Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Je to zkrz. Dokonce bych řekl skrz naskrz!!! Zítra jdu pohrabat ke kámošovi do dílny a pokusím se sehnat podobně tvarovaný kus podlahy z nějaké bouračky-a celý ten "lavor" tam naimplantovat nový-je to jen u spolujezdce vzadu. U řidiče už to někdo zbastlil. Jen mě vrtá hlavou proč to aspoň pořádně neošetřil barvou,nebo něčím... Vypadá to jako obyčejný černý plech přivařený a překrytý kobercem... Asi rychlá jehla...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Je to zkrz. Dokonce bych řekl skrz naskrz!!! Zítra jdu pohrabat ke kámošovi do dílny a pokusím se sehnat podobně tvarovaný kus podlahy z nějaké bouračky-a celý ten "lavor" tam naimplantovat nový-je to jen u spolujezdce vzadu. U řidiče už to někdo zbastlil. Jen mě vrtá hlavou proč to aspoň pořádně neošetřil barvou,nebo něčím... Vypadá to jako obyčejný černý plech přivařený a překrytý kobercem... Asi rychlá jehla... Hezkýýýýý, no zase se nebudeš přes zimu tak moc nudit [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Budu muset vyrazit na vrakáč do Klatov. Palubka v háji,madlo,nějaký plasty a vůbec... http://autolpv.wz.cz/boneyard_/wreck002.jpgPíšou,že tam mají Camaro i Firebirda na díly-tak kouknu a dám vědět-kdyžtak nafotím. Ale myslím,že to bude všechno trojkový podle fotek... Upraveno uživatelem čtvrtek 3. února 2011 20:34:59(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
A i ty trojky měly ty drobnosti z interieru už vykradený... ale třeba něco přibylo. Spíš tam asi zavolej. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
wolfow napsal:Budu muset vyrazit na vrakáč do Klatov. Palubka v háji,madlo,nějaký plasty a vůbec... http://autolpv.wz.cz/boneyard_/wreck002.jpgPíšou,že tam mají Camaro i Firebirda na díly-tak kouknu a dám vědět-kdyžtak nafotím. Ale myslím,že to bude všechno trojkový podle fotek... ahoj ja tam byl o prazdinach na motorce fotky tak muzu poslat na e-mail, chtel jsem zalozit rubryku tady na foru mam to i v pc zpracovany jen to jsem hodit naforum, hle mam i oteviraci dobu jestli chces neco vedet ptej se. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Díky-já už tam volal... Jednou mi posílali lišty kolem př.okna a dobrý. Jsem s nima domluvenej na nějakých věcech co potřebuju-mají to. Tak uvidím. Nafotím,poreferuju tady. Jedu tam zítra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Dobrá práce, ale když vidím tu korozi v pozadí, tak se na tom ještě vydovádíš.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dobrá práce, ale když vidím tu korozi v pozadí, tak se na tom ještě vydovádíš. Už jen povrchovka-zbrousit na plech a ošetřit "Sealem"
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
wolfow napsal:Díky-já už tam volal... Jednou mi posílali lišty kolem př.okna a dobrý. Jsem s nima domluvenej na nějakých věcech co potřebuju-mají to. Tak uvidím. Nafotím,poreferuju tady. Jedu tam zítra. ok jen jsem chtel pomoct |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Tak návštěva vrakoviště proběhla s polovičním úspěchem. Sehnal jsem : Chladič-protože ten můj tekl-a už byl lepený. Tenhle je z novějšího modelu Chevroletu-hliníkový a s umělohmotnými boky-o polovinu lehčí a rozměrově stejný. Vypadá celkem velice zachovale-tak doufám,že nepoteče. Dále servopumpa-ta moje v plném rejdu pěkně kvílela. A také přepínač stěračů,který jsem měl rozsypaný. Vím,jsou to zajíci v pytli,ale snad to bude fachat. Palubka bohužel v "o něco " lepším stavu nž ta má-ale už taky značně popraskaná a křehká vlivem UV (to slunko je sviňa...) Jinak ceny: Chladič 3.000,- Pumpa 3.000,- Měl jsem s sebou ale jen 5-tak mi to nakonec dali vše za 5. Aspon se mi rentoval benzín... Na dvojkové auta Fbody tam toho nemají moc-jen plechy. Dveře(ty jsem viděl) a na TA prý blatníky a kapotu. Trojkového Firebirda jsem viděl-stojí na place. Fotky jsem žádné nedělal-nic mne tolik nezaujalo. Stačí mrknout na jejich stránky. Tam je fotek dost. Takže palubka= investice do nové: http://www.elcaminostore...uts-black-1978-1980.html
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Tak návštěva vrakoviště proběhla s polovičním úspěchem. Sehnal jsem : Chladič-protože ten můj tekl-a už byl lepený. Tenhle je z novějšího modelu Chevroletu-hliníkový a s umělohmotnými boky-o polovinu lehčí a rozměrově stejný. Vypadá celkem velice zachovale-tak doufám,že nepoteče. Dále servopumpa-ta moje v plném rejdu pěkně kvílela. A také přepínač stěračů,který jsem měl rozsypaný. Vím,jsou to zajíci v pytli,ale snad to bude fachat. Palubka bohužel v "o něco " lepším stavu nž ta má-ale už taky značně popraskaná a křehká vlivem UV (to slunko je sviňa...) Jinak ceny: Chladič 3.000,- Pumpa 3.000,- Měl jsem s sebou ale jen 5-tak mi to nakonec dali vše za 5. Aspon se mi rentoval benzín... Na dvojkové auta Fbody tam toho nemají moc-jen plechy. Dveře(ty jsem viděl) a na TA prý blatníky a kapotu. Trojkového Firebirda jsem viděl-stojí na place. Fotky jsem žádné nedělal-nic mne tolik nezaujalo. Stačí mrknout na jejich stránky. Tam je fotek dost. Takže palubka= investice do nové: http://www.elcaminostore...uts-black-1978-1980.html Kurna tak jsem tam přemejšlel, by sis z toho mohl udělat služební cáru s reklamama tvé živnosti:-) To by byla reklama, hned by o tobě každej věděl:-) Doufám, že camino někde v létě uvidím, abych mohl tiše závidět:-) Jinak moje sajdička jde příští týden k novému majiteli do Praglu a už se nemůžu dočkat nového přírustku, to bude pecka v ČR:-)je tu jen jeden kousek...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Kurna tak jsem tam přemejšlel, by sis z toho mohl udělat služební cáru s reklamama tvé živnosti:-) To by byla reklama, hned by o tobě každej věděl:-) Doufám, že camino někde v létě uvidím, abych mohl tiše závidět:-) Jinak moje sajdička jde příští týden k novému majiteli do Praglu a už se nemůžu dočkat nového přírustku, to bude pecka v ČR:-)je tu jen jeden kousek...
Dofám-že to bude taky sajdkára-to je totiž největší klasika!!! Měl jsem R71 od BMW a nic lepšího jsem nikdy neřídil. Takovej Indián se sajdou... Ty woe to by byl mazec!!!! Jinak já plánuju obdobu tohoto: http://www.elcaminostore...tch-style-1978-1987.htmlTrošku jinačí(pevná deska) a nějaký ten airbrush navrch.... Asi nápis El Camino s nějakým motivem.... Upraveno uživatelem neděle 6. února 2011 14:15:28(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Takže akce "interiér"vesele pokračuje dále. Vybroušeno,vyvařeno,ošetřeno sealem + vyprán koberec wapkou(aby čalouníkovi nesmrděl až ho bude potahovat nově...)
No jde vidět, že přes zimu nemáš moc práce:-) Kurna, aby ti to ale pak nezačlo hnít ze spodu... Jasně sajda bude, ale nevím, zda už letos, nebo až na rok, je to hroznej ranec, ale bude určitě, už jsem si na ni zvykl.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:wolfow napsal:Takže akce "interiér"vesele pokračuje dále. Vybroušeno,vyvařeno,ošetřeno sealem + vyprán koberec wapkou(aby čalouníkovi nesmrděl až ho bude potahovat nově...)
No jde vidět, že přes zimu nemáš moc práce:-) Kurna, aby ti to ale pak nezačlo hnít ze spodu... Jasně sajda bude, ale nevím, zda už letos, nebo až na rok, je to hroznej ranec, ale bude určitě, už jsem si na ni zvykl.
Největší výhoda je,že zastavíš a nepadáš!!! U pumpy taky super... Jen někdy bolí trochu víc záda-když jedeš dálku a všechno to taháš rukama...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Největší výhoda je,že zastavíš a nepadáš!!! U pumpy taky super... Jen někdy bolí trochu víc záda-když jedeš dálku a všechno to taháš rukama... No záda ani tak ne spíš ramena, ale jak se valí jen rovinka, tak pohoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hele, můj volant :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hele, můj volant :-D Vítej!!!! :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Dělám si všechno sám hochu... A je to nejrychlejší-jak jsem zjistil. Cokoli a kdykoli jsem někomu něco svěřil-tak se to vleklo (a vleče) úplně neskutečně!!! Tedy kromě Ondry a jeho G.O.motoru-páč se čekalo na díly a to neovlivníš. Aspoň k tomu získáš ten správný vztah-když znáš každý záhyb na kastli,každý štoubek,kabel...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
No to věřim....vem si u mě dával jsem v květnu karoserii na opískování a tvrdil mi 3 tejdny a teprve když mi nezvedal telefony tak sem mu nechal zprávu že pokud se sám neozve a nedodělá tak to budu řešit jinou cestou a bylo to v září tim pádem mi padlo vyvaření takže to budu mít až za pár dní hotový.....taky sem si už sehnal svářečku a ty ružky na dveřích a kufru si udělám sám pěkně doma...ještě teda motor si nebudu dělat sám na to se moc necejtim....jenom dobře že si to děláš sám :) aspon víš s kym si to pak vyřídit :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK