Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<23456>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline wolfow  
#76 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:06:55(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek

Jak to tedy máš s těma autama? Tos toho černýho vrátil a koupils toho zlatého?

jj,tak nějak to bylo!
Offline wolfow  
#77 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:09:18(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

tomcat1 napsal:
Tento zlaty TransAm od Kuneteka poznam celkom dobre. Stal u znameho pri Nitre asi 2 roky. Robil na nom nejake dokoncovacie prace. Nasiel by som aj kontakt na cloveka co ho renovoval...

Fakt jo? Tak to zkus sehnat! Je tam i kod barvy v kufru-a právě jsem se zarazil,že je tam uvedena nějaká Slovenská lakovna,neznám historii týhle káry-tak bychom se třeba něco dozvěděli![-o&lt;
Jířa  
#78 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:23:02(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:

jj,tak nějak to bylo!

To jsi udělal dobře. Kdybych si teď kupoval další ameriku, tak z garáží vltava to už rozhodně nebude!
Offline wolfow  
#79 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:32:24(UTC)
wolfow

To jsi udělal dobře. Kdybych si teď kupoval další ameriku, tak z garáží vltava to už rozhodně nebude!

Koupit můžeš-ale nesmíš si to po čase rozmyslet. 1. Férový a džentlmenský jednání je totam
2. Peníze Ti nebudou chtít vrátit
3. Když se nedáš a budeš trvat na svém tak Ti pak
vrátí polovinu a ještě Tě pohaní co si to jako dovoluješ.
Prostě,není dobré když někdo povýší mrzký rychlý zisk nad dobré jméno a pověst. Mne rozhodně by takhle získané peníze vůbec netěšily. Tak doufám,že mne třeba při nějaké akci pořádané jejich klubem aspoň vyvěsí jako štědrého sponzora!!!Hurraa
Offline tomcat1  
#80 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:43:33(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
wolfow napsal:

Fakt jo? Tak to zkus sehnat! Je tam i kod barvy v kufru-a právě jsem se zarazil,že je tam uvedena nějaká Slovenská lakovna,neznám historii týhle káry-tak bychom se třeba něco dozvěděli![-o&lt;

Posal som ti SS
Offline wolfow  
#81 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 0:51:56(UTC)
wolfow

tomcat1 napsal:

Posal som ti SS

jo,díky moc!!!
Offline xjohny  
#82 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 2:02:22(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
wolfow napsal:
No super! To beru! Jestli to umíš objednat-beru!Jupiii! Pošli na mail co a jak s placením,pošlu Ti to. No a ta kola-jsou hodně orezlá? Raději bych nová,ale...je tu ten problém s dopravou,no.

Kola trošku olezlá jsou :( Ale zase méně jak na tom černym T/A. Někde jsem tu už ukazoval fotky. Vlastně je mám pořád na autě, tak je můžeš zkouknout na jakékoliv fotce. Mail jsem ti odeslal...
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#83 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 15:25:49(UTC)
wolfow

xjohny napsal:

Kola trošku olezlá jsou :( Ale zase méně jak na tom černym T/A. Někde jsem tu už ukazoval fotky. Vlastně je mám pořád na autě, tak je můžeš zkouknout na jakékoliv fotce. Mail jsem ti odeslal...

No,vzhledem k tomu,že se bude v zimě lakovat-bylo by asi lepší mít potom ten chrom prvotřídní,takže půjdu do nových. Jen s tím kontajnerem bude asi potíž-možná Ameriky Hk... Snad to klapne! A možná vyberu jiný model než Super spoke-je z čeho vybírat. Ty Nomady taky nevypadají zle. Zatr!
Offline hd1903  
#84 Odesláno : sobota 25. dubna 2009 23:55:39(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

wolfow napsal:

Koupit můžeš-ale nesmíš si to po čase rozmyslet. 1. Férový a džentlmenský jednání je totam
2. Peníze Ti nebudou chtít vrátit
3. Když se nedáš a budeš trvat na svém tak Ti pak
vrátí polovinu a ještě Tě pohaní co si to jako dovoluješ.
Prostě,není dobré když někdo povýší mrzký rychlý zisk nad dobré jméno a pověst. Mne rozhodně by takhle získané peníze vůbec netěšily. Tak doufám,že mne třeba při nějaké akci pořádané jejich klubem aspoň vyvěsí jako štědrého sponzora!!!Hurraa

Ser na to, dopadlo to jak dopadlo i to cos projel si myslím, není tak hrozné, stejně by to zařvalo v tom černé a to daleko více...musíš se nad tím povznést a mávnout rukou, tak jak říkal i Ivoš.
Offline Havlas  
#85 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 0:33:07(UTC)
Havlas

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 139

No, mě bylo řečeno, že p.Pelech je hlavně a jen obchodník. Se vším co k tomu patří. Mě jen překvapilo, vlastně pak už ne, to že když jsem probíral co bych rád s autem provedl tak mi odpověděl " že ho absolutně nezajímá co s kupovaným autem provedu, že k nim nemá žádný vztah a že je mu to jedno"
Offline xjohny  
#86 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 1:24:26(UTC)
xjohny

A pak se nemusím divit, proč byl ten motor v takovym stavu... kdyby aspoň nepsali u inzerátu "po GO".
Camaro se rozskočilo...
Jířa  
#87 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 1:28:15(UTC)
Guest

V GV je to prostě o ničem. Rozhodně je nikde nedoporučuju.
Offline hd1903  
#88 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 13:21:46(UTC)
hd1903

V GV je to prostě o ničem. Rozhodně je nikde nedoporučuju.

Za ty prachy prodávají vraky..proto ty ceny, lákavě to zní, ale pak se zděsíš, tak jak černej fároš...ale máte s něma více zkušeností, já naštěstí ne.
Jířa  
#89 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 13:25:13(UTC)
Guest

Já mám akorát zkušenost s tím, že jsem kupoval Cmaro s výborným motorem a výbornou převodovkou. První rok odešel motor a druhý převodovka.
Jo a ještě podle fotek mi zmizelo pár věcí z interiéru. A to už to Cmaro bylo moje.
Offline hd1903  
#90 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 13:26:46(UTC)
hd1903

Já mám akorát zkušenost s tím, že jsem kupoval Cmaro s výborným motorem a výbornou převodovkou. První rok odešel motor a druhý převodovka.
Jo a ještě podle fotek mi zmizelo pár věcí z interiéru. A to už to Cmaro bylo moje.

To máš taky z garáží?
Jířa  
#91 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 13:29:48(UTC)
Guest

jj
Offline hd1903  
#92 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 13:36:12(UTC)
hd1903

jj

Myslím si, že na tak starejch kárách nemůže nikdo říct, kdo to tahá, že je v suprovém stavu...sám víš, že pokud si auto sám neuděláš, nebo nenecháš udělat (motor) takže to není tak lehké, ale pak nemá taky tvrdit že kára je suprové...asi tak nasral hodně lidí, taky jsem přemejšlel o tom modrém Pontiacu co tam je ten modrej, ale prej tam je jinej motor 350 a origo má bejt 300 c.i. a náprava, že to nějak nedává, že se tam musí udělat tlumiče atd..tak sem na to sral.
Offline wolfow  
#93 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 18:48:24(UTC)
wolfow

Hmmm,tak koukám,že bychom mohli založit nějaký fanklub,že je nás víc. Ale kazí si jméno a reputaci sami. Třeba jim to časem dojde. Protože jak vidím,tohle se brzy rozkřikne a nabere to třeba ještě jiný spád. Tak já se jdu projet!!! Konečně-ve zlatohlávkovi!!!Piisk
Offline xjohny  
#94 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 19:20:03(UTC)
xjohny

By mě zajímalo... koupili toho ftáka od tebe zpět asi tak za kolik (nebo jaký byl řádově rozdíl oproti kupní ceně)? Nevím, jak moc je to pro tebe choulostivá otázka, tak odpověď nechám na tobě.
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#95 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 20:55:37(UTC)
hd1903

xjohny napsal:
By mě zajímalo... koupili toho ftáka od tebe zpět asi tak za kolik (nebo jaký byl řádově rozdíl oproti kupní ceně)? Nevím, jak moc je to pro tebe choulostivá otázka, tak odpověď nechám na tobě.

Ani se neptej, pěkní kolektivní introkopulanti, já bych to tak jen tak nenechal, aspon bych jim udělal reklamu v Chrom a plameny :-))))) Lidi u nich budou kupovat furt, protože to mají levné a k hovnu.Doprrr
Offline wolfow  
#96 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 21:27:27(UTC)
wolfow

Notak dobře.... Koupil za 110. Vzali zpět za 65. Stačí? Bylo to den ode dne míň a míň. Kdybych váhal ještě pár dnů,už bych asi začal renovovat černýho. Nic by mi nezbylo.
Má nabídka byla zprvu že za 100-(vydělali by 10 bez práce,myslím že slušný),ale 10 jim nestačí-kde žiješ!Styd se Řekl jsem vše na rovinu,že jsem si to prostě rozmyslel a že chci něco jiného,pojízdného. Uznal jsem chybu a myslel že desítka je slušná kompenzace. Ale to jsem se spletl.I dvacka by se dala ustát,ale 45,slovy čtyřicetpět tisíc korun-je silný kafe.Bez práce za měsíc-slušný vývar. Jak se dozvěděli že chci auto od Ivoše,tak už s nimi nebyla vůbec řeč....Ale moc,moc jsem toho Ivoušovýho chtěl-tak jsem řekl,dobře,ale ta křivda ve mě bude už navždy. A potom,naházel bych do toho určitě víc než do zlaťáka,to je jistý. GV-prostě nikdy více! Doprrr
Jířa  
#97 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 21:40:34(UTC)
Guest

No tě prdel!!! To je teda síla.
Offline wolfow  
#98 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 21:45:16(UTC)
wolfow

Kdybych na to nedělal rukama,nemrzelo by to tolik. Ale tohle bylo poctivě vymlácený ze střechy... Jo,ponaučení pro příště... Ale vyjíždka,dopadla dnes na 1, takže chmury se pomalu vytrácí! Zvuk super,výrazy čumilů hovořili jasně! Jsem byl blažeností úplně bez sebe. Miluju to auto!!!:d/
Offline hd1903  
#99 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 22:04:04(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
Kdybych na to nedělal rukama,nemrzelo by to tolik. Ale tohle bylo poctivě vymlácený ze střechy... Jo,ponaučení pro příště... Ale vyjíždka,dopadla dnes na 1, takže chmury se pomalu vytrácí! Zvuk super,výrazy čumilů hovořili jasně! Jsem byl blažeností úplně bez sebe. Miluju to auto!!!:d/

No super, jsem rád a ci blinkry už to neblbne? Dnes jsem byl na té akci co pořádal Ivo, kecal jsem s ním chvilku...Kuwa jak se dozvěděli, že chceš brát to od Ivoše??Jsi jim to řekl, nebo jak?
Offline wolfow  
#100 Odesláno : neděle 26. dubna 2009 22:27:18(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

No super, jsem rád a ci blinkry už to neblbne? Dnes jsem byl na té akci co pořádal Ivo, kecal jsem s ním chvilku...Kuwa jak se dozvěděli, že chceš brát to od Ivoše??Jsi jim to řekl, nebo jak?

No Ivoš jim zkoušel domluvit-jelikož se znají-ale nepochodil,řekl bych spíš naopak. Jo,už to bliká. Na volantě zespoda je takový spínač a ten to dělá. Přepl jsem ho a přestalo to-asi jsem o něj zavadil nevědomky... Asi to má být na výstražné-a nefunguje-potom to dělá tu rotyku!
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (8)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<23456>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.