Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Problém to vyloženě neni, ale je lepší to srovnat na stejný velikosti, i vzhledově. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Kupovat 2 disky no nevim vyzkoušim to zatim takhle a uvidim časem :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Já mám ty disky ve stejném složení. Zatím to tak nechám, ale uvažuji o 17" na obě nápravy. Na předek jsem použil nižší pružiny, tak nevím, až tam dám motor jestli nebudu předek šoupat po zemi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
to by mě zajímalo na 17 :) já tam dávat větší jak 15 nebudu mě se ty balony na amerikách líběj i lehce nakoplej zadek což by tak mohlo vypadat když to budu mít na 14 a 15 :) no dej kdyžtak foto :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Na 17" by to vypadalo pěkně. Už sme to řešili kdysi dávno s xjohnym.
Musí se ale pořešit backspacing. Hotchkis nabízí snížené pružiny, zadek i předek, a jezdci jezdí na 17-kách, vypadá to sportovněji |
HD's coming |
|
|
|
|
no mě se stejně víc líběj pořádný balony :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No na 17" vypadají pěkně první dvojková Camara (70-72), tyhle nový plastový se mi s velkými kolesy nelíběj. To už pak leda zase trojkový. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
ja uz jsem pro sedumnactky rozhodnuty !! Upraveno moderátorem neděle 9. ledna 2011 15:34:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No pěkný to je ale kola mám tak zatim nebudu řešit :) ted jsem měl výdaje až to neni hezký
|
|
|
|
|
tak se mi konečně dneska podařilo rozebrat bubny pustim se do výměny akorát nemám brzdový obložení(destičky) je z fotky vidět že by bylo potřeba taky vyměnit?
|
|
|
|
|
No ještě něco dobrzdí, zas tak zle ani nevypadají. Ale možná bych vyměnil ty pérka (hlavně ty orezlejší) a tak, kdyžtak ti pošlu sadu, co mi v garáži přebývá. Ale pár věciček tam chybí :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to já všechno mám jen nemám ty destičky...tahle strana vypadá dobře ale pravá je víc orezlá jinak kdyby někdo chtěl mám navíc silentbloky na přední ramena a dozadu pod listovky ty plošky. přišlo mi to zvdojeně (klasický gumový) Upraveno uživatelem středa 12. ledna 2011 22:23:12(UTC)
|
|
|
|
|
Pánové měl bych další dotazy :) vybírám chladiš uvažoval jsem z RA jako má xJohny prostě ten nejlevnější pro 5.7 ale říkal jsem si že bych tam nedával ocelovou vrtuli od vodní pumpy ale dám tu plastovou.....uchladí to? jednu velkou nebo 2 menší?tušim že se to tu někde probíralo ale nemůžu to najít :)
dál termostat u haynese je psáno pro V8 195deg...co když dám menší např 180?bude se otevírat jakoby o chlup dřív?
a ještě harmonic balancer....jak poznám kterej mám vzít ? :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
|
|
|
|
|
Dobře díky já se mezi 2 a 1 rozhodoval spíš jestli by to ty 2 snáz neuchladil
|
|
|
|
|
Já jsem bral v úvahu také to, že originální chlazení musí být dimenzováno na jih US kde je mnohem tepleji. Teď jen doufám, že to bude stačit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ja tam mam 2 vrtule povodnu mechanicku a pridavnu elektricku schovanu v sahare, takze neni ju vobec vidiet.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
Sentinel napsal:to já všechno mám jen nemám ty destičky...tahle strana vypadá dobře ale pravá je víc orezlá
jinak kdyby někdo chtěl mám navíc silentbloky na přední ramena a dozadu pod listovky ty plošky. přišlo mi to zvdojeně (klasický gumový) ahoj,,ty silembloky na ramena by se mi hodily,,jestli to je stejny na r.v.76-77 moje čislo je 777189109 tak kdyžtak napiš,děkuji :-)
|
|
|
|
|
Měly by být stejné, alespoň podle toho co píšou na RockAutu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak já většinou hledám spíš na ebay protože na sumitu zatim nakupovat nemůžu...vyhlíd sem si jeden má tam taky šidlo a tu kabeláž tak ještě kouknu jestli tam nebudou s kabeláží i ty 2 a uvidim
varan76: já je dám teda dohromady a napíšu ti.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
Sentinel napsal:tak já většinou hledám spíš na ebay protože na sumitu zatim nakupovat nemůžu...vyhlíd sem si jeden má tam taky šidlo a tu kabeláž tak ještě kouknu jestli tam nebudou s kabeláží i ty 2 a uvidim
varan76: já je dám teda dohromady a napíšu ti. jo supr a zatim dik
|
|
|
|
|
tak je tu mám ve stole :)
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:tak je tu mám ve stole :) tak snad to je ono :-),,napiš mi na mobil cenu a domluvime se,,zatim dik
|
|
|
|
|
Máš to tam.Jak sem psal cenu si řekni to nechám na tobě. Jinak nejsou použitý jen takový jakoby zaprášený jakoby křída bo co...tak přišli :) jinak našel sem ještě něco co mám zdvojeně...pošlu to v pondělí protože stejně by to leželo do pondělka asi na poště. Kdyžtak ještě dej vědět jestli to chceš takhle všechno i ty pod zadní listovky a tyčky na přední stabík Upraveno uživatelem pátek 21. ledna 2011 12:45:29(UTC)
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Máš to tam.Jak sem psal cenu si řekni to nechám na tobě. Jinak nejsou použitý jen takový jakoby zaprášený jakoby křída bo co...tak přišli :) jinak našel sem ještě něco co mám zdvojeně...pošlu to v pondělí protože stejně by to leželo do pondělka asi na poště. Kdyžtak ještě dej vědět jestli to chceš takhle všechno i ty pod zadní listovky a tyčky na přední stabík kamarade beru to vše,,ale tu cenu si fakt musiš řict ,ty :-),,,ja byh to chtěl samozřejmě za co nejmin :-)) každa koruna dobra
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK