadat normálně .. :)
A mimochodem ... pro naše letiště bych ani nehlasoval protože bych se rád projel taky někam dál ... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ja prijedu kamkoliv...pokud bude cim prijet:( ..... v nejhorsim zase Jeepem, abych netahal Koktavku a byl pribuznej aspon kontinentalne
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Ja prijedu kamkoliv...pokud bude cim prijet:( ..... v nejhorsim zase Jeepem, abych netahal Koktavku a byl pribuznej aspon kontinentalne Hele není Jeep náhodou čínskej a Čína to je úplně jinej kontinent. Myslím , že Asie
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK