Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
No já právě jestli nevyjde levnějš koupit sedačky než jenom potahy :) práce s tim je to znám :) taháš to na to jak o 2 čísla menší boty na nohu :) čalouník by mi musel udělat nějakej návrh no :) ono jen dát dneska třeba auto do prvního servisu co najdeš neni taky dobrý
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Sentinel napsal:No já právě jestli nevyjde levnějš koupit sedačky než jenom potahy :) práce s tim je to znám :) taháš to na to jak o 2 čísla menší boty na nohu :) čalouník by mi musel udělat nějakej návrh no :) ono jen dát dneska třeba auto do prvního servisu co najdeš neni taky dobrý ja resil opravu sedacky u calounika nanema to raseni ,, je to stare a neda se do toho znova sit , hlavne cele calouneni je dost drahe , me rekl za sedacky cca 20tis :o(( tak to zatim neresim a v USA maji asi jen 3 druhy potahu a ja mam zrovna jine :o((
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:ja resil opravu sedacky u calounika nanema to raseni ,, je to stare a neda se do toho znova sit , hlavne cele calouneni je dost drahe , me rekl za sedacky cca 20tis :o(( tak to zatim neresim a v USA maji asi jen 3 druhy potahu a ja mam zrovna jine :o((
20 litru za sedacky? to neni z pravej kuze ne?:) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
tak to by vyšlo si je levnějš nechat poslat z us i z ebay :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ja jsem potahoval sedacky na Mustanga. Mel jsem kozenkove (vinyl) calouneni z US vcetne novych pen. Je to docela makacka. U me na webu je to popsany postup. Camaro ma jak se divam sedala latkovy, coz je mozna poddajnejsi material. Zkusil bych to nejdrive dat nejakymu calounikovi. Kamarad si nechal potahnout sedala na VW trasporter a vyslo ho to na 2500,- za kus. Nastrihali to dle puvodniho calouneni. Potiz je, ze tady nesezenes originalni matrial ani vzor.
|
|
|
|
|
Jojo ted jsem si vzpoměl že to dělá jeden kluk na octavia clubu :) viděl jsem jenom fotky ale pěkná práce taky bych rád spíš kůži když už to dělám od začátku :) vim potí se ti na tom zadek kloužeš a pálí to v létě a v zimě studí ale rád bych měl něco extra :) Woo-dooZkusim mu napsat odhad na naše sedačky :) dle materiálu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Mám čalouníka který udělá celý interier palubka, volant, středová konzola, sedadla, výplně dveří, boční plasty, stropnice vše v kůži do 40 tis.
|
|
|
|
|
Tak pán mi odpověděl na ty sedačky :) chtěl jsem černou kůži s červenejma pruhama(můžu ještě změnit) a řekl si 5tis.... čekám že to pak bude třeba 6-7. Jsou trochu natrhlý ta kse to bude asi srovnávat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nemas zac! covece ten klepir to delal autogenem ??? vepredu na tech sloupcich to tak vipada!
|
|
|
|
|
čéče ani nevim :) je to kolega z práce a stará se tam o bagry a kamiony tak je to možný :) noo....a to vadí? :) já teda nevim je to vyučenej autoklempíř a co jsem slyšel tak dobrej, ale prej s tim už zkončil a prodal vybavení tak použil to co má ve firmě na stroje
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Sentinel napsal:čéče ani nevim :) je to kolega z práce a stará se tam o bagry a kamiony tak je to možný :) noo....a to vadí? :) já teda nevim je to vyučenej autoklempíř a co jsem slyšel tak dobrej, ale prej s tim už zkončil a prodal vybavení tak použil to co má ve firmě na stroje no driv se to delalo jen plamenem ale uz nejakou dobu se to nedela! ten plech to strasne (jak bych to rekl) znehodnoti, vyhreje se a pak je mnohem vic nachylnejsi ke korozi. na tokovich malich plochach to asi nebude takovej pruser ale musis to pak dobre ocistit a osetrit
|
|
|
|
|
Nějak se mi tu nezobrazuje že je tu novej příspěvek tak jsem nepsal..... no já to samozřejmě ošetřim o tom žádná jen spodek jsem bral tim epolexem na 3x...poprví jen nastřik po zaschnutí bylo místy vidět ještě šeď tak jsem to vzal znova a pak na potřetí jsem vzal všechny záhyby a tak tohle vemu taky a myslim že ví co dělá :) jinak můžem se domluvit na těch hollejáckejch kanálkách :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
To som rad ze moje plechy na opravu blatnika nasli konecne uplatnenie... :-)
|
|
|
|
|
až takhle cestovali jo :) z Taiwan->USA->Slovensko->Čechy :)
|
|
|
|
|
Nevíte kde bych sehnal stahovák pružin se kterym to určitě půjde? a kolik tak může vážit nastrojenej motor(že se k němu dá převodovka a šup pod auto)?+/-
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ta bílá barva je decentní. Některé štepování trochu utíká, ale možná to chce jen trochu lépe natáhnout na kostru. Potah je kůže? Jestli ano, neuvažoval si o vyhřívání sedaček? Jsem zvědav kdy ten můj čalouník doveze nějaké hotové díly. Už mi dával asi dvacátý termín. Zatím mě to netížilo, ale teď už bych potřeboval přístrojovku, abych mohl natahat elektriku. Ve čtvrtek je další termín snad něco doveze.
|
|
|
|
|
Jsou to originály z birda tušim 73 nebo 74 a maj tam konektor tak je možný že už vyhřejvaný jsou :) a kožený jsou akorát je tam asi 2 propálený místo od cigára jinak jsou v pořádku...ty pokračuješ dost rychle to u mě to dost vázne :(
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pěkný sedla! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
krasny sedacky, nejsou stoho jak byl na prodej v ch-p bez strechy? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Díky konečně mám taky kůži jednou :) jojo jsou z toh ofialovýho bez střechy :) mám i zadní plasty takže pujdu asi vnitřek do bíla a zvenku do černa
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Díky konečně mám taky kůži jednou :) jojo jsou z toh ofialovýho bez střechy :) mám i zadní plasty takže pujdu asi vnitřek do bíla a zvenku do černa jj cerny lak a bilej interier je dobra konbinace a nebo bila barva a cervenej interier |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
no tu kombinaci udělám z donucení protože vchní díly mám nový v černý a nechci nový díly hned předělávat...a tapece se spodníma plastama mám bud použitý nebo už bílí takže to tam zkusim :) .... jo chtěl jsem se zeptat...dostal jsem to na kolech,ale vepředu na 14tkách a vzadu na 15tkách asi to problém neni? jinak pár dílu co se mi tu hromadí Upraveno uživatelem sobota 8. ledna 2011 20:47:55(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK