Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Paráda díky :) pustim se do toho...jinak já to myslel podobně jak máš závitovku středem tak já chtěl dát po stránách a udělat to venku tohle mě ale nennapadlo :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jak to vymyslel HonzaT to vypadá také dobře. Můžeš vybírat
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Přesně tak-stačí úplně obyč. závitová tyč s velkými podložkami-nastříknout konkorem a jedeš jak po másle!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
snad to tak půjde :) díky budu fotit během akce :)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
kamarade,,baliček je na poště ,,ale nemužu ho vyzvednout,,napsal jsi špatně jmeno a oni mi to nedaj,,tak jsem ,,dneska volal na poštu a domluvil se přes znamou ,že mi to daj k sousedum a tim nebudu muset ukazovat občanku,,,tak uvidim zitra,,dam ti pak vědět,,,jsem Patrik a ne Petr :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
tak balik je doma a celej,člověk si musi umět poradit,takže děkuji a penizky jak jsme se domluvili
|
|
|
|
|
varan76: to sem rád když sem to tak zkonil :) Kucí chtěl sem se zeptat ještě z větších věcí mi chybí už akorát kardan. No a ještě jakej měnič do převodovky použít a jakej kardan? Když mám tuhle sestavu na motor a tady tu převodovku? + dlouhý svody a karbec od edelbroku 600...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Měnič se stall vyšším, klidně 2000-2500ot.
Kardan, tady by to chtělo nějaký lehký, zároveň ale pevný, aby se ti neukroutil. |
HD's coming |
|
|
|
|
Takže můžu použít tenhle?resp. značka cena jestli za to můžu mít lepší/levnější nebo tak
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Já bych se toho nebál. BM je dobrá značka. Stall 2400 je adekvátní výkonu. Myslím, že by to šlo :-) |
HD's coming |
1 uživatel blahořečil Cámo za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Neni to zbytečně vysoko na běžný ježdění?
Jakouže máš vačku? Řídil bych se asi podle toho, v jakém spektru otáček pracuje. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Cámo: paráda díky ještě s koupí počkám jestli toho neveme zase víc.. xjohny: vačka by to měla bejt tahle 1500-6500
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No na běžné ježdění s tímhle kitem od Edelbrocku to nebude:-) koníků tam bude dost, tak zase nepotřebujeme, aby zadní pneu mizelo moc rychle. Je otázkou kolik se s autem bude jezdit a jakou má řidič těžkou nohu:-) pak se může vybrat něco jiného, ale stall 2400 bych se nabál. |
HD's coming |
|
|
|
|
Ale já to chtěl na běžný ježdění :) a s nohou...ta je náladová :) ..... měl bych tomu asi nejspíš přizpůsobit i ten diferák....proti týhle sestavě by nejspíš začal protestovat :)
|
|
|
|
|
Diferák problém mít nebude, pokud je v pořádku, ale samosvor by to určitě chtělo.
A nemyslím si, že ten kit od Edelbrocku bude činit extrémní zázraky. Já bych to odhadnul tak kolem 400 koní a to je pořád v pohodě na "běžnou jízdu". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ahoj,,dej mi pak jen vědět jestli ti to došlo ,posilal jsem to včera,dřiv jsem se ktomu nedostal
|
|
|
|
|
Kucí chci se zeptat jestli to tak můžu nechat...dával jsem silentbloky do horních předních ramen a když sem to pak stahoval na jedný straně to šlo dobře ale druhá prostě nejde....na jedný straně je prostě jen asi 2 otočky a na druhý daleko víc...viz foto
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
na te druhe fotce mas silentblok malo zalezlej ne? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
ten už víc nejde...ten větší má výstupky a u těch se to zastaví...ta dosedací plocha menšího je nemá
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
tak to je v poradku, tahkle to mam taky |
|
|
|
|
|
no tak budu pokračovat :) díky
|
|
|
|
|
a z vnitrni strany se hridelka osazenim dotyka silentbloku jo? |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK